בן שני נולד לקובי פרץ
קובי פרץ חובק בן שני, לו ולאשתו ענבל, שילדה במזל טוב אח לבנם ליאל גבריאל. את הזמר תוכלו לברך על במות יום העצמאות, כיוון שהופעותיו מתקיימות כמתוכנן
תגידו מזל טוב לזמר קובי פרץ ולאשתו ענבל שהרחיבו היום (ב') את הקן המשפחתי שלהם, אחרי שנולד בנם השני, בבית החולים תל השומר. פרץ הגיע הבוקר יחד עם אשתו לבית החולים ובשעות הערב נולד אח לליאל גבריאל, בנם הבכור של בני הזוג, בן ה-4. למרות הלידה, הופעותיו של פרץ לכבוד יום העצמאות היום ומחר ייערכו כמתוכנן, בעוד ענבל הועברה להתאוששות.
קובי (37) וענבל (27) נישאו לפני יותר מחמש שנים, ושנה לאחר מכן נולד בנם הבכור. קצת יותר משלוש שנים אחרי החתונה פרץ ואשתו הכריזו במפתיע על כוונתם להתגרש: היא עברה יחד עם הבן להתגורר אצל הוריה, והוא נשאר בדירתם המשותפת. מספר חודשים של חיים בנפרד הספיקו לבני הזוג כדי לחזור זה לזרועות זו, ועכשיו גם להרחיב את הקן המשפחתי שלהם. אז שיהיה במזל טוב.
ענבל וקובי פרץ. ילד שני
צילום: צ'יק צ'אק צילום אירועים
מומלצים
