שתף קטע נבחר
צילום: shutterstock

שיירת קאדילק במיליוני דולרים נסעה בין הכרמים

בכירי סין בטכניון ובכלכלית חיפה, מהודר פותח בית, הזוג רוטר מתחבר לגאווה, אסקימו לימון פותחים לבבות ב-LA, משוררים משתלטים על הלובי, הראל איש שיווק מאי. רכילות עסקית

35 רכבי קאדילק מקונצרן ג'נראל מוטורס, כל אחד מהם בשווי כמה מאות אלפי שקלים, התאספו בבוקר שישי בהרצליה, ומשם יצאו בשיירה (עלות סך רכביה מיליוני דולרים), לנסיעה משותפת ביער המגינים ובין הכרמים של שפלת יהודה. לאחר שהנהגות והנהגים, כולם חברי מועדון הלקוחות של המותג, הוכיחו ביצועים, הם נחתו במועדון זאפה חולדה, סעדו צהריים ולקינוח קיבלו את קובי אפללו.

 

השיח: מותג הרכב האמריקאי ממציא את עצמו מחדש בארה"ב ובישראל, לאחר שלפני כשנתיים עזב מטה החברה של קאדילק את דטרויט שבארה"ב לטובת מתחם הסוהו האופנתי במנהטן שבניו יורק, מה שהיווה יריית פתיחה לתחילת תוכנית רב שנתית בהשקעה של 12 מיליארד דולרים.

 

אם המהפך השיווקי במטה בסוהו מתבטא בתערוכות של אנדי וורהול ובארוחות שף המוניות, הרי שבישראל נהנו האח"מים מטיול בשבילי הארץ. על הנתונים: מנהל חטיבת היוקרה של קבוצת UMI אור קליין, מנהל פעילות קאדילק מעוז אלמגור ומנהלת קשרי לקוחות ב-UMI יערית שוב. לדבריהם, מינואר ועד מאי 2017 חלה עלייה של 208% במכירות למול התקופה המקבילה אשתקד.

 

השיירה של קאדילק (צילום: רונן טופלברג) (צילום: רונן טופלברג)
השיירה של קאדילק(צילום: רונן טופלברג)

 

מעוז אלמגור וקובי אפללו (צילום: רונן טפלברג) (צילום: רונן טפלברג)
מעוז אלמגור וקובי אפללו(צילום: רונן טפלברג)

הו צ'אנג

מזכיר המפלגה של מחוז גואנגדונג הו צ’אנג חואה, הנמנה עם צמרת השלטון בסין, ביקר בטכניון בראש משלחת בכירים מתחומי האקדמיה והממשל בסין, זאת לקראת חניכת GTIIT: מכון גואנגדונג-טכניון-ישראל לטכנולוגיה בדצמבר הקרוב בסין.

 

עוד מהצד הסיני: מזכיר המפלגה בשנטאו חן ליאנג'יאן, ושגריר סין בישראל ג'אנג יונגשין. מהצד הישראלי: נשיא הטכניון פרופ' פרץ לביא, הנהלת הטכניון, סגנית ראש עיריית חיפה חדוה אלמוג, יזם ההייטק ד"ר יוסי ורדי, סגן יו"ר המועצה להשכלה גבוהה פרופ' אדו פרלמן.

הו צ’אנג חואה ופרופ' פרץ לביא (צילום : רמי שלוש, דוברות הטכניון) (צילום : רמי שלוש, דוברות הטכניון)
הו צ’אנג חואה ופרופ' פרץ לביא(צילום : רמי שלוש, דוברות הטכניון)
 

המזכיר והמנכ"ל המיועד נשיא

עוד סין: החברה הכלכלית לחיפה אירחה את מזכיר מחוז ז'והאי בסין יואנקיאנג גואו,את סגניתו לו זיאנפנג ועוד כ-100 אנשי תעשיית היי-טק ונציגי ממשל מסין. גואו, שיש המנבאים לו להיות הנשיא הבא של סין, שמע ממנכ"ל החברה הכלכלית לחיפה אור שחף, וממנהל הפיתוח העסקי בחברה מוטי מאיר, על תהליך הקמת פארק מדעי החיים ועל האופן בו מושכים חברות גדולות בתחום הבריאות הדיגיטלית לבחור בחיפה. הביקור נועד לבדוק את האפשרות להקים במחוז הסיני פארק תעשייה הפועל לפי הדגם של פארק מת"ם החיפאי.

