שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    ללקק את האצבעות: צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

    ראש השנה מתקרב ואתם כבר מחפשים איך לשדרג את המנה העיקרית לחג - השף ברק יחזקאל עם מתכון לצלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

    בשיתוף יד מרדכי

     

     

    צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

    המרכיבים:

    צלעות טלה

    שמן זית

    דבש

    מלח

    פלפל שחור גרוס

    200 גר' פירורי לחם לבנים (או פנקו)

    100 גר' פיסטוקים קלויים קלופים

    1/2 כפית מיץ לימון

    צרור כוסברה או פטרוזיליה ללא גבעולים

    חופן עלי נענע

    שן שום

     (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)

    אופן ההכנה:

    1. ממליחים ומפלפלים את צלעות הטלה.
    2. צורבים את הצלעות היטב על מחבת חמה עם מעט שמן זית, מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-8-10 דקות.
       (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
      (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    3. להכנת הקראסט: מכניסים את פירורי הלחם, פיסטוקים, שן שום, מיץ לימון, כוסברה/פטרוזיליה, עלי נענע, מלח ופלפל למכל של הבלנדר מוט או מעבד מזון. טוחנים היטב עד ליצירת תערובת גרגירים ירוקה.
       (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
      (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
       
    4. מוציאים מהתנור את הצלעות מברישים בדבש, טובלים בקראסט ומגישים.
       (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
      (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
       (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
      (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)

       

    הכתבה מוגשת בשיתוף יד מרדכי 

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי
    צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול
    וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי
    מומלצים