שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    עוף בגריל שכדאי להכיר: טרנד הרוטיסרי חוזר לצלחת
    מהרוטיסרי החדש בשדרות רוטשילד בתל אביב ועד הרוטיסרי הכי טעים בנתניה: העופות בגריל כבשו את ישראל לפני כעשור ונעלמו באותה מהירות שבה הגיעו, אבל לאחרונה הם מופיעים שוב, ובגדול – טרנד העוף בגריל חוזר לצלחות

     (  )

    רוטיסרי דא דא ודא

    אחרי טיזינג ארוך ייפתח להרצה ביום שני הרוטיסרי החדש של השף עינב אזגורי, הממוקם בתוך בית הקפה "דא דא ודא" בתל אביב. תוכלו למצוא פה רבע עוף (58 שקלים) או פרוסות טלה (63 שקלים) בתוך בגט טעים, עם תוספות כמו ירקות בגריל, סלט תפוחי אדמה, סלט ירוק ומק אנד צ'יז. ומי שרוצה לשטוף בסטייל את כל הטוב הזה בגרון, ימצא שם בקבוק שמפנייה קטן במחיר 95 שקלים. צפו.

     

    רוטשילד 7 (פינת הרצל), תל אביב, 03-5511211, ראשון-שבת 12:00-23:00

    צילום: עידו ארז || עריכה: עידן כהן

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    Kukuriku 

    הרוטיסרי הזה הוא דוכן אוכל רחוב חדש של השף רן שמואלי, שנפתח לפני מספר חודשים בשרונה מרקט. המקום מתמחה בעופות צלויים שלמים וטריים, נטולי אנטיביוטיקה ונקיים מעצמות, כשצלייתם נעשית בשיטת Fire Wall ששומרת על העסיסיות של הבשר ומעניקה לו טעמי גריל.

    שף רן שמואלי (צילום: אפיק גבאי)
    שף רן שמואלי(צילום: אפיק גבאי)

    לצד העופות תוכלו ליהנות כאן ממגוון ירקות צלויים, סלטים כמו טאבולה ועדשים, חצילים בסלסה וסלט עגבניות ונענע פיקנטי וגם רטבים בהכנה עצמית.

     

    המנה עצמה מוגשת בתוך לחם פרנה פריך (56-49 שקלים) או בצלחת (56 שקלים). יש במקום גם ארוחת חצי עוף בצלחת במחיר של 65 שקלים. עבור הממהרים קיימת במקום עמדה נפרדת להזמנות מהירות של טייק אווי.

     

    קלמן מגן 3 שרונה מרקט תל-אביב 03-5275275, לאחר סיום שבוע ההרצה שעות הפתיחה יהיו בימים ראשון-חמישי 22:00-09:00, שישי 17:00-08:00, שבת 23:00-09:00

     

    Rotisserie

    במרכז הדוכן של הרוטיסרי של שוק צפון ניצב תנור רוטיסול, בו נצלים על שיפוד מסתובב עופות שמנמנים שהודות לתהליך הצלייה האיטי - זוכים למרקם נימוח מבפנים וקריספי מבחוץ. המרינדה המיוחדת בה נטבל העוף לפני הצלייה, מעניקה לו עסיסיות וגוון שחום ויפהפה. בגזרת התוספות תמצאו כאן צ'יפס מתפוחי אדמה וצ׳יפס בטטה, סלט קולסלאו, קלחי תירס ושעועית ירוקה.  

     (צילום: מתן כץ)
    (צילום: מתן כץ)

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    בתפריט: חצי עוף (49 שקלים), עוף שלם (79 שקלים), חזה עוף (43 שקלים), שניצל עוף (54 שקלים), ראפ עוף (40 שקלים), כריך עוף (42 שקלים) ומנה ייחודית לרוטיסרי - שפצלה (בצקניות) עם עוף צלוי, בצל ירוק ופרמזן (46 שקלים). בנוסף, יש גם כנפיים (38 שקלים ל-12 יחידות), סלט עוף רוטיסרי (45 שקלים) ועסקיות צהריים בימים ראשון עד חמישי בין השעות 16:00-12:00, במסגרתן תהנו ממנות עוף עם תוספות ב-59-51 שקלים.

