שתף קטע נבחר
צילום: דודו אזולאי

קרמבו דלוקס: שדרוג לרגל פתיחת העונה

עזבו אתכם מגפילטע פיש ותפוח בדבש. לרגל פתיחת עונת הקרמבואים (וסתם כי עוגת דבש זה ממש לא משהו), האנטי-שף מכריז על ראש השנה כעל חג הקרמבו, ומביא לו וואחד שדרוג

 

(הבית באדיבות מנחם טרוויש)

 

  • לא צריך לחכות לפרק הבא כדי לשמור על קשר - האנטי שף גם בפייסבוק

 

קרמבו א-לה אנטי שף

המרכיבים: 

חבילת קרמבו וניל

חבילת עוגיות אוריאוס

3 חבילות שוקולד חלב

כ-25 גרם חמאה

 

אופן ההכנה:

  1. חוצים בעדינות כמה קרמבואים לחצי לאורכם.
  2. שוברים עוגיות אוריאו לחצי, מכניסים אותה בעדינות ולרוחב אל תוך הקרמבו הפתוח וסוגרים אותו.
  3. ממסים בסיר 2-3 חבילות שוקולד חלב יחד עם החמאה.
  4. שופכים את השוקולד הנמס על הקרמבואים הממולאים בעוגיות ומגישים על צלחת יפה לצד כוס משקה קל קר.

 

עוד בערוץ האוכל:

- לכל המתכונים של האנטי שף

- כך תכינו קרמבו ביתי, שלב אחרי שלב

- וכל מה שרציתם לדעת על קרמבו ולא ידעתם

 


 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: חגי דקל
בהתחלה חוצים את הקרמבו
צילום: חגי דקל
ובסוף מוסיפים סירופ שוקולד חם
צילום: חגי דקל
ואז אוכלים
צילום: חגי דקל
מומלצים