שתף קטע נבחר

גביע: 2:3 ללאס פלמאס באייבאר

שמינית גמר, משחק ראשון: לאס פלמאס נקלעה פעמיים לפיגור, אבל השלימה מהפך בדקה ה-90 אחרי ששני שחקנים של המארחת הורחקו. 0:3 לסלטה ויגו בקאדיס

הסיבוב הראשון של משחקי שמינית גמר הגביע הספרדי הסתיים הלילה (ה') עם שני ניצחונות חוץ. לפחות במקרה אחד, נראה שהסיפור הוכרע - כי סלטה ויגו ניצחה את קאדיס מהליגה השלישית 0:3.

 

כזכור, קאדיס עלתה לשלב הזה בזכות ההרחקה של ריאל מדריד מהמפעל, אחרי שהבלאנקוס שיתפו מולה את דניס צ'רישב המושעה במשחק הראשון (השני כלל לא נערך בעקבות העונש), אבל לא ניצלה את ההזדמנות. סלטה, שעוברת תקופה לא טובה, הייתה עדיפה עליה - וקיבלה צמד מג'ון גווידטי (25 ו-79) ושער נוסף מג'וני קסטרו (58).

 

לעומת זאת, הכל עדיין נראה פתוח במפגש בין אייבאר ללאס פלמאס, למרות שהאורחים ניצחו 2:3. איזט חיירוביץ' (10) וסאול ברחון (20) קבעו 0:1 ו-1:2 לאייבאר, אבל אייתמי ארטילס (16) ו-ווקאסו מובראק (60) השוו, ובדקה ה-90 מומו השלים מהפך. ללאס פלמאס בטח לא הפריעה העובדה שאייבאר סיימה בתשעה שחקנים, אחרי ההרחקות של חיירוביץ' (82) וגונסאלו אסקלנטה (86).

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
וויליאן חוסה מלאס פלמאס
וויליאן חוסה מלאס פלמאס
צילום: EPA
מומלצים