מוטי מאיר, יואנקיאנג גואו ולו זיאנפנג (צילום: יח"צ) (צילום: יח
מוטי מאיר, יואנקיאנג גואו ולו זיאנפנג(צילום: יח"צ)
 

חרוזי ודוידזון בנוסטלגיה לבית

בבית חולים 'סידר סיני' בלוס אנג'לס, ערך הקרדיולוג הבכיר ד"ר יזהר חרוזי, הקרנה מיוחדת במלאת 40 שנה לצאת הסרט "אסקימו לימון". חרוזי, אחד מחבריו הטובים של בועז דוידזון, התסריטאי ובימאי הסרט, ידוע ב-LA כמי שייסד את הקרן SAVE A HEART FOUNDATION, שמממנת הכשרה של רופאי לב ישראלים צעירים, שנחשפים בביה"ח ב LA, בעזרתו של ד"ר חרוזי, למיטב הטיפול והמיכשור הרפואי וחוזרים עם הידע והנסיון לישראל. ד"ר חרוזי נוהג מדי חודש להקרין בביה"ח בפני התורמים הוותיקים של הקרן מדי חודש סרט, והחודש הקרין את אסקימו לימון בנוכחות בועז וברוריה דוידזון.

שמוליק פירסטנברג, ד"ר יזהר חרוזי וברוריה ובועז דוידזון (צילום: הלנה ש. מיימון) (צילום: הלנה ש. מיימון)
שמוליק פירסטנברג, ד"ר יזהר חרוזי וברוריה ובועז דוידזון(צילום: הלנה ש. מיימון)
 

פחות זה הרבה

קבוצת רולטיים, היבואנית הרשמית של שעוני דניאל וולינגטון בישראל, משיקה השבוע בישראל, במקביל להשקה בינלאומית, את קולקציית השעונים של המותג בשיתוף פעולה עם קנדל ג'נר, האחות לבית קרדשיאן. הקולקציה החדשה: "קלאסיק פטיט", תשווק בישראל באמצעות קמפיין שתוביל ג'נר, כשמחיר שעון יעמוד 815 שקלים. פיליפ טייסנדר, מייסד המותג, הסביר את סוד העיצוב: "הדגמים החדשים מוכיחים שפחות זה הכי הרבה".

קנדל ג'נר ()
קנדל ג'נר
 

מהודרים נוסח וולף

ממציא הטפטפות רפי מהודר, פתח שוב את ביתו במגדלי אקירוב לערב הגאלה השנתי לכבוד זוכי פרס וולף ל-2017 , שקיבלו בכנסת פרסים בסך חצי מיליון דולרים מטעם הקרן. לערב הגיעו מהודרים מנכ״לית קרן וולף רעות ינון ברמן, מ״מ יו״ר מועצת קרן וולף דן שכטמן, חברי מועצת הקרן ונאמנים בהם דליה רבין, ציפי ויגאל לנדאו, אמנון רכטר, נאוה ברק ושלום זינגר, אורית ויוסי בכר. בין הזוכים השנה נמצאים הפיזיקאים מישל מאיור ודידייה קוואלוז, שגילו כוכב לכת.

דן שכטמן, רעות ינון ברמן ורפי מהודר (צילום: אביב חופי) (צילום: אביב חופי)
דן שכטמן, רעות ינון ברמן ורפי מהודר(צילום: אביב חופי)
 

משוררים בלובי

מנהלת פרוייקט ''רובינשטיין על הפארק'' יונית הראל, החליטה שמשוררים ישראלים זה השטח שלה, לכן כיסתה את כל 14 הלובים בהשראת שירי משוררים ישראלים בהשקעה כוללת של כ-300 אלף שקלים. על גבי הקירות של כל לובי מופיעות מילות שירים של משוררים כדוגמת ח.נ. ביאליק, שאול טשרניחובסקי, לאה גולדברג, נתן אלתרמן, חיים חפר ואהוד מנור, לצד צילומים שנלקחו מ"הצלמניה", חנות הצילום הראשונה בתל אביב.

