שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    צילום: דודו אזולאי

    קרמבו דלוקס: שדרוג לרגל פתיחת העונה

    עזבו אתכם מגפילטע פיש ותפוח בדבש. לרגל פתיחת עונת הקרמבואים (וסתם כי עוגת דבש זה ממש לא משהו), האנטי-שף מכריז על ראש השנה כעל חג הקרמבו, ומביא לו וואחד שדרוג

     

    (הבית באדיבות מנחם טרוויש)

     

    • לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

     

    קרמבו א-לה אנטי שף

    המרכיבים: 

    חבילת קרמבו וניל

    חבילת עוגיות אוריאוס

    3 חבילות שוקולד חלב

    כ-25 גרם חמאה

     

    אופן ההכנה:

    1. חוצים בעדינות כמה קרמבואים לחצי לאורכם.
    2. שוברים עוגיות אוריאו לחצי, מכניסים אותה בעדינות ולרוחב אל תוך הקרמבו הפתוח וסוגרים אותו.
    3. ממסים בסיר 2-3 חבילות שוקולד חלב יחד עם החמאה.
    4. שופכים את השוקולד הנמס על הקרמבואים הממולאים בעוגיות ומגישים על צלחת יפה לצד כוס משקה קל קר.

     

    עוד בערוץ האוכל:

    - לכל המתכונים של האנטי שף

    - כך תכינו קרמבו ביתי, שלב אחרי שלב

    - וכל מה שרציתם לדעת על קרמבו ולא ידעתם

     


     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: חגי דקל
    בהתחלה חוצים את הקרמבו
    צילום: חגי דקל
    ובסוף מוסיפים סירופ שוקולד חם
    צילום: חגי דקל
    ואז אוכלים
    צילום: חגי דקל
    מומלצים