מזל טוב: ג'סיקה צ'סטיין התחתנה
השחקנית ההורסת ניצלה את סוף השבוע כדי להינשא לבן זוגה מזה חמש שנים בטקס יוקרתי שנערך באיטליה. אל חשש, החברות מהוליווד עלו על מטוס והגיעו לשים צ'ק
בזמן שאתם ביליתם את סוף השבוע האחרון ברביצה ממושכת במזגן, יש מי שניצלו אותו כדי לעשות דברים חשובים באמת. השחקנית ג'סיקה צ'סטיין (40) נישאה לבן זוגה (קחו אוויר) ג'יאן לוקה פאסי דה פרפוסלו (34) באיטליה.
בני הזוג, שמנהלים מערכת יחסים פוטוגנית במיוחד משנת 2012, בחרו לערוך את מסיבת החתונה אתמול (ש') באחוזה המשפחתית של ג'יאן בעיר טרוויזו. האחוזה נמאצת בבעלות המשפחה מהמאה ה-17 ומוקפת גנים מפוארים, מזרקות וכל מה שבחורה חולמת עליו כשהיא מדמיינת את החתונה שלה. המרחק, אגב, לא הפריע לחברות הטובות אן האת'ווי ואמילי בלאנט לעלות על מטוס, להגיע לטעום קבבוני טלה ולהמנגל עם אצולה איטלקית שהגיעה מהצד של החתן, שמשתייך למשפחה אמידה מאוד. מזל טוב, חמודים! המדור ממתין בסבלנות לילדים אדמוניים עם מבטא איטלקי.
gettyimages
מומלצים

