שתף קטע נבחר

קדרת אסאדו של "אל גאוצ'ו"

רוצים להפתיע את האורחים עם מרק אסאדו כפרי ומשובח? מתכון לחובבי בשר , המשלב בין יין, פטריות, ירקות, שעועית, הרבה שום וכמובן - בשר אסאדו משובח עם עצם של אל גאוצ'ו

 

חומרים למרק אסאדו (לכמות של חמישה ליטרים)

2 כוסות שעועית לבנה מושרת ללילה

1.5 ק"ג אסאדו עם עצם חתוך לצלעות

5 יח' בצל יבש - גודל בינוני

5 יח' תפו"א - גודל בינוני

2 יח' שורש פטרוזיליה

3 יח' שורש סלרי

 

200 גרם פיטריות שמפניון שלמות טריות

4 כפות ציר בקר

1 כף ציר עוף

1 כף פלפל שחור גרוס

 

2 ראשי שום חתוכים לרבעים

2 כפות רוזמרין

1/2 כוס שמן סויה

1 כוס יין אדום

 

אופן ההכנה:

1. לחמם את השמן בסיר גדול, ולטגן את האסאדו.

 

2. להוסיף את הבצל ולטגן עד שיזהיב, להוסיף את התבלינים ולערבב היטב יחד עם האסאדו.

 

3. להוסיף את היין ולערבב.

 

4. במקביל - לבשל את השעועית בסיר עם 3 ליטר מים. כאשר השעועית מוכנה, להוסיף אותה עם המים לבשר ולבצל.

 

5. את ראשי השום, תפוחי האדמה, שורש הפטרוזיליה ושורש הסלרי יש לחתוך לרבעים ולהוסיף לתבשיל.

 

6. להביא לרתיחה, ולהוסיף את הרוזמרין ואת הפטריות.

 

7. לטעום ולתקן תיבול.

 

8. לבשל על אש נמוכה במשך כשעה וחצי.

 

הא לכם קדרת אסאדו כפרית כמו בארגנטינה !

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים