שתף קטע נבחר

החצי השני: בר רפאלי ועדי עזרא בתאילנד

ה"מייל אונליין", השלוחה האינטרנטית של המגזין הבריטי, ה"דיילי מייל", מפרסם הבוקר פפראצי נוסף של בני הזוג רפאלי-עזרא, הישר מחופי תאילנד

אחרי שאתמול פונקתם בתמונות של גברת רפאלי משתכשכת בחופי תאילנד היום האתר של המגזין הבריטי "דיילי מייל" מפנק אותנו בחתיכה החסרה מהתמונה של החתיכה הישראלית: בן הזוג הצמוד עדי עזרא.

 

 

הצהובון הבריטי OK! פירסם אמש (ג') תמונות ראשונות של הגברת רפאלי במראה נטול איפור, פוטושופ ואפילו נטולת החבר הצמוד, שהצליח לחמוק מהפלאשים. כזכור השניים עשו בסוף השבוע האחרון צ'ק אאוט מישראל הישר לתאילנד לקצת בטן גב רומנטי שכולל הרבה מסאג'ים, שייקים טריים ומופעי פינג פונג אקזוטיים. אנחנו מקווים, מצפים ומתפללים לעוד תמונות של היפיפייה הישראלית - הייצוא הקטלני ביותר של ישראל מאז המצאת הקרב מגע! האם זה ייגמר בהצעת נישואים? ספרו לנו מה אתם חושבים בפייסבוק! 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים