חד-קרן או דינוזאור?
מדריך תחפושות לילדים לליל כל הקדושים
פורים נוסח צפון-אמריקה מגיע כבכל שנה ב-31 באוקטובר, והחנויות כבר מלאות בתחפושות אינספור לבנים ולבנות. אם עדיין לא רכשתם תחפושת לחג המסורתי, או שאתם נמנים עם רוב ההורים שאינם מתכוונים לתפור תחפושת בעצמם, קיבצנו עבורכם כמה מהאפשרויות שמחכות לכם השנה.
נתחיל בחנויות הרשת הגדולות לילדים:
Old Navy היא אחת מחנויות הרשת הגדולות המציעה מדי שנה מגוון גדול של תחפושות לתינוקות ולילדים. המחירים ב"אולד נייבי" סבירים ביותר, בעיקר כאשר מוקדם מאד לפני החג יש מבצעים על רוב התחפושות. כבר עכשיו אפשר למצוא תחפושות במחיר של 20 דולר בלבד.
התחפושות ברשת דומות משנה לשנה, כאשר מדי שנה נוספות אפשרויות חדשות. השנה מציעה "אולד נייבי" תחפושות של פיל, פרח, אריה ודלעת לתינוקות מגיל 0-3 חודשים ועד 18-24 חודשים. התחפושות חמות ומתאימות למזג האוויר הקריר של סוף אוקטובר. המחיר הוא 27.94 דולר לתחפושות, כשעל חלק מהן יש הנחה. לגילאי 6-12 חודשים ועד 4-5T מציעה הרשת תחפושות דינוזאור, מכבה-אש, שועל, נמר, מפלצת, ינשוף, תוכי, חד-קרן, זברה, שודד-ים (בן),ו נסיכה ובת-ים (בנות). המחירים הם 25.94 דולר כאשר חלק מהתחפושות נמכרות במחיר הנחה של 20 דולר.
בנוסף, תמצאו בחנות כל מיני חולצות, פיג'מות ואפילו גרביים ברוח החג. את חנויות "אולד נייבי" אפשר למצוא במרכזי הקניות הגדולים, כמו יורקדייל, איטון סנטר, ופרומנד.
פרטים נוספים באתר
חנות בגדי הילדים Carters מציעה תחפושות חמודות ביותר לתינוקות עד גיל שנתיים. השנה תמצאו כאן חיפושיות וחתולי הלווין לבנות; קוף, מפלצת, שועל ופיל לבנים/בנות במחיר של 16.44 דולר. כמו כן תמצאו כאן שלל אביזרים כמו גרביים, סינרים, כובעים ושמיכת צעצוע, וכן ביגוד מתוק להפליא ברוח החג. חנויות Carters נמצאות באטוביקו, מיססוגה, וריצ'מונד היל, וכן ניתן למצוא את המותג ברשת חנויות Sears.
פרטים נוספים באתר
רשת Gymboree האמריקאית לממכר בגדי ילדים נמצאת בכמה מן הקניונים הגדולים בטורונטו, כמו יורקדייל, הפרומנד, שרווי גארדנס וכן ב-Shops at Don Mills. הרשת מציעה תחפושות לילדים במחירים מעט יותר גבוהים, התואמים לאיכות המוצר. בימים אלה יש הנחות גדולות על התחפושות, כך שאפשר לקנות תחפושת הכוללת את האביזרים התואמים בכ-30 דולר לתינוקות וב-40 עד 50 דולר לילדים. תחפושות במידות 6-12 חודשים ועד 2-3T כוללות טווסית (גרביונים וכובע תואמים נמכרים בנפרד), ג'יראפה עם שמלת טוטו (גרביונים וקשת עם קרניים בנפרד). תחפושות למידות 6-12 חודשים ועד 4-5T כוללות מתאגרף/ת (כפפות בנפרד), שוטר/ת (כובע נפרד). לגילאי 3-12 מוצעות התחפושות הבאות: קאובוי/ת (כובע ובנדנה עם שפם בנפרד), שלד (כפפות בנפרד), טווסית (התחפושת מורכבת מקשת לשיער, שרביט, כנפיים וגרביונים שנמכרים לחוד במחיר כולל של כ-40 דולר), פיה ורודה (התחפושת מורכבת משמלה, קשת לשיער, שרביט וכנפיים), ומכשפה סגולה עם מטאטא, כובע וגרביונים. בחנות ניתן גם למצוא פיג'מות וחולצות בנוסח החג, כגון פיג'מת שלד שחורה לבנים, ופיג'מת שלד ורודה לבנות.
