שתף קטע נבחר

ללקק את האצבעות: צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

ראש השנה מתקרב ואתם כבר מחפשים איך לשדרג את המנה העיקרית לחג - השף ברק יחזקאל עם מתכון לצלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

בשיתוף יד מרדכי

 

 

צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

המרכיבים:

צלעות טלה

שמן זית

דבש

מלח

פלפל שחור גרוס

200 גר' פירורי לחם לבנים (או פנקו)

100 גר' פיסטוקים קלויים קלופים

1/2 כפית מיץ לימון

צרור כוסברה או פטרוזיליה ללא גבעולים

חופן עלי נענע

שן שום

 (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
(וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)

אופן ההכנה:

  1. ממליחים ומפלפלים את צלעות הטלה.
  2. צורבים את הצלעות היטב על מחבת חמה עם מעט שמן זית, מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-8-10 דקות.
     (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
  3. להכנת הקראסט: מכניסים את פירורי הלחם, פיסטוקים, שן שום, מיץ לימון, כוסברה/פטרוזיליה, עלי נענע, מלח ופלפל למכל של הבלנדר מוט או מעבד מזון. טוחנים היטב עד ליצירת תערובת גרגירים ירוקה.
     (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
     
  4. מוציאים מהתנור את הצלעות מברישים בדבש, טובלים בקראסט ומגישים.
     (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
     (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)

   

הכתבה מוגשת בשיתוף יד מרדכי 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי
צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול
וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי
מומלצים