     (צילום: אורן שלו)
    (צילום: אורן שלו)
     

    שוק צפון, ראול וולנברג 20 תל אביב 03-6200668, ראשון-חמישי 22:00-12:00, שישי 17:00- 12:00, שבת 18:00-11:00, לא כשר

     

     

    טיפיקו

    מקום ותיק הפועל קרוב ל-15 שנה בנחלת בנימין, ושייך לבעלים של רשת "אגאדיר"  (וגם נמצא מול הסניף הראשון של הרשת). המקום מציע עוף שעובר השרייה ארוכה במרינדה מיוחדת, ולאחר מכן צלייה בגריל לח. התוצאה - עור פריך ובשר נימוח שנופל מהעצם. על רבע מנה כולל תוספות של אורז או תפוחי אדמה צלויים מתחת לעוף - תשלמו 39 שקלים. על חצי מנה תשלמו 49 שקלים ועבור עוף שלם - תשלמו 66 שקלים.

     

    נחלת בנימין 1 תל אביב, 03-5104442, ראשון-חמישי 20:00-11:00, שישי 16:00-10:00, כשר

      

    L'Aile ou la Cuisse TLV

    ביסטרו רוטסרי צרפתי שממוקם במקום בו ששכנה בעבר מסעדת "אדורה" של השף אבי ביטון. תוכלו לקנות כאן עוף (רבע - 59 שקלים, חצי - 80 שקלים), מבחר בשרים, המבורגר (59 שקלים כולל תוספת ושתייה), פרגית וסלטים כמו קיסר, שרי וארטישוק וניסואז.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    במסגרת הארוחה העסקית תקבלו עוף ותוספות (עוף שלם + 2 תוספות במחיר של 119 שקלים, חצי עוף + 2 תוספות ב-69 שקלים, רבע עוף + 2 תוספות ב-49 שקלים). בין התוספות תמצאו צ'יפס, הום פרייז, שעועית ירוקה ופטריות, אורז וספגטי ברוטב עגבניות.

     

    בן יהודה 226 תל אביב 03-6770998‏, ראשון-חמישי 01:00-11:30, שישי 17:00-11:30, שבת 01:00-20:00, כשר

     

    Senor chi

    סניור צ'י היא מסעדת אוכל רחוב איכותי שמבוססת, איך לא, על עוף ומביאה בשורה חדשה לחובבי העוף בגריל. התפריט כאן מורכב ממנות שמגיעות מאיזורים שונים בעולם, ומוגשות לצד תוספות הייחודיות להן.

     

    כך למשל, העופות נצלים על הגריל או בטאבון ומגיעים בצורת פקין צ'יקן (59 שקלים) - חצי עוף שהושרה בסויה ותבלינים ומוגש לאחר צלייה עם פנקייק סיני וירקות במיסו ושומשום, או בצורת גאי יאנג (56 שקלים) - חצי עוף מושרה בלמון גראס, ג'ינג'ר וסויה שחורה. יש גם מנת עוף פורטוגלי (56 שקלים) המוגשת עם ירקות שורש צלויים וסלט פריקה וגם חצי עוף מטוגן (52 שקלים) ומבחר מנות של כנפיים (38 שקלים ל-12 יחידות, 55 שקלים ל-18 יחידות ו-71 שקלים ל-24 יחידות).

     

    מלבד העוף יש במקום גם מבחר מנות ראשונות שמפגישות בין מזרח ומערב כמו באנג באנג צ'יקן נודלס (36 שקלים).

     

    שוק רוטשילד אלנבי, אלנבי 109 תל אביב 050-4080555‏, ראשון 02:00-12:00, שני-רביעי 24:30-12:00, חמישי-שבת 02:00-12:00, לא כשר

     

    Ma poule

    רוטיסריה ותיקה השייכת לזוג עולים מצרפת ופועלת מזה עשור באותו מקום. הרוטיסרי הזה הוא אחד השרידים הבודדים לטרנד ששרדו במהלך השנים האחרונות. המקום ומציע תפריט מצומצם מאוד. תוכלו למצוא כאן רבע עוף (45 שקלים), חצי עוף (55 שקלים), סלט עוף (49 שקלים), פרגית (59 שקלים), סטייק חזה עוף ושניצל (45 שקלים). רשימת התוספות כוללת אורז, פירה, סלט כרוב וגזר ותפוחי אדמה (15 שקלים לכל תוספת).

