שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    נוף עוצר נשימה: הצצה לפנטהאוז בבית שמש
    עיצוב מודרני וקלאסי-אירופי שיעמוד במבחן הזמן, בשילוב צבעוניות עליזה שמכניסה את הנוף לתוך הדירה. ביקרנו בפנטהאוז לדוגמה בפרויקט חדש בית שמש - צפו בתמונות

    דירת פנטהאוז לדוגמה בפרוייקט נופיה הממוקם בכניסה לעיר בית שמש, עוצבה באופן שמתאים לזוגות עם ילדים בוגרים שצריכים אגף פרטי רק עבורם. קו העיצוב המנחה שנבחר היה אירופי, מודרני וקלאסי, שיעמוד במבחן הזמן.

     

     

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)
    הדירה מתוכננת כך שנכנסים היישר לחלל הציבורי - הסלון, פינת אוכל ומטבח. החלל מקביל למרפסת רחבה והיקפית שפונה לנוף המרשים, שכולל את היערות העוטפים את העיר. 

     

     

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)

    הצבעוניות שנבחרה כקו המנחה היא עליזה, פרחונית וחמימה, שמזמינה את הנוף החיצוני פנימה. החומרים שנבחרו הם טבעיים ופרקטיים כמו עורות, עץ אגוז אמריקני, מתכת וטקסטילים לשימוש שוטף.

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)

    חלל הסלון כולל ספה גדולה שמולה זוג כורסאות עור בגוון גראז', אפרפר-חום עם שולחן צד ביניהם לישיבה פנים מול פנים.

     

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)

    בהמשך פינת אוכל גדולה לשמונה סועדים. עץ אגוז אמריקני וכיסאות בריפוד צהוב, שנותנים "קרן אור" מחייה וחמימה לתוך החלל. כיסאות על גבי רגלי מתכת מספקים תחושה קלילה ומרחפת.

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)
     

    פינת האוכל גובלת בחלל המטבח, שתחום בצורת "ר" עם אי. מצידו האחד ארבעה כיסאות סועד, ומצידו הפנימי משטח עבודה עם כיריים. השילוב מאפשר דיאלוג בין אדם העובד במטבח לבין חלל האירוח.

     

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)

     

     

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)

    הכיסאות שנבחרו לאי ממשיכים את הקו הכללי ונבחרו בבד פרחוני עם נגיעות בצהוב. גוונים אלו חוזרים על עצמם ככתמי צבע בכריות הנוי על גבי הספה. המטבח כולל המון יחידות אחסון ומשטחי עבודה, אך גם בעל קווים נקיים ומינימליסטיים בגוון קריר עם חמימות. 

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)

    יחידת ההורים מבודדת באגף נפרד. גם כאן המשכנו עם הקו העיצובי שנבחר לדירה והשתמשנו באותם החומרים והצבעים כדי לקבל שפה עיצובית אחידה.

     

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)

     

    היחידה אינה כוללת חדר ארונות. במקום זאת, מיקמנו ארון בגדים רחב ידיים, שמשתלב בעיצוב הכללי ומאפשר תחושת מרחב בחלל. מעל ראש המיטה מיקמנו זוג תמונות צמרות עצים, כרמז לנוף המשתקף מהדירה.

     (צילום: L-STUDIO) (צילום: L-STUDIO)
    (צילום: L-STUDIO)

     

    הכותבת היא מעצבת פנים

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים