שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    דרום אמריקה בצלחת: מסעדות שכדאי להכיר
    בשר עם כל דבר: באיזו מסעדה תמצאו את האמפנדס עם המילוי הכי לא שגרתי, איפה תוכלו לזלול את כריך הצ'יביטו האורוגוואי המפורסם והיכן מגישים את פיצת "מסי"? יצאנו למסע אפוף עשן בעקבות המסעדות הדרום אמריקאיות בארץ

    הישר מהגריל. אסאדו ארגנטינאי (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
    הישר מהגריל. אסאדו ארגנטינאי(צילום: shutterstock)
     

    נקניקיות צ'וריסו מתובלות ונוטפות שומן, אמפנדס פריכים במגוון מילויים שונים, אסאדו נימוח שמתפרק מהעצם, נתחי בשר עסיסיים וקינוחים נוטפי ריבת חלב. והשוס - אווירה שמחה שמתוחזקת על ידי מוזיקה לטינית: זה מה שמציעות המסעדות הדרום-אמריקאיות בארץ, ויש כאלה לא מעט מסתבר.

     

    בין אם מדובר במסעדה ברזילאית, ארגנטינאית או אורוגוואית, במזללה או בדוכן בשוק שמתמחה במאכל רחוב אחד או שניים - ברובם תקבלו מנה נדיבה בתוספת חיוכים, בדיחות וצחוק מתגלגל, הרבה כדורגל ובירות, ולאמיצים מביניכם - גם כמה מנות פחות מוכרות מאסאדו ואמפנדס (אך לא פחות מעניינות) כמו ה"מילנסה" - שניצל בקר דרום אמריקאי, כריך הצ'יביטו - הכריך האורוגוואי שגדוש בכל טוב וה"ארפה" - פיתה נטולת גלוטן שעשתה עלייה מוונצואלה.

     

    יצאנו לבדוק איפה אפשר להשיג את האמפנדס עם המילוי הכי לא שגרתי, היכן תמצאו את מנת הבשר המושלמת ואיפה מסתתרות לחמניות הגבינה הממכרות מברזיל. וכן, גם סטייקים.

     

     

    אסאדו בר

    המסעדה הזו פועלת רק שלושה ימים בשבוע, וכבר בכניסה שלה נגלה מראה מלבב לכל קרניבור אמיתי: נתחי בשר ענקיים תלויים על שיפודי ברזל מעל משטח צלייה עם עצים בוערים. מלבד הבשרים מציעים כאן גם מנות מעניינות כמו פרובולונה (44 שקלים) - גבינת מותכת שמקבלת צריבה מהמנגל, מושחס (49 שקלים) - שקדי עגל עסיסיים, ובחורף יש מרק בשר ושעועית שמבושל בתוך פויקה.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    במידה ותגיעו בשעות בהן מוגשות העסקיות חמישי 17:00-12:00, שישי 15:00-12:00) תוכלו ליהנות מארוחה משתלמת למדי הכוללת שתייה קלה ושתייה חמה, לחם עם מגוון סלטים קטנים לפתיחה, מנה ראשונה שכוללת צ'וריסוס, קבב ועוד מיני בשרים ועיקרית - שתקבע את מחיר הארוחה כולה (139-69 שקלים).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    אלו מכם שלא יצליחו להגיע בשעה הנכונה עבור העסקית, יוכלו לקבל כאן שלושה סוגים של "מעורב" - מנה זוגית עם מבחר בשרים שמחירה משתנה בהתאם לסוגי הבשר שהיא כוללת (330-199 שקלים למנה זוגית).

     

    קיבוץ אלונים, 04-9838552, ה' 18:00-12:00, ו' 21:00-12:00, שבת 18:00-12:00

     

    דוניה רוסה

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    מסעדה דרום אמריקאית משפחתית הפועלת מאז שנת 2003 בתוך בית אבן ערבי עתיק בכפר האומנים הציורי עין הוד. המקום שייך לשני אחים שהוריהם עלו מארגנטינה, והיא קרויה על שם סבתם רוסה. המסעדה עצמה ממוקמת מול נוף מרהיב ובנויה מכמה חללים - פטיו חיצוני שהוסב לבר שכונתי בשם "צ'וצ'ו", מרפסת מקורה ושני אזורי ישיבה פנימיים עם בר המעוצבים בפשטות עם הרבה עץ, פריטים מארגנטינה ומזכרות משפחתיות.

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)
      

    בנוסף, פועל כאן גריל פחמים ארגנטינאי מיוחד שנבנה בהזמנה ונתחי הבשר מתיישנים בוויטרינת יישון שמגיעה עד התקרה.

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    מלבד הנוף והבשר הנהדר, ישנה סיבה נוספת להגיע ל"דוניה רוסה" - שתי ארוחות שחיתות שהשיקו שם לאחרונה ומוצעות לאורך כל שעות היום (בימים שני-חמישי): תמורת 110 שקלים תוכלו לסעוד כאן ארוחה הכוללת אמפנדס המיוצר עבודת יד, מנה עיקרית לבחירה (רביולי במילוי בטטה, תרד או גבינות או ניוקי סלמון), קינוח, שתייה קלה או סנגרייה ושתייה חמה. תמורת 150 שקלים, תוכלו ליהנות מארוחה הכוללת נקניקיית צ'וריסו, נתח טרי של אנטרקוט או סינטה (300 גרם), קינוח, שתייה קלה או סנגרייה ושתייה חמה.

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    כפר האומנים עין הוד, ‏04-9543777‏, שני-שישי 23:00-12:00, שבת 21:00-12:00, לא כשר

     

    אדוארדוס

    אדוארד עלה ארצה ב-1996, וכבר בשנת 2000 הקים קייטרינג שמתמחה בהכנת אוכל דרום אמריקאי. בשנת 2012 הוא פתח את מסעדת "אדוארדוס" בעיר התחתית בחיפה, בה הוא מגיש אוכל דרום אמריקאי אותנטי הכולל נתחי בשר שנצלים בין 10-8 שעות בגריל פחמים מיוחד, מה שהופך אותם לרכים כמו חמאה.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    ארוחה בסיסית במסעדה תעלה לכם בין 100-80 שקלים (בהתאם לסוג השתייה שתבחרו) והיא תכלול אמפנדס, מיקס בשרים, צ'יפס וסלט. על מנת ליהנות מהארוחה, יש להודיע מראש על הגעתכם. במידה וברצונכם לטעום מטעמים דרום אמריקאיים ביתיים, פשטידות ומאפים, סלטים מיוחדים ומנות נוספות - יש צורך לבצע הזמנה כמה ימים מראש, ומחיר הארוחה ייקבע בהתאם למבחר המנות שתזמינו.

     

    העצמאות 27 חיפה, 077-4044175, המסעדה פתוחה בתיאום מראש בלבד, לא כשר

     

    לה פמפה

    "לה פמפה" היא שילוב בין אירוח ביתי באווירה גלילית, מעשנת בשרים ומסעדה דרום אמריקאית. המקום שייך לבני הזוג ערן ואילנית טבצ'ניק, שמארחים את הסועדים בחצר ביתם הממוקמת מול הנוף היפה של הגליל המערבי.

     

    ערן הוא חובב בישול יליד ארגנטינה שגדל במשפחה אנינת טעם, לדבריו. ב"לה פמפה" הוא יגיש לכם את מאכלי הילדות שלו ביניהם קרם חצילים מעושנים, אמפנדס, נקניקיות צ'וריסוס מעושנות, ירקות מדורה ותפוחי אדמה ובטטות מעושנות ולקינוח - בשר מעושן. מחיר הארוחה שכוללת גם שתייה וקינוח הוא 200 שקלים לסועד בוגר, 50 שקלים לילדים עד גיל 5 ו-100 שקלים לילדים בין הגילאים 11-6.

     

    מצפה הילה, 052-2951177‏, חמישי-שישי 23:00-19:00

     

    גרינגוס גריל בר

    מסעדת גריל לטי,נית הממוקמת במדרחוב של זכרון יעקב ומציע טעימה של ברבקיו אמריקאי ובשרים הניצלים על גריל פחמים בשיטות דרום אמריקאיות. בנוסף, מציעים כאן פארייה - מנה הכוללת צ'וריסוס, אנטרקוט, אטרנייה ופרגית מקסיקנית עבור 2שניים או שלושה סועדים (329-269), אמפנדס (34 שקלים עבור 2 יחידות) ואנטרנייה שהוא נתח קצבים ארגנטינאי (104 שקלים עבור נתח במשקל 300 גרם).

