בשורה לחולי הצליאק: וודקה ללא גלוטן
תעשיית המזון נטול הגלוטן בעולם מוערך בכ-4.7 מיליארד דולרים וצומח ב-20 אחוז מדי שנה. מדובר בסגנון חיים, ולא בשיגעון חולף. יותר ויותר צרכנים מחפשים מזון ללא גלוטן, בין אם מרגישות של מחלת הצליאק או מתוך חיפוש אחר אורח חיים בריא יותר. הגלוטן הוא חלבון הנמצא בעיקר בחיטה, בשעורה ואף בשיבולת שועל.
סטולי מציגה את הוודקה נטולת הגלוטן היחידה שמחזיקה בבעלות ושליטה מליאה על תהליך הייצור לכל אורכו "מן החווה עד הבקבוק". השימוש בטכניקות ייצור מסורתיות לצד טכנולוגיות מתקדמות, וכוסמת ותירס מן החוות הטובות מסוגן, מאפשר את ייצור וודקה נטולת גלוטן בעלת טעם נקי, מדויק וחלק.
התירס והכוסמת מגיעים הישר מהאדמה הפורייה של חוות הגידול שבמחוז טמבוב ברוסיה למזקקה של סטולי, שם מזוקקים בקו ייצור ייעודי ונטול גלוטן. הספיריט המזוקק מועבר למפעל ההיסטורי של סטולי- "לטביג'אסבאלזאמס", שם הוא עובר תהליך פילטרציה ובלנד עם מי באר ארטזיים ופחם המופק מעץ לבנה רוסי, ואז מסונן רק ארבע פעמים באמצעות חול קווארץ. הוודקה מזוקקת שלוש פעמים בלבד, בכדי לשמר את האופי העדין והגרגרי של הספיריט.
79 שקל, בחנויות האלכוהול ובמרקטים