שתף קטע נבחר

ליגה איטלקית: 1:3 לנאפולי על בולוניה

מחזור רביעי: ארקדיוש מיליק כבש צמד, הקבוצה של מאוריציו סארי מוליכה את הטבלה לפני המשחק של יובנטוס מחר (א') מול אינטר, ההמומה עדיין מההפסד להפועל ב"ש. 0:3 ללאציו על פסקרה

נאפולי לא מוותרת ליובנטוס. הקבוצה של מאורציו סארי העפילה הערב (ש') לפחות זמנית לראש טבלת הליגה האיטלקית לאחר שניצחה 1:3 בבית את בולוניה במחזור הרביעי. 

 

 לטבלת הליגה האיטלקית

 

חוסה קאייחון העלה (10) את נאפולי ליתרון בנגיחה אחרי הגבהה של לורנצו אינסינייה, סימונה ורדי השווה (56) בבעיטה אדירה מרחוק, אבל בדקה ה-67 שלח מארק האמשיק את ארקדיוש מיליק שקבע 1:2 וכעבור עשר דקות השלים הפולני צמד בבעיטה מרחוק וקבע את תוצאת המשחק. דניאלה קסטדלו מבולוניה הורחק (81).  

 

צילום: getty images
נאפולי חוגגת (צילום: getty images)
צילום: getty images
חוסה קאייחון (צילום: getty images)

 

יובנטוס תנסה לשוב מחר (א') לפסגה כשתשחק בחוץ נגד אינטר, אשר תנסה להתאושש מההפסד 2:0 להפועל באר שבע בליגה האירופית. בינתיים הרוחות בנראזורי סוערות אחרי שהמאמן פרנק דה בור הדיח מהסגל את הקשר מרסלו ברוזוביץ' (הוחלף ביום חמישי) בטענה שהוא פצוע. סוכנו של הקרואטי הכחיש: "אין לו שום בעיה פיזית".

 

צילום: EPA
ראול אלביול מנאפולי מנסה לבלום התקפה של בולוניה (צילום: EPA)
צילום: getty images
מאמן בולוניה רוברטו דונאדוני (צילום: getty images)

 

לאציו הגיעה למאזן של 7 נקודות לאחר שהביסה 0:3 את פסקרה משערים של סרגיי מילינקוביץ' (67), סטפן ראדו (72) וצ'ירו אימובילה (76). לדיאן ממושאי מפסקרה החטיא פנדל בדקה ה-35. עוד ביום א': אודינזה - קייבו, קליארי - אטאלנטה, קרוטונה - פאלרמו, סאסואולו - גנואה, טורינו - אמפולי, פיורנטינה - רומא.

 

צילום: getty images
סרגיי מילינקוביץ', פליפה אנדרסון ומרקו פארולו מלאציו (צילום: getty images)

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ארקדיוש מיליק
ארקדיוש מיליק
צילום: AFP
מומלצים