
רגל בקר
מראה: עצם מרגל הבהמה, המוקפת במעט מאוד בשר ג'לטיני ועור.
מאפיינים: מרקם ג'לטיני, מתפורר בבישול, מוסיף המון ג'לטין לתבשילים.
שימושים: בישול ארוך, מרק הרגל המפורסם, חמין, קדרות, תבשילי קטניות או כל דבר שרוצים להסמיך. וכמובן ברגל קרושה.
מה לא לעשות: לא מתאים לצלייה קצרה או הקפצה.
איך קונים: אינו מגיע כקפוא, בגלל העצם.
טיפ של קצב: פרוסה אחת של רגל בכל תבשיל או מרק תסמיך אותו באופן טבעי, מה גם שתמיד יימצא מי שיאהב לאכול את זה.
רגל בקר (צילום: ירון ברנר)

רגל בקר
צילום: ירון ברנר
מומלצים