חדש על המדף - חלב עמיד בטעם טרי
מחלבות רמת הגולן משיקה מותג חדש בשוק החלב: "חלב הרים טהור" - חלב הנחלב מפרות רמת הגולן, הנהנות ממים זכים, מזון עשיר ומאוזן, אקלים ייחודי ואוויר הרים צלול האופייני לאזור רמת הגולן. החלב מגיע למחלבה היישר מרפתות רמת הגולן כשהוא טרי ונארז ללא מגע יד אדם. חלב הרים טהור, נארז בעזרת מכונת מילוי חדשה השומרת על טעמו הטבעי של חלב ההרים, במערכת סטרילית, לאחר תהליך UHT - תהליך בו החלב עובר עיקור תוך שמירה על הערכים התזונתיים. התוצאה - חלב עמיד בעל טעם טבעי לגמרי.
חלב הרים טהור הינו 100% טבעי וללא חומר משמר (למעט חלב עמיד 1% שומן שבו אין חומר משמר אך מוסיפים לו ויטמינים בהתאם להנחיות משרד הבריאות). טעמו של החלב משתבח כשהוא מצונן, עם זאת, הטיפול הטרמי מאפשר את עמידותו של החלב ללא צורך בקירור או חומרים משמרים תוך שמירה על טעמו וערכיו התזונתיים והיותו עשיר ובויטמינים ובמינרליים.
למעשה, לחלב חיי מדף ארוכים של למעלה מ-135 יום והדבר נותן לנו את החופש לבחור מתי והיכן להשתמש בחלב גם בלי להיות תלוי בלוגיסטיקה מורכבת ובשטחי קירור יקרים בבית ובעסק. לראשונה, מכילה האריזה פקק, המאפשר מזיגה קלה, נוחה ומושלמת. סדרת חלב הרים טהור כוללת: 1 ליטר 3%, 1 ליטר 1%, 500 מ"ל 3% ו-500 מ"ל 1%
- כמה: 8.5 שקלים
- איפה: להשיג ברשתות השיווק ובחנויות
