בועות: ריטה ואדיר מילר מתגייסים
• הדסק הרפואי של "בועות" מדווח כי ריטה, אדיר מילר, שמעון בוסקילה, אבי סינגולדה ויאיר ניצני התגייסו להופעה משותפת, לא פחות, ב־13 בינואר בהיכל התרבות בת"א. זה יקרה לטובת גיוס תרומות למרכז המשולב לאבחון ומניעת סרטן במרכז הרפואי ת"א, בניהולו של פרופ' נדיר ארבר. בשמחות.
• וסיפור מרגש יש גם לדניאלה יונה, בת 17, שנאבקת כבר 3 שנים במחלת הסרטן. לפני כשנה החלה לצייר ובקרוב תזכה להגשים חלום: תערוכת ציורים משלה. הערב בגן אורנים תצא התערוכה לדרך באירוע שיובילו נטלי דדון ומושיקו שטרן, ובו יופיעו נתן גושן, יובל דיין, חנן בן ארי, עידן יניב ושיר לוי. גם שפים התנדבו, כדי שיהיה תפריט מושקע, בהם מאיר אדוני, אביב משה, מיקי שמו ואבי לוי. כל ההכנסות מהערב יועברו לארגון "אורות של תקווה".
• חן יאני, מדווחים מקורותינו, לוהקה לקמפיין החורף של נעמה בצלאל ותעמיס עוד כמה אלפי דולרים לקופתה. את הכסף הטוב יותר היא ממשיכה לעשות כדי־ג'יי במסיבות לעשירון העליון עם חברתה הדוגמנית גילי סהר.
• הדסק הקולינרי של "בועות" מברך את מסעדות "הלנה בנמל" בקיסריה של השף עמוס שיאון, הרברט סמואל ומאנטה ריי בת"א על כניסתן לרשימת אלף המסעדות הטובות בעולם שערך משרד החוץ הצרפתי. שאפו לגמרי.
• תגידו מזל טוב לחטיבת הקוסמטיקה של דנשר שזכתה במקום ראשון בפרס על השקת Adidas Born Original. הפרס הוענק למנהלת השיווק נועה ויינפרס בכנס בפראג.
• מקורבים למדור מספרים כי המוזיקאי ג'וני גולדשטיין, חלק מההרכב TYP עם עברי לידר, יתחיל ללמד בבית הספר רימון ויעביר לסטודנטים כבר בקרוב קורס בהפקה מוזיקלית. חברת התקליטים NMC יונייטד תהיה שותפה בקורס, כך שעבודות הגמר יהיו רימיקסים לשירים של אמנים בולטים בחברה. שלמה ארצי, היזהר.
• מילים טובות מגיעות לפרויקט שיזמה מעצבת הפנים חגית שכטר - "נכה - מי שלא אכפת לו" – שיצא לדרך להעלאת המודעות להנגשת נכים. בפרויקט משתתפים ילדי עמותת "קו לחיים" שעיצבו כיסאות גלגלים עם סלבס.
• פרופ' ירון הר שי, מנהל כירורגיה פלסטית של כללית בחיפה, קיבל גביע הצטיינות בכנס ביפן, שם נבחר כנציג ישראלי לחבר הנאמנים. הר שי יזם החלטה שלפיה הכנס הבא ייערך בחיפה ב־2017
• ידידי בית ליסין חגגו פרמיירה להצגה "על אהבה וחברות" של עדנא מזי"א, עם נתי קלוגר, מגי אזרזר ומיכל שטמלר. בין הנהנים: ג'ני ברנדס, אריאלה ורטהיימר, ליאורה ומיקי פדרמן, מיכל ומיקי צלרמאיר, נאוה ברק ושלום זינגר, ענת ושמואל פרנקל, הילה ורני רהב (חבצלת דמארי)
בקטנה
• בכירי רשת הצעצועים עידן 2000 והפרזנטור טל מוסרי חגגו בשדרות את פתיחת הסניף ה־15. אירחו: הבעלים ציון חזן ושי סבג
• רעות פבלוביץ נבחרה ליו"ר ועד לאומי קארד
• יוסי אקרמן, אופיר דובובי, גלעד ויצמן וקרן סגל חשפו את Openvalley, האקו־סיסטם העסקי הראשון בצפון
• מנכ"ל הבורסה לני"ע בת"א יוסי ביינארט והשותפים של קרן טרה ונצ'רס אירחו יזמים ומשקיעים שהגיעו לקוקטייל לסיום אירוע "רכבת הכסף"
• מתחם אופירה החדש באילת, הכולל את החנויות פוזה וביג אאוטלט, תרם 10,000 שקל לפרויקט גיוס המלגות "לתת - להדליק לכל ילד חלום"
• ד"ר דוד ישראלי מונה למנהל המערך הפסיכיאטרי במרכז הרפואי קפלן
• תכלית תעודות סל ערכה כנס למנהלי השקעות בסטוקו בת"א. המנכ"ל איל סגל ואלכס זבז'ינסקי (מיטב דש) סקרו את שוק תעודות הסל, איתי אנגל הרצה
• המותג אוקלי העניק חסות לקבוצת הרכיבה סיקיילינג אקדמי באירוע בבית שגרירת קנדה. היו: אסף שניר מנכ"ל לוקסאוטיקה ישראל, רון בר און מייסד הקבוצה והבעלים נעם לניר




