שתף קטע נבחר
צילום: דודו אזולאי

אנטי דכאוני: ארוחת בוקר מתוקה

מתוקים יכולים לעזור לנו להתחיל את היום עם חיוך על הפנים ורוח במפרשים. האנטי שף מכין את הגרסה שלו לארוחת בוקר מתוקה ליום מתוק ומלא אדרנלין, לפחות בשעתיים הראשונות שלו

 

(הבית באדיבות מנחם טריווש)

 

עוד בערוץ האוכל:

- מעופו לטופו: מבקרת האוכל שהפכה לטבעונית

- פורט על הנימים: הכל על פורט ויין מחוזק

נוסעים וגורסים: 10 מסעדות שוות מחוץ לעיר  

ולא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

 

ארוחת בוקר מתוקה

המרכיבים:

פתי בר שוקולד

מרשמלו

ריבת תות

שוקולד למריחה

סוכריות טופי

3 סוגי דגני בוקר

שוקו קר

בננה

 

אופן ההכנה:

  1. יוצרים סנדוויצ'ים מהפתי-בר (כמו קסטה) בחלק מורחים שוקולד עם מרשמלו ובאחרים ריבת תות עם סוכריות טופי.
  2. מכנסים את הסנדוויצ'ים לתנור על חום גבוה לכמה דקות עד שהמרשמלו והטופי נמסים והפתי בר הופך פריך.
  3. לקערה גדולה שופכים 3 סוגי דגני בוקר, חתיכות בננות, מרשמלו ומוסיפים להכל שוקו קר.
  4. מגישים את שתי המנות לשולחן בליווי של כוס קולה קרה.

 

 


 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתוק על הבוקר
צילום: חגי דקל
מומלצים