     

    בן יהודה 98 תל אביב 03-5220424‏, ראשון-חמישי 19:30-11:30

     

    איציק עוף בגריל

    דוכן עוף מהוותיקים בתל אביב (מציין השנה 52 שנים להקמתו) המתמחה בצליית עוף עסיסי במיוחד. המקום הקטן הזה מציע עוף לקחת (רבע עוף - 25 שקלים, חצי עוף ותוספת - 35 שקלים, עוף שלם - 68 שקלים).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    לעוף אפשר לשדך תפוחי אדמה גדולים שעוברים צלייה כשהם עטופים בנייר כסף (12 שקלים) או סלט ירקות (17 שקלים). מלבד העוף יש גם סלטים טריים (12 שקלים לסלט) כמו סלט סלק, כרוב אדום במיונז, סלט תפוחי אדמה, סלט מלפפונים, סלט גזר חריף וחזרת. בימי שישי מציעים במקום גם חמין.

     

    ירמיהו 52 תל אביב 03-6040692, ראשון-שישי 16:00-08:00, כשר

     

    שף בלול

    מקום ותיק שמתמחה בצליית עופות. אם תגיעו לכאן בשעות הצהריים אתם עשויים להתקל בתור ארוך של מעריצים, שמגיעים לכאן אך ורק בשביל העוף המפורסם. העופות מסתובבים על גריל של פעם, והמקום עצמו נטול תפאורה או כל מאפיין אחר שעלול לרמז על אופי חדשני.

     

    לצד העוף מגישים כאן תוספת של תפוחי אדמה אפויים, צ'יפס או אורז, סלט ירקות ביתי, צלוחית חומוס וחמוצים. עבור רבע עוף תשלמו כאן 25 שקלים, חצי עוף. יעלה לכם 45 שקלים ומחירו של עוף שלם הוא 78 שקלים.

     

    אבן גבירול 102 תל אביב 03-5248962, ראשון-חמישי 20:30-10:00, שישי 14:00-08:00, כשר

     

    עופות שמעון

    אי אפשר לדבר על עוף בגריל מבלי להזכיר את אחד המקומות המיתולוגיים בתל אביב, שרוב הסיכויים שרק תושבי אזור טשרניחובסקי ואלנבי מכירים. שלושת האחים שמתפעלים את המקום מציעים כאן אך ורק מנה אחת - עוף וצ'יפס (מנות של רבע עוף, חצי או שלם). עבור מנה של רבע עוף עם צ'יפס תשלמו 30 שקלים, ועבור חצי עוף - 40 שקלים. עוף שלם מתומחר לפי 58 שקלים לקילוגרם.

     

    טשרניחובסקי 6 תל אביב 03-5252116, ראשון-חמישי 19:30-9:30, שישי 13:00-07:30, כשר

     

    עופל'ה

    מסעדת פועלים צנועה וחיננית שמתמחה בעופות צלויים המסתובבים להם על הגריל מחוץ למסעדה בתוך תנור גז ענק. המקום הזה נפתח לפי 25 שנים ומלבד העוף, אותו משרים לילה שלם בתוך מרינדה סודית שמעניקה לו טעם ייחודי, מציעים כאן גם תפריט מגוון שכולל מנות בפיתה (30-22 שקלים) ואוכל ביתי בצלחת (45-35 שקלים). עבור רבע עוף תשלמו כאן 30 שקלים (כולל שתי תוספות) ועבור עוף שלם - 59 שקלים (כולל שתי תוספות).

     (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    הברון הירש 8 פתח תקווה 03-9317762, ראשון-חמישי 20:00-08:00, שישי 16:00-08:00, כשר

     

    משק מלמד

    "משק מלמד" בכפר הנגיד הוא המיזם של אריק מלמד, שפרש מעולם ההייטק לטובת גידול תרנגולות חופש.

     (צילום: תיקי גולן)
    (צילום: תיקי גולן)

    בסמוך ללול התרנגולות פועלים רוטיסרי שמציע עופות חופש צלויים וחנות ירקות אורגניים. התפריט עצמו מצומצם וכולל עוף (80-30 שקלים), תפוחי אדמה בתנור וסלט (30 שקלים).

