שתף קטע נבחר

5 אופציות קולינריות למוצאי יום כיפור

אחרי שצמנו ורעבנו הגיע הזמן לזלול: ספיישל כריכים, ארוחה הודית וגם די.ג'יי ומסיבת יומולדת - 5 מקומות שחוגגים את סיום הצום

מנה לשבור איתה את הצום: דג בפיתה (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
מנה לשבור איתה את הצום: דג בפיתה(צילום: ירון ברנר)

מלגו ומלבר

מסורת הכריכים בצאת יום כיפור נמשכת במסעדת "מלגו ומלבר": השף מוטי טיטמן יגיש, בפעם הרביעית ברציפות, ארוחת סנדוויצ'ים מושחתת במוצאי שבת (בזמן סיום הצום), במחירים ידידותיים. מסורת הסנדוויצ'ים הזאת, כך לפי השף, מאפשרת לו להתפרע ולהכניס את כל החלומות הקולינרים שלו לתוך פיתה. השף, חובב אפייה, יגיש את כל המנות בתוך לחמניית בריוש או פיתות שאותן יאפה במקום. הארוחה תוגש בשלושה סבבים: 21:00, 22:30 וסבב אחרון – בחצות.

גם יפה וגם אופה, שף מוטי טיטמן "מלגו ומלבר" (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
גם יפה וגם אופה, שף מוטי טיטמן "מלגו ומלבר"(צילום: ירון ברנר)

 

בין הסנדוויצ'ים של השף יהיו תבשיל במיה עגבניות צמחוני בפיתה (48 שקלים), קריספי צ'יקן בלחמניית בריוש (52 שקלים), נתחי דג ברוטב עגבניות עם טחינה בפיתה (58 שקלים) והמבורגר בקר עם תוספות מעניינות בלחמניית בריוש (62 שקלים).

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

שדרות רוטשילד 142 תל אביב, 03-6314214

 

 

יוליה

במוצאי שבת תחגוג המסעדה יומולדת 11, ולכבוד המאורע עורכים במקום משתה יומולדת שבמהלכו גם ינגן במקום די.ג'יי איתמר פינצ'י החל מהשעה 20:30 (פתיחת דלתות בשעה 19:10). בתפריט יהיו ספיישלים שונים, ודרינקים קנים של סוף הקיץ. בין הספיישלים יוגשו קרפצ'יו פלמידה לבנה ותאנים, מולים מרנייר, פילה דג על טוטליני סלק ועוד.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

נמל תל אביב, האנגר 2, 03-5469777 

 

The Duke

לכבוד צאת כיפור מתכננים בפאב להגיש ארוחה מושחתת, ובה מנות כמו כריך קורנביף, פרגית ובשר עם תוספת לבחירה (צ'יפס, אורז, צ'יפס מתובל, פירה ושעועית ירוקה) כולל בירה מהחבית 1/2 ליטר קרלסברג או טובורג - וכל זה במחיר 70 ש"ח.  

מוריה 107 חיפה, 04-8347282

 

אינדירה

בתום הצום תציע המסעדה ההודית תפריט במחיר 100 שקלים לסועד. בין המנות יהיו: נאן ומיקס פתיתים הודי ושתי מנות עיקריות עם אורז – אלו גובי, פאלק פטריות, פניר מסאלה, בשר עם תפוחי אדמה, פילה עוף בקרם קוקוס ועוד. הארוחה כוללת קינוח לבחירה.

 (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)
 

שדרות שאול המלך 4 תל אביב, 03-6954437

 

רינו מילאנו

ליאור בר, הבעלים של המסעדה האיטלקית הכשרה ברובע יזרעאל בעפולה, מתכנן מספר הפתעות טעימות במיוחד לסועדים שיגיעו בצאת כיפור. ההפתעות יוגשו לסועדים לצד התפריט הרגיל של המסעדה.

שדרות רובע יזרעאל 26, עפולה, 1700-505-504

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
אירועים קולינרים
צילום: ירון ברנר
מומלצים