שתף קטע נבחר

חייל שבר שיא במירוץ המדרגות של עזריאלי

האחים רן ודן אלתרמן נוצחו לראשונה אחרי 11 שנים וראו את הגב של שחר שגיב, שהגיע לפסגה תוך 17:39 דקות. נועה חייט זכתה בנשים, בני שמיר בן ה-76 ניצח במקצה של בני 75 ומעלה

שיא במספר המשתתפים נשבר הבוקר (ו') במירוץ המדרגות של עזריאלי. למעלה מ-1,500 רצים מהארץ והעולם התחרו במירוץ המסורתי שנערך זו השנה ה-12 ברציפות.

 

שיא נוסף נשבר כששחר שגיב, חייל וספורטאי מצטיין בן 20 מזכרון יעקב, הגיע למקום הראשון במקצה שלוש הפסגות, שבר את שיא כל המירוצים ולראשונה הצליח לקטוף את הכתר לתאומים רן ודן אלתרמן, שניצחו את המקצה במהלך כל השנים.

 

המשתתפים במירוץ המדרגות

 

את ההיסטוריה רשם שגיב כשהצליח לטפס 3,080 מדרגות ב-3 המגדלים ב-17:39 דקות. התאומים רן ודן אלתרמן התנחמו בניצחון במקצה העילי - דן רשם תוצאה של 7:40 דקות ורן הגיע למקום השני עם 7:49.

 

במקצה הנשים, נועה חייט שברה את שיא כל המירוצים והגיעה למקום הראשון עם תוצאה של 8:50 דקות. במקצה של בני 75 ומעלה, בני שמיר (76) ניצח עם זמן של 15:03 דקות.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים