בן ראשון לפרגי והשחקן ג'וש דוהמל
הזמרת פרגי בת ה-38 ילדה את בנה בכורה אקסל. האב הטרי ג'וש דוהמל בן ה-40 הודה בראיון לג'יי לנו: "אני קצת חרד, אני אחראי לדבר הקטן הזה - לנצח"
השם הוא כנראה מחווה לסולן גאנז אנד רוזס, אקסל רוז, שפרגי מעריצה מגיל צעיר. כזכור היא אף הופיעה איתו במחצית הסופרבול ב-2011, ושרה איתו את "Sweet Child O' Mine".
דוהמל (40) ופרגי (38) נישאו בשנת 2009, ועל ההריון הכריזו דרך הטוויטר. פרגי, שחגגה בשבועות האחרונים בשתי מסיבות לכבוד הולדת התינוק, התבדחה בראיון שג'וש כבר היה מוכן להקים משפחה מהדייט הראשון.
"הוא הולך להיות אבא מדהים, יש לו כישורים אבהיים טבעיים", סיפרה בראיון באפריל האחרון.
במשך חודשים שמרו על מין הוולד בסוד ולא הסכימו לחשוף אותו. דוהמל אפילו התייחס למעטה המסתורין שהם הטילו ואמר: "יש אנשים שלא יאהבו את זה, ויש כאלו שיחשבו שזה מגניב, אבל לנו זה לא כל כך משנה. לא אכפת לנו, וזו הסיבה שאנחנו לא מספרים לאף אחד".
לפני מספר ימים, הספיק השחקן להתראיין לג'יי לנו, ולספר על ההתרגשות האחרונה לפני הלידה: "אני חייב להגיד שאני קצת לחוץ. חשבתי שאהיה טוב בזה, חשבתי שאני מוכן לזה, אבל אני קצת חרד לקראת זה, כי אני אחראי לדבר הקטן הזה - לנצח".
