שתף קטע נבחר

המתכון המנצח של בלילי ובירנבוים

פיני הלך על דג חריף, דבורה ואפי בחרו מאכל מרוקאי. ynet ספורט מגיש: שני מתכונים לחג שכדאי לנסות בבית. צפו בהכנות. בתיאבון

לכבוד השנה החדשה החלטנו ב-ynet ספורט לעשות מעשה ולבדוק האם לספורטאים שלנו יש עוד כמה כישרונות. גם כשהם לא על המגרש. מה יותר מתבקש במהלך ראש השנה אם לא לבדוק איך הם מסתדרים במטבח הביתי. תאמינו לנו, שווה לראות.

 

 

נציג הכדורגלנים הוא פיני בלילי, שחזר אשתקד לבני יהודה אחרי שבע שנים בטורקיה. מי אמר שהכישרון של הכדורגלנים נמצא רק ברגליים? צפו בבלילי מכין מנה לארוחת החג בלי מסירות של הקשרים או הוראות מהמאמן.

 

מתכון לדגים בנוסח פיני בלילי

מוצרים: 4 דגי דניס

עגבניות

גמבה בצבעים

פלפל חריף

שמן זית

שום כתוש

הרבה לימון

כוסברה

כפית כמון

כפית פפריקה אדומה

כפית מלח

כף חרדל

 

אופן ההכנה: לחתוך את הירקות לרצועות ולשים על המגש.

לערבב בקערה את כל התבלינים, למלא את בטן הדג בתערובת ואת מה שנשאר למרוח על גבי הדג עצמו.

להניח את הדגים על הירקות החתוכים ולהכניס לתנור לכ-40 דקות, או עד שהדג משחים.

בתיאבון!

 

עוד ב-ynet ספורט:

 

את הכדורסל הישראלי מייצג הפעם אחד המאמנים הוותיקים והמוכשרים בארץ, אפי בירנבוים. כולנו מכירים את נאום שתיקת הכבשים המיתולוגי, הפעם תוכלו לראות גבר שלא מפחד להודות באמת מה הוא בכניסה למטבח. וכן, גם פה דבורה בירנבוים נמצאת לידו.

 

מתכון לעוף בשזיפים מבית דבורה ואפי בירנבוים

מוצרים: 12 יחידות של פולקה

12 שיני שום

3 כוסות של ציר עוף

רבע כוס דבש

מיץ מחצי לימון

700 גרם שזיפים

300 גרם שקדים

 

אופן ההכנה: מנחים בכלי הבישול פולקה עם שזיפים ושקדים.

מוסיפים לציר העוף את כל התבלינים, מערבבים ושופכים על הפולקה.

מחממים על האש כ-40-45 דקות.

בתיאבון!

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
משפחת בירנבוים
צילום: עוז מועלם
מומלצים