     

    צפו: ביקור במשק מלמד -

    צילום: אורי דוידוביץ' עריכה: יותם קצור

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    האלה 56 כפר הנגיד 054-3314860, ראשון-חמישי 19:00-11:00, שישי 16:00-11:00 (עדיף להזמין מראש), לא כשר

     

    עופל'ה גריל

    מציעים כאן רבע עוף ב-25 שקלים, חצי עוף ב-35 שקלים ועוף שלם ב-60 שקלים. על שני עופות אפויים תשלמו 110 שקלים, ואם תגיעו בזמן הגשת העסקיות - תקבלו את העוף באותו המחיר רק עם תוספות כמו קוסקוס, במיה, אורז, שעועית ירוקה או תפוחי אדמה. בימי שני בלבד מציעים כאן תבשיל עוף ותפוחי אדמה (סופריטו) ב-40 שקלים בלבד (כולל תוספות).

     

    רבינוביץ 11 חולון 03-6540870‏, ראשון-חמישי 20:00-10:00, שישי 14:00-09:00, כשר

     

     (  )

    Poyo Loko

    "פויו לוקו" הירושלמית פועלת משנת 1988 ומציעה רבע עוף (34 שקלים), חצי עוף (62 שקלים) ועוף שלם (88 שקלים). את העוף לא תקבלו כאן עם צ'יפס, אלא עם רטבים ועל לחם צ'קלן. מי שבכל זאת מעוניין בתוספות, יכול יהיה להזמין (בנפרד) צ'יפס, אורז מקסיקני, תפוח אדמה מדורה, שעועית מקסיקנית, אפונה או סלט קולסלאו המתומחרים כולם ב-15 שקלים בלבד.

     

    מלבד העוף יש בתפריט גם כנפיים (38 שקלים לחצי קילו), אמפנדס בשר (16 שקלים), שניצלונים בשומשום (46 שקלים) ומבחר סלטים (46-28 שקלים). בנוסף, תוכלו לקבל כאן ארוחת עוף שמוגשת עם לחם, סלט קולסלאו ותוספת לבחירה (56 שקלים), ארוחת ילדים (38 שקלים), ארוחת עוף שלם (128 שקלים), בורגר פרגית ומגוון בוריטו עם עוף.

     

    חכם אברהם 2 מלחה הישנה ירושלים *5975, ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי 15:30-10:30, כשר

     

     (  )

    סטיישן סנדוויץ' קלאב

    רשת פאסט קז'ואל חדשה של יאיר מלכה (מבעלי "קפה גרג") שנמצאת בימים אלה בשלבי ההקמה האחרונים. ברשת יציעו עוף בגריל (רבע עוף+תוספת ב-29 שקלים, חצי עוף+תוספת ב-49 שקלים, עוף שלם+תוספת ב-59 שקלים) וגם כריכים בשריים כמו כריך שניצל (25 שקלים), נקניקייה בלחמנייה (15 שקלים) וסלט כרעי עוף (35 שקלים). בגזרת התוספות תמצאו תפוחי אדמה או בטטה אפויים בתנור (12 שקלים), צ'יפס סטיישן (18 שקלים), טבעות בצל (15 שקלים), כרובית מטוגנת (25 שקלים) ועוד.

     

    ארבעת הסניפים הראשונים של הרשת עתידים להיפתח בחודש הקרוב ב"עופר גרנד קניון" חיפה, בקניון "סטריפ מול" ברמת ישי, ברחוב אח"י אילת בקרית חיים ובחוצות המפרץ.

    גרנד קניון חיפה, ראשון-חמישי 22:00-10:00, שישי 15:00-10:00, מוצ"ש-22:00, כשר

     

    רוטיסרי בוארון ובניו

    בוארון היא ממלכת בשר ותיקה ומוערכת בנתניה שמציעה אוכל מוכן שאפשר לקחת הביתה. אין כאן אין אפשרות לאכול במקום, אבל כן תוכלו לקנות עוף שלם בגריל תמורת 50 שקלים בלבד או כרעיים אפויים במחיר של 50 שקלים לקילו.

     

    ויצמן 10 נתניה 09-8628913‏, ראשון-חמישי 20:00-09:00, שישי 16:00-08:00, כשר

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "עוף בגריל שכדאי להכיר: טרנד הרוטיסרי חוזר לצלחת"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים