שתף קטע נבחר

מכבי ת"א גברה על הפועל ראשל"צ, בוגנוביץ' גמר את העונה

כדוריד: האלופה סיימה סיבוב ללא הפסד אחרי 27:34 על הפועל ראשל"צ. הזר של האדומים נפצע בגיד אכילס וככל הנראה לא יחזור לשחק בקרוב. נקבעו משחקי השלב הראשון בגביע. אס"א ת"א, מכבי ראשל"צ ושני שחקנים לדין על אירוע האלימות במשחק ביניהן

הסיבוב הראשון בליגת העל בכדוריד הסתיים הערב (ג') כאשר מכבי תל אביב ממשיכה להוביל בגאון את טבלת הליגה עם 11 ניצחונות מול 0 הפסדים. קבוצתו של דראגן ג'וקיץ' ניצחה די בקלות באולם בנחלת יהודה 27:34 את הפועל ראשון לציון.

 

מצד שני, קשה להאשים את מחזיקת הגביע. כבר בהתקפה הראשונה גוראן בוגונוביץ', הזר שלה, נפצע בגיד אכילס וככל הנראה סיים את העונה. יש לציין שבתחילת העונה סבל המקשר גם כן מפציעה באותו המקום בדיוק ולא שיחק בחצי מהסיבוב הראשון.

 

צילום: גבי אלאלוף, הפועל ראשל"צ
רותם בר בפעולה (צילום: גבי אלאלוף, הפועל ראשל"צ)

 

למרות חסרונו, האדומים נתנו פייט בעיקר ב-40 הדקות הראשונות, אבל לאחר מכן נגמרו להם הכוחות. שי הרשקוביץ' הורחק בכרטיס אדום עוד במחצית הראשונה בעקבות מילים מיותרות לשופטים.

 

הרבו לכבוש לראשל"צ: ירמי סידי ועוז חממי 5 כ"א, גיא כהן ואריאל רוזנטל 4 כ"א. הרבו לכבוש לת"א: נובאק בוסקוביץ 9, חן פומרנץ 7, עומר דבדה 5.

 

מימון: "לא מאמין במזל רע"

מאמן המפסידה, עידן מימון, ניסה להסביר את הפסד קבוצתו (החמישי בסיבוב הראשון): "מאכזב, אבל אין לי שום טענות לשחקנים. הם נתנו הכל. לאבד זר בהתקפה הראשונה, זה עבר לכולנו בראש. הוא בכה בחדר ההלבשה. הפציעה שלו חמורה מאוד. מצד שני יש לנו משחק גביע עוד יומיים וצריכים לקום. שיחקו היום שחקנים צעירים שאנשים לא מכירים. המשחק בשישי הוא על כל הקופה, אין לנו ברירה".

 

כשנשאל האם מה שפוקד את קבוצתו בכל מה שקשור לזרים העונה קשור למזל רע, אמר מימון: "אני לא מאמין במזל רע, מה שצריך לקרות קורה. לצערי זה קורה לנו".

 

צילום: עוז מועלם
עידן מימון (צילום: עוז מועלם)

 

מאמן המנצחת, דראגן ג'וקיץ', היה מאושר מהסיבוב הראשון של הקבוצה שלו: "רגע נהדר עבור הקבוצה, הראינו שאנחנו יכולים לעשות הכל. חבל לי על מה שקרה עם בוגנוביץ'. אני מאחל לו החלמה ולהפועל ראשל"צ הצלחה. עשינו את העבודה בליגה ועכשיו הפנים שלנו לגביע. נחגוג הלילה ומחר נמשיך לעבוד".

 

אס"א, מכבי ראשל"צ ושני שחקנים לדין

מוקדם יותר, נערכה הגרלת גביע המדינה ובה נקבעו המפגשים הבאים: אס"א ת"א - הפועל אשדוד, מ.כ חולון - א.כ נס ציונה, מכבי קריית מוצקין - עירוני רחובות. היועץ המשפטי של האיגוד, חן ורשביאק, החליט להעמיד לדין את אס"א ומכבי ראשל"צ על האירוע בו אביו של עומר גרא היכה את שחקן אס"א, עידו לביא. גם טל גרא ודביר בן שמאי יועמדו לדין לאחר שהשתתפו בתגרה שהתפתחה בהמשך.

 

נבחרת הנוער רשמה ניצחון יפה בגרמניה 21:35 על סולינגן. כבשו: אביעד בן זימן 9, יונתן דיין 5, איליה מוסיינקו, אלון אוברמן וליאור גורמן 4 כ"א, אופיר כהן 3, אדם טוריסקי 2, עוז יצחק (השוער), שניר נציה, תומר בודנהיימר, לביא רייך 1 כ"א.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
גוראן בוגונוביץ'
גוראן בוגונוביץ'
גבי אלאלוף, מכבי ראשל"צ
מומלצים