     

    יש בתפריט המסעדה גם מבחר מנות מקסיקניות כמו ברוצ'טה - טוסטונים עם איולי לימון, פיקו דה גיו, גבינת פרמזן ובלסמי מיושן (34 שקלים), טאקוס שמגיע יחד עם נאצ'וס (59 שקלים) וצ'ילי קון קרנה (59 שקלים).

     

    המייסדים 54 זכרון יעקב, 04-655-5735‏, ראשון-רביעי 23:00-12:00, חמישי 02:30-12:00, שישי 03:00-12:00, לא כשר

     

     

     (  )

    פיקניה

    מסעדת בשר המתמחה בצליית בשר על גריל ברזילאי הבנוי בקומות. מגישים כאן בשר ישראלי כשר שמיושן במקום כמו שוק טלה שפרוס לרוחב, טיבון טלה שנפרס כפרפר ושוק אחורי של עגל שמכונה כאן גם "הסעודה האחרונה"  - ארוחת חברים שמיועדת ל-10-8 סועדים וכוללת חמישה קילו בשר (70 שקלים לסועד).

     

    בגזרת מנות הראשונות תמצאו  כאן את מנת הסלצ'יצ'ה - נקניקייה דרום אמריקאית במשקל של 200 גרם (52 שקלים).

     

    בית m הדרך (בקומה השנייה), מחלף בית ינאי על כביש 2, 053-4246736, ראשון-חמישי 22:30- 18:00, שישי-שבת 22:30-12:00, כשר ללא תעודה

     

    לה סלסטה

    לה סלסטה היא פיצרייה דרום אמריקאית שנפתחה לפני עשור על ידי פנצ'ו, אוהד שרוף של כדורגל עולמי שחיפש כיצד לשלב בין הפיצה האהובה לכדורגל, שבאורוגווי הוא חשוב לא פחות מאמונה דתית. התוצאה היא פיצרייה שבה הפיצה נאפית בתנור לבנים ונמכרת לפי מטרים (רבע מטר - 29 שקלים, חצי מטר - 58 שקלים ומטר - 116 שקלים). עוד תמצאו כאן אמפנדס ביתיים וכריך צ'יביטו אותנטי במיוחד הכולל לחמניה רכה במילוי 150 גרם סינטה צרובה על הפלנצ'ה, בייקון, שינקן, גבינה מוצרלה נמסה, ביצת עין, פלפלים קלויים, מיונז, חסה ועגבנייה.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    את הכדורגל משלבים כאן באמצעות ערבי ספורט בהם מקרינים משחקים חשובים, לצד בירות סאן מיגל וצ'ייסרים במחירים מוזלים המוגשות בתוך כוסות קפואות. כשאין משחקי כדורגל, הסועדים במקום נהנים ממוזיקה לטינית שמחזקת את הקו הדרום אמריקאי של המקום.

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    פנצ'ו כל כך אוהב כדורגל עד שהחלי לקרוא לפיצריה שלו על שמה של נבחרת אורוגוואי, שזכתה פעמיים בגביע עולמי בכדורגל ו-15 פעמים ב"קופה אמריקה". גם הפיצות שהוא מגיש כאן קרויות על שמן של קבוצות כדורגל או על שמם של השחקנים. כך למשל, תוכלו להזמין כאן את פיצת "מסי" עם בטטה, טונה ופלפלי שיפקה (62 שקלים כולל תוספת צ'יפס).

     

    סוקולוב 57 הרצליה, 09-9557016, ראשון-חמישי 23:30-12:00, שישי 18:00-11:00, שבת 17:00-23:30, לא כשר

     

    Butchery de Bariloche

    המסעדה הזו קרויה על שמה של עיירה קטנה בארגנטינה, והתפריט שהיא מגישה מבוסס על שלושה דברים שבזכותם העירייה הזו מפורסמת: יין, שוקולד ובשר. בין היתר תמצאו בו מנות כמו כבד אווז בשוקולד (62 שקלים), ופל רוסיני (72 שקלים) פויו גאנסו (48 שקלים) - כבד אווז עטוף בחזה עוף ובעלה פילו, וניוקי עם שקדי עגל. וכל זה עוד לפני שהתחלנו לדבר על הבשרים. לסיום הארוחה יציעו לכם כאן מבחר קינוחי שוקולד וצ'ורוס  (32 שקלים).

     

    הברזל 4 תל אביב, 077-5309700, ראשון-שבת 23:30-12:00, לא כשר

     

    Arep's

    שווה להגיע לדוכן הקטן הזה שממוקם בשוק הכרמל בעיקר בשביל לטעום את הפיתות המיוחדות שעלו ארצה מוונצואלה, ונקראות גם ארפה. מכינים אותן מקמח תירס בתהליך שכולל חצי צלייה וחצי אפייה, ולאחר מכן דוחסים לתוכן ירקות, גבינה, גוואקמולי, שעועית שחורה ואפשר גם עוף או בקר. אחרי שהן מקבלות תוספת נדיבה של גבינת מלמעלה הן נחרכות שוב על פלנצ'ה לוהטת, ומקבלות קראסט שחום וגבינה נמסה בפנים. 

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    מחיר המנה נע בין 35-25 שקלים, תלוי מה בחרתם לדחוס לתוכה. בימי חמישי ושישי מגישים במקום ארפה במילוי קרנה מצ'דה - תבשיל בשר בבישול ארוך.

     

    הכרמל 38 שוק הכרמל, 054-4686723‏, ראשון-חמישי 18:00-09:30, שישי 16:00-09:00, לא כשר

     

    קאבנה

    בורגר בר לטיני שנפתח לפני כשנה ביבנה ומציע מוזיקת סלסה, קפירינייה והמבורגרים יוצאי דופן כמו "פיקאנטה" עם פלפל צ'יפוטלה חריף, אננס מקורמל צלוי וגוואקמולה; "סוויטנס", שהוא למעשה ופל בורגר ועוד. בימי ראשון יש כאן מבצע של  1+1 על כל היצירות הללו.

     

    מלבד המבורגר מציעים כאן גם מנות שרינג כמו פיצה קובנית, נקניקיות צ'וריסיס ו"מוצ'אצ'וס" ויש גם סלטים ומנות בצלחת כמו תבשיל צ'ילי קון קארנה. חובבי הבירה ישמחו לגלות כי מציעים כאן גולדסטאר ללא תחתית ב-39 שקלים ופאולנר ללא תחתית ב-49 שקלים.

     

    הנחשול 22 מתחם קרסו יבנה הירוקה, 08-6677027, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי 16:00- 12:00, מוצ"ש-24:00, כשר

     

    El Chivito

    אנטרקוט בר שמוקדש כל כולו לכריך האורוגוואי הלאומי, הלוא הוא הצ'יביטו. מגישים אותו כאן עם אנטרקוט, עוף או פטריות וסייטן שנארזים בתוך לחמניית פראנה רכה יחד עם רוטב צ'ימיצ'ורי, מיונז, חרדל, רוטב שזיפים, חסה ועגבנייה. מחיר הכריך נע בין 72-40 שקלים, בהתאם לסוג הבשר ולכמות שלו בתוך הכריך.

     

    מלבד הכריך מציעים כאן גם אמפנדס (30 שקלים), תבשיל צ'ילי קון קרנה עם נאצ'וס (26 שקלים), המבורגרים ומנות גריל כמו נתח קצבים במשקל של 300 גרם (76 שקלים).

     

    רוטשילד 67 ראשון לציון, 03-7989999‏, ראשון-רביעי, שבת 24:00-12:00, שישי-שבת 02:00- 12:00, לא כשר

     

    Argento

    לוקס סיטרונוביץ' (מחניודה, הסדנא), עולה חדש מארגנטינה, מגיש בדוכן הקטן שלו בשוק מחנה יהודה אמפנדס עם מילויים לא שגרתיים וכריכי בשר שונים. האמפנדס נאפים בתנור ג'וספר ואפשר לקבל אותם במילוי עוף מעושן פיקנטי עם טלה ותמרים או במילוי אסאדו, זיתים וביצה קשה.

     

    האמפנדס מוגשים עם צ'ימיצ'ורי, סלסלה, זיתים וטחינה ומחירם נע בין 18-13 שקלים. בנוסף לאמפנדס, סיטרונוביץ' מכין לפעמים גם מרק גספצ'ו וכריך צ'יצ'ירון (28 שקלים) עם אסאדו וקצת שומן המוגש עם כרוב, חרדל וחמוצים. את הבירה והיין הספרדי מגישים במקום בכוסות של קפה שחור.

