צרפת: 0:1 למונאקו, טולוז הביסה
מחזור 2: הטוענת לכתר השיגה ניצחון ראשון בזכות שער של בושילה (25), הסגולים ניצחו 1:4 את בורדו בבית. ניצחון דרמטי לליל, 0:3 לבאסטיה
הליגה הצרפתית כבר נכנסה למחזור השני של עונת 2016/17. מונאקו השיגה ניצחון ראשון כשבמשחק הראשון של הערב ניצחה 0:1 את נאנט. גבריאל בושילה כבש את השער היחיד במשחק, בדקה ה-25.
הניצחון המרשים של הערב הגיע מטולוז, שניצחה בביתה 1:4 את בורדו וטיפסה במעלה הטבלה אחרי התיקו במחזור הפתיחה. איסה דיופ (3) וכריסטופר ז'וליין (9) קבעו 0:2 במחצית, מרטין בראית'וואטי כבש צמד במחצית השנייה (67 ו-82).
ליל השיגה נקודות ראשונות, שלוש מהן לשמחתה הרבה, עם 0:1 דרמטי על דיז'ון בבית. יונוס סאנקהארה כבש את השער היחיד במשחק, בדקה ה-87. באסטיה ניצחה 0:3 את לוריין בחוץ, כשאלן סיינט-מקסימין (25) ואנזו קריבלי (38 ו-81) אחראים על השערים.
במשחקים נוספים: אנז'ה - ניס 0:1, נאנסי - ראן 2:0.
בושילה חוגג
צילום: רויטרס
מומלצים
