שתף קטע נבחר

נתח מס' 18: שריר אחורי

שמות נוספים: אין.

 

מראה: נתח אובלי, רחב במרכזו וצר בקצוות.

 

מאפיינים: זהו נתח שדומה במרקמו לשריר הקדמי (מס' 8), אך מאופיין בפחות רקמות חיבור. נתח רך ועסיסי.

 

שימושים: מתאים לבישול ארוך או לצלייה בנתח אחד או פרוס לפרוסות עבות יחסית.

 

מה לא לעשות: לא מתאים לצלייה קצרה ולהקפצה.

 

איך קונים: רק טרי (נתח אחורי).

 

טיפ של קצב: נתח שסופג טעמים באופן מיוחד, עסיסי אך לא שמן מדי.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים