שתף קטע נבחר

קרויף: "היינו עייפים, אבל אני מרוצה"

מאמן מכבי ת"א לא הזיל דמעה אחרי ה-0:0 עם ויאריאל: "אולי אם הקבוצה הייתה חדה יותר, אז היינו כובשים שער. יכול לחיות עם התוצאה הזאת"

 

צפו בתגובות (צילום: עוז מועלם)

במכבי תל אביב היו מאוד מרוצים מה-0:0 הביתי עם ויאריאל בליגה האירופית. המאמן ג'ורדי קרויף אמר אחרי המשחק: "היינו מאוד מאורגנים, חבל שלא הייתה לנו מספיק אנרגיה בשביל להבקיע".

 

"ניסינו ללחוץ עליהם", המשיך ההולנדי, "אבל התעייפנו. עבדנו קשה ביום ראשון וגם היום. אם היינו חדים אז היינו מבקיעים, אבל למרות זאת אני יכול לחיות עם התוצאה. אנחנו מנסים להשתפר ממשחק ממשחק. בשבילי המשחק מול אשקלון זה המשחק הכי קשה השבוע, בשנה שעברה הם עשו לנו הרבה צרות ואנחנו צריכים להילחם על הנקודות"

 

צילום: עוז מועלם
במכבי מרוצים, למרות שזה רק תיקו (צילום: עוז מועלם )

 

הבלם טל בן חיים אמר: "רגשות מעורבים, מצד אחד שמחים שלא ספגנו. היינו עייפים ופחות חדים וזה השפיע. אנחנו מעט מאוכזבים כי יכולנו לנצח. אנחנו בתמונת העלייה, יש לנו עוד משחקים שנצטרך לקחת את הנקודות. כולנו נתנו מאה אחוז הערב ואם זה ימשיך ככה אז מצבנו יהיה טוב".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ג'ורדי קרויף
ג'ורדי קרויף
צילום: עוז מועלם
מומלצים