שתף קטע נבחר

תפריט חורף בריא ברשת בתי הקפה

'ארומה ישראל' משיקה תפריט חורף חדש בכל סניפיה ברחבי הארץ. את המנות יצר השף דודו אלמקיאס ממסעדת "דוד ויוסף" שהכין מספר מנות חדשות, בהן:

 

• כריך סביח - פרוסות תפוחי אדמה, חציל קלוי, ביצה קשה, מלפפון חמוץ, אריסה, ממרח לימון כבוש, טחינה ופטרוזיליה.

• סלט קיסר - חסה, סלמון מעושן, קרוטונים, בצל ירוק, בצל סגול ופטרוזיליה, מתובל ברוטב קיסר ומיץ לימון. מוגש עם פרמז'ן וביצת עין.

• ביצי עין על לחם קלוי - שתי ביצי עין מוגשות על לחם קלוי בחמאה עם יוגורט כבשים, עגבניה קצוצה, זעתר, שמן זית, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור. מוגש עם סלט ירוק קטן: רוקט, עגבניות שרי ובצל סגול.

• סלט עוף מחודש - קוביות חוזה עוף חם, כרוב לבן, כרוב סגול, בצל סגול, גזר, תפוח אדמה מוקפצים על הפלנצ'ה. חסה, עגבניות שרי, פטרוזיליה, בצל ירוק, רוקט ומיונז. מתובל ברוטב עם שמן זית ומיץ לימון ופלפל שחור.

• כריך רוסטביף מחודש - פרוסות רוסטביף חם, ריבת בצל, כרוב לבן, עגבניה, רוטב חרדל ודבש, מיונז, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.

  

בנוסף, ארומה מציעה מיצים חדשים, טריים, טבעיים וסחוטים במקום עם פירות העונה וירקות צבעוניים. את המיצים מכינים במכונה ייחודית, בסחיטה איטית ותנועה מעגלית. בכל מיץ יש למעלה מ-400 גרם של פירות וירקות. המיצים החדשים מגיעים בטעמים: סלק, תפוח, גזר וסלרי ומיץ נוסף משתנה בהתאם לפירות העונה.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בתפריט החדש ניתן למצוא מרקים מתחלפים - מרק מינסטרונה, מרק עדשים ומרק אפונה. המרקים עשויים מרכיבים טבעיים בלבד, ללא חומרים משמרים, ללא אבקת מרק וללא מונוסודיום גלוטמט.

 

התפריט מציע אופציות לטבעונים, צמחונים וגם לאלו המקפידים על תזונה מאוזנת. המנות של ארומה מנוקדות לפי שיטת שומרי משקל, וישנו גם תפריט המיועד לעוסקים בפעילות גופנית וספורט במסגרת שיתוף הפעולה של ארומה עם המומחים של מכון וינגייט. את הערכים התזונתיים של המנות ניתן למצוא באתר של ארומה, כולל הניקוד של שומרי המשקל.

 

  • כמה: 15-42 שקל
  • איפה: בכל סניפי ארומה ישראל







 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
סלט קינואה - תפריט החורף החדש של 'ארומה ישראל'
צילום: יח"צ
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים