שתף קטע נבחר
עושים שוק

קרה או חמה? קרב הסנגריות הגדול

יוצאות למלחמה: מה אתם מעדיפים, יין לבן או אדום, חם או קר ובתוספת של איזה פירות? יצאנו למיט ווין בשוק שרונה כדי להחליט אחת ולתמיד מה יותר טעים - סנגריה לבנה קרה או אחותה האדומה והחמה. צפו בתוצאות

בשיתוף שרונה מרקט

 

 

רוצים להכין בבית? הנה המתכונים:

 

סנגריה לבנה קרה


המרכיבים:

90 מ"ל יין לבן

30 מ"ל ליקר בולס

15 מ"ל גורדונס

10 מ"ל מונין פסיפלורה

20 מ"ל מיץ ליים

30 מ"ל מיץ תפוחים

 

להגשה:

קרח כתוש

פלחי לימון, תפוז ותפוח

ענבים

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים יחד עם כל המרכיבים.
  2. מניחים קרח כתוש בכוס יין נמוכה.
  3. מוסיפים את הסנגריה ומקשטים בפלחי לימון, תפוז ותפוח ומוסיפים ענבים.

 

סנגריה אדומה חמה

המרכיבים:

90 מ"ל יין אדום

30 מ"ל בקרדי לבן

30 מ"ל בולס תפוז דם

30 מ"ל מיץ תפוזים

30 מ"ל מיץ לימון

15 מ"ל מונין פסיפלורה

ציפורן

 

להגשה:

פלח תפוז דם

קינמון ותפוז

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים יחד את כל המרכיבים.
  2. מחממים על בן מארי.
  3. מניחים מקל קינמון בכוס יין גבוהה, מוסיפים את הסנגריה ומקשטים בפלח תפוז.

פורסם לראשונה 07/03/2017 17:47

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים