ליגיונרים: רק 2:2 לברייטון עם ק.פ.ר
תומר חמד ובירם כיאל פתחו בהרכב השחפים, שהוליכו עד לדקה ה-88, אבל ספגו מרגלי צ'ארלי אוסטין ולא הצליחו לחזור למקום הראשון. הקשר הישראלי בישל את השער השני
עונה נהדרת עוברת על ברייטון, בדרך אולי לעלייה לפרמייר-ליג. הקבוצה הכי ישראלית באנגליה התארחה הערב (ג') אצל קווינס פארק ריינג'רס במטרה לחזור למקום הראשון בטבלה על חשבון מידלסברו. למרות זאת, השחפים רשמו תיקו עשירי העונה כשסיימו רק ב-2:2 מאכזב מבחינתם.
בירם כיאל ותומר חמד פתחו בהרכב האורחת ואחרי מחצית ראשונה מאופסת, קיבלנו מחצית שנייה הפוכה לחלוטין. דייל סטיבנס (53) העלה את ברייטון ליתרון ותוך שתי דקות, ראיב ואן לה פארה (55) הכפיל מבישול של כיאל.
נגמר? לא אם תשאלו את צ'ארלי אוסטין. החלוץ של ק.פ.ר צימק ל-2:1 בדקה ה-65 ובדקות הסיום, המארחת לחצה עד שאותו אוסטין (88) השלים צמד וקבע חלוקת נקודות הוגנת.
בירם כיאל
צילום: gettyimages
מומלצים
