Bobux משיקה נעלי צעד ראשון לפעוטות
Bobux משיקה את סדרת X Range Xplorer shoes נעלי צעד ראשון לפעוטות, בעיצובו של Sean Maisano, המעצב של אדידס ופראדה
הסדרה פותחה באמצעות תהליך עיצוב ממוקד עבור פעוטות שרק לומדים ללכת ועוברים לסירוגין בין שלב הזחילה לבין תחילת הצעדים הראשונים לחייהם.
הייחודיות שבקולקציה היא במבנה האנטומי, היוצר התאמה מושלמת ונוחות מירבית. כמו כן, הנעליים הן מ- 100% עור טבעי , או בד כותנה, סוליית פאנקי גמישה המעודדת תנועה חופשית ואזור בהונות רחב במיוחד לאחיזה וצמיחה טבעית של הבהונות בכף רגלו העדינה של הפעוט. הבטנה עשויה מצמר מרינו על מנת להבטיח חום ונוחות.
ייחודית היא בחיקוי מצבן של כפות רגליים יחפות בעוד הנעל מגנה על כף הרגל הרכה מפני משטח קשיח.
הנעליים עוצבו והותאמו במיוחד לשלבי ההתפתחות השונים של הפעוט. למידת צעד ראשון של הפעוט ועד לשלב ההליכה החל ממעטפת אלסטית המאפשרת את קלות נעילת הנעליים על רגליים מתפתלות ואשר "מתקבעות" בתוך הנעל, תכנונים חדשניים ובד מונע שחיקה לצד תפרי סוליה מוסתרים, סוליות EVA מתקדמות, גפה מעור ומכותנת קנבס ועוד.
מחיר – 220 שקל לנעלי צעד ראשון. מידות בין 18-22.


