שתף קטע נבחר

קינוח לכולם: בננות קפואות בקרם קשיו

אמנם שבועות הוא חג של גבינות, אבל מי שמעדיף את ארוחה שלו בשרית מוזמן להכין יחד עם סבינה ולדמן קינוח פרווה של בננות קפואות, קרם קשיו וציפוי סוכר מקורמל

מקפא בננות וקשיו עם ברולה תות-בננה

המרכיבים:

לקרם קשיו:

50 מ"ל שמנת צמחית מתוקה 14%

100 גרם קשיו מסוכר

לבננות:

1 ק"ג בננה בשלה מאוד, קפואה

200 גרם אבקת סוכר

מיץ מ-1/2 לימון

100 מ"ל שמנת צמחית מתוקה 14%

להגשה:

1 בננה פרוסה דק

1 תות פרוס דק

2 כפות סוכר

 

אופן ההכנה:

  1. טוחנים במעבד מזון את הקשיו המסוכר עם השמנת ושומרים במקרר.
  2. טוחנים את הבננות הקפואות עם אבקת הסוכר ומיץ הלימון עד לקבלת מחית, מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב במיקסר. מעבירים מיד לכלי הגשה או לתבנית אישית נשלפת. מניחים פנימה 2 כפיות גדושות מקרם הקשיו ומערבבים עם קיסם ליצירת שיוש. מעבירים מיד להקפאה ל-4 שעות לפחות.
  3. מציאים מהמקפיא, מסדרים מעל במניפה את פרוסות הבננה והתות. בוזקים מעל כף סוכר ומקרמלים בעזרת ברנר. במידה ואין בהישג יד מכשיר ברנר ניתן להשתמש באבקת סוכר.
  4.  מגישים מיד.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מקפא בננות וקשיו עם ברולה תות-בננה
מומלצים