שירו של ביאליק בלובי (צילום: מורג ביטן) (צילום: מורג ביטן)
שירו של ביאליק בלובי(צילום: מורג ביטן)
 

קסטרו שותפים לגאווה

מצעד הגאווה מאחורינו, אבל החוויה של אתי וגבי רוטר, המייסדים והמנכ"לים משותפים של קסטרו, נשארת איתם. השניים הפגינו נוכחות גאה במתחם ה-VIP שהקימה החברה לכבוד קונצרט הגאווה של הדיג׳יי והמפיק הבינלאומי עופר ניסים, ונהנו מה"שוס": אניה בוקשטיין ביצעה את השיר ״ילד או גבר״ שכתבה וניסים הפיק מוסיקלית.

גבי ואתי קסטרו (צילום: שוקה כהן) (צילום: שוקה כהן)
גבי ואתי קסטרו(צילום: שוקה כהן)
 

זהב ב-79 שקלים

מנכ"ל יקבי ברקן ג'יל אסולין, ומנהלת תחום יין בחברת טמפו סגל ולי בולדס, זכו בשלוש מדליות זהב בקטגוריות שונות בתחרות "2017 BEST VALUE", על יינות מבצירים 2015 ו-2013. התחרות "BEST VALUE" היא תחרות יין שנתית, שמדגישה את התמורה למחיר, ומעניקה מדליות ליינות הטובים ביותר עד מחיר של 79 שקלים. יקב ברקן שנוסד ב-1899 ע"י שלמה פרידמן בפתח תקווה ובשנת 2000 עבר לקיבוץ חולדה שבשפלת יהודה.

ג'יל אסולין וסגל ולי בולדס (צילום: יח"צ) (צילום: יח
ג'יל אסולין וסגל ולי בולדס(צילום: יח"צ)
 

איש השיווק של מאי - רועי הראל

עוד יין: סמנכ"ל השיווק של יקב טפרברג, נבחר לאיש השיווק של מאי מטעם איגוד השיווק, על הצלחת המהפך שביצע ביקב, ועל המהלך האסטרטגי שהוביל הראל, שהביא את היקב להיות מספר 3 בישראל. "הראל לימד השנה את שוק היין הישראלי כיצד חשיבה פורצת דרך יכולה לייצר קפיצה אדירה במכירות בשוק סטגנטי, ריכוזי, תחרותי ורגולציה", כתבו בנימוקים הבוחרים וציינו את בקבוק היין הפרסונאלי והפרסומת החיה הראשונה בתיאטרון.

רועי הראל (צילום: יח"צ) (צילום: יח
רועי הראל(צילום: יח"צ)
 

האמהות של אבוט

כ-100 אימהות של עובדי אבוט ישראל הגיעו למשרדי החברה וביקרו שם לראשונה את ילדיהם בעבודה. האמהות וה"ילדים" סעדו ארוחת בוקר, עברו ביחד סדנאות והצטלמו להנצחת הרגע. המנכ"לית יעל רבהון, שייסדה את החברה בישראל לפני כ-15 שנה, לא חסכה מילים טובות מאמה. גם במחיר הדביקות, בכל זאת מרגש.

יעל רבהון ואמה אביבה (צילום: רויטל מנשה) (צילום: רויטל מנשה)
יעל רבהון ואמה אביבה(צילום: רויטל מנשה)
 

לוינשטיין בשוק של בודפשט

לאור תוצאות הקבוצה ב-2016 ולרגל חגיגות 70 שנות יזום ובניה, בין היתר של מגדל לוינשטין ומגדל דיסקונט בתל אביב, ומתחם משרדי הייטק ביקנעם, הטיס מנכ״ל הקבוצה שאולי לוטן, את העובדים על בני ובנות זוגם ל-4 ימי בבודפשט. כ-100 הנהנים העבירו זמן איכות בסיור בפרלמנט ההונגרי, בטקס בבית הכנסת היהודי, וספיגת טעמים וריחות בשוק מקורה.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

איך אומרים דאטה במרוקאית?

היטאצ'י דאטה סיסטמס, המספקת פתרונות אחסון, גיבוי ומחשוב, קיימה בחסות חברת קומוולט וחיון מחשבים ערב לקוחות בכירים ב-Ewa Safi בתל אביב באווירה אתנית, שקיבל את כותרת "Our Innovation Universe is Expanding". כל זאת כי אורח הכבוד היה דניאל דלה קרבונרה, סגן נשיא היטאצ'י של מרכז אירופה, ובהיטאצ'י רצו להוכיח לו מה זו אותנטיות ישראלית.

אלי משה ודניאל דלה קרבונרה (צילום: יח"צ) (צילום: יח
אלי משה ודניאל דלה קרבונרה(צילום: יח"צ)
 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים