שתף קטע נבחר

צרפת: דרמה במארסיי, ליון הפסידה לליל

מישי בטשואיי כבש בדקה ה-94 ונתן לקבוצה שלו 1:1 מול סנט אטיין. סגנית האלופה פספסה הזדמנות לעלות למקום השלישי אחרי הפסד 1:0. במשחק נוסף: קון - ראן 0:1

מחזור 27: האליפות בצרפת כבר מזמן נסגרה וגם המקום השני לא באמת נמצא בהישג יד, המטרה היחידה שנותרה לקבוצות היא הניסיון להבטיח את המקום השלישי בטבלה שמוביל למוקדמות ליגת האלופות בעונה הבאה. הערב (א') ליון ידעה שאם תנצח את ליל בחוץ, היא תעלה ל-3 הראשונות, אבל דווקא המארחת סיימה עם ידה על העליונה וניצחה 0:1 קטן.

 

לטבלת הליגה הצרפתית

 

כבר בדקה ה-28 סופיאן בופאל הכניע את אנתוני לופס בשער היחיד בערב הזה. את המשחק סיימה ליון בתשעה שחקנים. בדקה ה-61 כריסטוף ז'אלה קיבל כרטיס צהוב שני והורחק באדום. 2 דקות לסיום, גם קלמן גרנייה רשם צהוב שני וזכה למקלחת מוקדמת.

 

צילום: AFP
סופיאן בופאל חוגג עם חבריו את הניצחון (צילום: AFP)

 

מוקדם יותר היום בסטאד וולודרום במארסיי קיבלנו דרמה ענקית. סנט אטיין, שהתארחה אצל מארסיי, ידעה גם היא שניצחון יקפיץ אותה למקום השלישי היקר ובדקה ה-60 קיבלה זריקת מרץ בדמות כרטיס אדום למארחת, כשניקולס נ'קולו הורחק. 5 דקות לסיום היא גם עלתה ליתרון מרגלי קווין מונה-פוקה, אבל 4 דקות בתוך תוספת הזמן, מישי בטשואיי הקפיץ את הוולודרום וקבע חלוקת נקודות.

 

במשחק נוסף: קון ניצחה את ראן 0:1 משער של סאידי נטיבזונקיזה (54).

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מישי בטשואיי
מישי בטשואיי
צילום: AFP
מומלצים