שתף קטע נבחר

גביע: מסי עלה ל-88 שערים, ריאל הפסידה לסלטה

גביע המלך, שמינית הגמר, המשחק הראשון: הארגנטיני כבש צמד (11 ו-74) ב-0:2 על קורדובה. סלטה ויגו ניצחה את ריאל מדריד 1:2 וסיבכה את רונאלדו וחבריו לקראת הגומלין. אוואט ומאיורקה חטפו 5:0 מסביליה, אתלטיקו מדריד הביסה 0:3 את חטאפה

השיא של גרד מילר כבר מאחוריו, אבל לליונל מסי זה לא אכפת. הארגנטיני כבש הערב (ד') צמד והוליך את ברצלונה ל-0:2 על קורדובה, במשחק הראשון בשמינית גמר גביע המלך הספרדי.

 

אל תחמיצו את התקצירים ב-ynet ספורט: 

 

בכך, הגיע מסי ל-88 שערים ב-2012 ונראה שאי אפשר לעצור אותו (תשאלו את מילר, ששיאו נשבר אחרי 40 שנה). לפחות כל עוד טיטו וילאנובה יכליל אותו בהרכב הפותח של הקבוצה.

 

צילום: רויטרס
מסי מלהטט מול הגנת קורדובה (צילום: רויטרס)

 

מהלך המשחק

דקה חמישית: לופס גראי בעט טיל לעבר החיבורים של פינטו, אך שוער ברצלונה התעופף והדף נהדר.

 

11': גול! 0:1 לברצלונה. ליונל מסי כובש את ה-87 שלו השנה. פדרו מסר מצוין לדויד וייה באגף שמאל, החלוץ יכול היה לכבוש בעצמו אך העדיף לפרגן בכדור רוחב לפרעוש, שמול שער חשוף בעט למשקוף ופנימה. 

 

צילום: רויטרס
ומי יעצור אותם? שחקני בארסה (צילום: רויטרס)

 

13': כמעט 0:2 לקבוצה של טיטו וילאנובה, אחרי שבעיטה אדירה של טיאגו נבלמה בקורה.

 

16': סבסטיאן דובארבייר הארגנטיני הכניע את פינטו ורץ לחגוג, אך הקוון הרים דגל לנבדל והשער נפסל בצדק.

 

צילום: רויטרס
אגייאר מקורדובה צופה בוייה (צילום: רויטרס)

 

74': גול! מי יעצור את מסי? מסירה נהדרת של אלכסיס סאנצ'יס מצאה את הארגנטיני לבד מול השער. שער 88ב-2012 נרשם ברזומה.

 

סלטה הפתיעה את ריאל ,אוואט ומאיורקה הובסו 5:0

ההפתעה של משחקי הערב הייתה בחבל גאליסיה שם ניצחה סלטה ויגו 1:2 את ריאל מדריד ורונאלדו. התכולים מתחתית הטבלה היו טובים יותר תחת גשם שוטף בבלאידוס והניצחון הגיע להם בצדק.

 

צילום: רויטרס
מריו ברחמו חוגג את השער הראשון של סלטה ויגו נגד ריאל (צילום: רויטרס)

 

השער הראשון הגיע בדקה ה-57 מרגליו של מריו ברמחו, אבל השער השני בדקה ה-78 של באסטוס המחליף היה יפיפה כשבעיטה שלו מ-30 מטרים נעצרה רק בחיבורים. כריסטיאנו רונאלדו צימק בדקה ה-86 ולמוריניו תהיה משימה קשה מאוד להפעיל עם קבוצתו לרבע הגמר בגומלין.

 

יום עגום היה לדודו אוואט ומאיורקה, ב-5:0 הביתי לסביליה, גם כן במשחק הראשון בשמינית הגמר. אלבארו נגראדו כבש צמד מהיר (13 ו-18), גארי מדל (26), אלברטו בוטיה (47) ואנטוניו רודריגס (85) השתתפו גם הם בחגיגה.

 

צילום: רויטרס
רונאלדו בבלאידוס. שער שלו המתיק את הגלולה לקראת הגומלין (צילום: רויטרס)

 

במשחק נוסף אתלטיקו מדריד הביסה 0:3 את חטאפה מצמד של דייגו קוסטה (80, 86) ואחד בתווך של פיליפה לואיס (80). משחק בודד התקיים במסגרת הסיבוב הרביעי, שם אתלטיק בילבאו ואייבאר נפרדו ב-1:1. ארובארנה כבש שער מפתיע לאורחים (72, בפנדל), אריץ אדוריס (89) איזן.

פורסם לראשונה 12.12.12, 21:23

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שחקני בארסה חוגגים
שחקני בארסה חוגגים
צילום: AP
מומלצים