פרטים נוספים באתר
אחרונה חביבה ברשתות היא "פוטרי בארן", החנות היוקרתית לממכר רהיטים, כלי מיטה צעצועים ואביזרים לילדים. מדי שנה ניתן למצוא כאן תחפושות מקסימות בעלות תג מחיר גבוה. עם זאת, אי אפשר להתווכח עם איכותן של התחפושות ועיצובן המהמם, ואם רוצים אפשר תמיד לחזור לכאן בסוף העונה ולנצל את ההנחות כדי להתאבזר לקראת השנה הבאה.
השנה, תחפושות לתינוקות במידות 0-6 חודשים ו-6-12 חודשים הן כבש/ה, ינשוף/ה, וארנב/ת במחיר 77.23 דולר. למידות 6-12 חודשים עד 12-24 חודשים: פיית פרפרים, דלעת טוטו, מכשפה טוטו במחיר 64.14 דולר. לילדים, מידות 12-24 חודשים עד 7-8: תחפושת מקס מ"ארץ יצורי הפרא" (103.41 דולר), הלוראקס של ד"ר סוס, איש השלג הנורא, ממותה שעירה (עכשיו בהנחה מ-90.32 ל-71.98 דולר), חתלתול בכובע של ד"ר סוס (
90.32 דולר), וכן דרקון, חתלתולה, תוכי, ואריה. לילדים, מידות 2-3T עד 7-8: אביר, שודד או שודדת ים, פיית דלעת, פיית חד-קרן ופיית פרפרים, נסיכה, עכביש ועטלף (64.14 דולר-116.50 דולר).
פוטרי בארן מוכרת מיני קישוטים ואביזרים לחג, ביניהם כלי אוכל משעשעים, סלסלות בעיצובים שונים לאיסוף ממתקים (15-20 דולר), וכדומה. חנויות הרשת נמצאות בקניונים הגדולים כמו יורקדייל ושרווי גארדנס.
פרטים נוספים באתר
אם אתם מחפשים תחפושת יחידה במינה שלא תראו ככל הנראה אצל אף ילד אחר, בקרו בחנות האקסקלוסיבית לממכר התחפושות Kids Costume. החנות, המוכרת תחפושות משך כל ימות השנה, ממוקמת ברחוב מאונט פלזנט, דרומית לאגלינטון. Kids Costumes מתמחה בתחפושות לכל הגילים, כולל מבוגרים, ונענית להזמנות אישיות. ניתן למצוא כאן הכל, גם תחפושות תקופתיות, הכוללות שמלות וכובעים בסגנון המאה ה-19 ובסגנון ימי הביניים.
החנות מוכרת תחפושות במידות toddlers ועד 12-14. תמצאו כאן אבירים, מלכים ומלכות, נסיכים ונסיכות, ליצנים, שודדי-ים, קאובויים, ארנבים, כלבלבים, חתולים, נמרים, אריות ועוד ועוד. בנוסף, ניתן לרכוש כאן אביזרים בודדים, כגון גלימות מכל הסוגים לבנים ולבנות, כנפי פיות למיניהן, כתר מלך או מלכה, טיארות, ואפילו משקפיים ועניבה בסגנון הארי פוטר. ניתן למצוא כאן גם מסיכות, פיאות וצבעי פנים.
החנות פתוחה כל יום בין עשר לחמש וסגורה בימי ראשון.
Kids Costumes, 539 Pleasant Rd Mt, Toronto, ON M4S 2M5
פרטים נוספים באתר
תחפושות אפשר למצוא גם ב-Winners, Value Village ו- Walmart, וכן בחנות הענק The Amazing Party Store.
פורים... אה, זאת אומרת: חג ליל הקדושים שמח!


