שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    עוף טבעי בטעם של פעם

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    קבוצת תדמיר משיקה את "משק ארצי" – עופות טבעיים הגדלים וניזונים בצורה הקרובה והדומה ביותר לצורה בה גדל העוף בטבע. עופות "משק ארצי" ניזונים מתזונה צמחית בלבד, ללא תוספת אנטיביוטיקה וללא כימיקלים וגדלים בצפיפות נמוכה התורמת לחיזוק מערכת החיסון הטבעית שלהם.

     

    עופות "משק ארצי" גדלים בשיטת גידול מתקדמת המאופיינת בתנאי ממשק והזנה שונים לגמרי מאלו הקיימים בגידולים קונבנציונאלים. הם ניזונים מתזונה צמחית בלבד בדיוק כמו בטבע, וחל איסור מוחלט על שימוש במרכיבים מן החי כקמחי בשר, קמחי נוצות, קמחי עצמות וקמחים אחרים. בנוסף, עופות משק ארצי גדלים ללא כל שימוש מניעתי ו/או טיפולי באנטיביוטיקה. איסור השימוש באנטיביוטיקה מפחית בצורה משמעותית את כמות החיידקים העמידים בבשר העוף ובכך ממזער את האפשרות של זיהום המזון בחיידקים אלו. כל העופות של "משק ארצי" נדגמים ונבדקים במעבדת השירותים הווטרינרים, מספר פעמים במהלך הגידול כולל לפני השיווק. בבדיקות אלו נמצא כי רמת שאריות האנטיביוטיקה בעופות (MRL) שווה ל-0 מוחלט בבשר העוף ובאיבריו הפנימיים ככבד וכליות. בנוסף לאיסור המוחלט בשימוש באנטיביוטיקה, חל איסור על שימוש בכימיקלים והעופות מקבלים תוספי תזונה פרוביוטיים, תוספי תזונה ממקור צמחי ותוספי תזונה אורגניים המהווים חלופה לאנטיביוטיקה וכימיקלים הניתנים בגידול הקונבנציונאלי.

     

    מלבד תזונה צמחית, עופות "משק ארצי" אף גדלים בתנאים הגורמים לשמירת בריאותם ומסייעים לרווחת בעלי החיים. העופות של "משק ארצי" גדלים בצפיפות נמוכה, לעומת גידול עופות קונבנציונאלי. צפיפות זו מורידה את רמת הזיהום בלולים, מקנה עמידות בפני תחלואה ומיטיבה עם העופות. צפיפות נמוכה מונעת גם את הסטרס בהם גדלים העופות בלולים הקונבנציונאליים ואת התחרות על המים והמזון. בשיטת הגידול אותה הנהיגו במשק ארצי, הלולים חשופים, ככל הניתן, לתנאי חוץ טבעיים כאור וחום השמש ומשבי רוח חיצוניים המאפשרים גירוי טבעי הנחוץ להתפתחות העופות בדיוק כפי שמתרחש בטבע.

     

    קבוצת תדמיר שולטת על כל שרשרת גידול העופות מהמזון דרך בקרה על הלולים ועד לבדיקות של כל להקת עופות לפני שיווקה במעבדת המכון הווטרינרי כדי לאשר ניקיון מאנטיביוטיקה וזאת בניגוד לבדיקות המדגמיות הנהוגות בענף הפטם הרגיל. כל תהליך הגידול מבוצע על פי פרוטוקול גידול קפדני ומפוקח על ידי וטרינר צמוד, ד"ר ליאור בן שמעון על מנת להבטיח את איכות העופות. כתוצאה מהשליטה בכל התהליך, ניתן להבטיח לצרכן עופות טריים, איכותיים ונקיים, ארוזים במגש ומוכנים לשימוש, הגדלים על בסיס תזונה צמחית, ללא שימוש באנטיביוטיקה וכימיקלים.

     

    • כמה: 16.90-74.90 שקל לק"ג
    • איפה: בעדן טבע מרקט, שופרסל, טיב טעם, יוחננוף, יינות ביתן, YOU ובמעדניות וחנויות פרטיות נבחרות







     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: יח"צ
    עוף בלי חומרים משמרים או אנטיביוטיקה
    צילום: יח"צ
    מחשבוני בריאות
    פורומים רפואיים
    מומלצים