     

    מחנה יהודה 6 (השוק העיראקי) שוק מחנה יהודה, ירושלים, 02-9945755, ראשון-שלישי 22:00- 12:00, רביעי-חמישי 23:00-12:00, שישי 16:30-10:30, כשר

     

    לה בוקה

    מסעדתו של השף גיא קמחי שנפתחה ב-2006, וקרויה על שמה של שכונת "לה בוקה" הצבעונית והידועה לשמצה בבואנוס איירס. ב-2015 המסעדה עברה למיקום חדש והתווספו לה בר שמציע קוקטיילים לטיניים וערק ביתי, קומה עליונה שבה נערכים אירועים פרטיים וחדר יין שמכיל מאות סוגים של יינות בוטיק מכל העולם.  

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    מה בתפריט? אמפנדס ממולאים בבשר או בפטריות עם צנוברים, זיתים, תרד, בטטה, תירס ובצל (39- 37 שקלים), אנצ'לדה עוף (48 שקלים), מבחר מנות טאפס (36-18 שקלים) ומנות בשר כמו "מילנסה קון קרנה" עם נתחי בשר ושעועית אדומה (85 שקלים) תבשיל אסאדו (98 שקלים) וסטייקים בחיתוכים ובמשקלים שונים.

     (צילום: שרון דרורי) (צילום: שרון דרורי)
    (צילום: שרון דרורי)
     

    שלומציון המלכה 8, 02-5635577‏, ראשון-חמישי 24:00-18:00, שבת 24:00-20:00, כשר

     

    מידס

    מסעדה ברזילאית שהוקמה על ידי נתן גלקוביץ שעלה ארצה מברזיל בשנות ה-80, ובת זוגו פרלה הארגנטינאית. המסעדה מעוצבת בפשטות אמנם, אבל יש בה אווירה שמחה הודות למוזיקה שמתנגנת ברקע ולאופיו העליז של בעל המקום.

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    תוכלו לטעום כאן את התבשיל הברזילאי הלאומי "פז'ואדה" (feijoada) העשוי משעועית שחורה עם נתחי בשר, נקניקים ואורז לבן (75 שקלים) ואת לחמניות הגבינה המעולות  הקרויות "פאו דה קז'ו" (pao de queijo) המוגשות עם ממרח פלפלים וחמאה (46 שקלים). אל תפספסו גם את תבשיל ה"מוקקה" (67 שקלים) שעשוי מדג ופירות ים עם אננס ברוטב קוקוס ואת הקינוח הברזילאי "בריגדרו" (36 שקלים) שמורכב משלושה "שוטים" של קרם בטעמים שוקולד, אגוזים וקוקוס.

     (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    קיבוץ ברור חיל, 08-6803441, שלישי-שישי 22:30-18:00, שבת 22:30-12:00, לא כשר

     

    פטגוניה

    מסעדה שנפתחה בשנת 2005 על ידי חברי הקיבוץ אור הנר, שמרביתם אם לא כולם - יוצאי ארגנטינה. מגישים כאן מנה המכונה "פאריז'ה" (279 שקלים למנה זוגית ו-399 לשלושה סועדים) - מנת גריל לוהטת הכוללת בשרים שנצלים על גחלים לוחשות, שלושה סוגי סלטים, אורז, רוטב צ'ימיצ'ורי, קנקן מיץ אשכוליות או תפוזים, סורבה או פירות וקפה שחור או תה. בנוסף, תמצאו כאן את האסאדו כמובן (112 שקלים), צ'וריסו (24 שקלים) ואמפנדס (22 שקלים).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    קיבוץ אור הנר, 077-7295709, שישי 22:00-19:00, שבת 16:00-12:00, כשר ללא תעודה

     

    קאזה דו ברזיל

    מסעדת גריל דרום אמריקאית הפועלת כבר 15 שנה, שידועה בעיקר בשל מנת הדגל שלה - ה"שיפוד הרץ" או בשמו הפורטוגזי - "אשפטו קוהידו". מנת הבסיס של ה"שיפוד הרץ" כוללת 11 סוגים של נתחי בשר, הנפרסים על ידי ה"פסאדורים" הישר מהשיפוד לצלחת (178 שקלים). ישנה גם אפשרות לקבל ארוחת "צ'ורוסקריה פרימיום" שכוללת 14 סוגי בשר ביניהם תוספת של פילה בקר, צלעות כבש וחזה מולארד (בתוספת של 78 שקלים לסועד). בנוסף תמצאו כאן סלטים, מנות צמחוניות ומנות ילדים.

     (צילום: רוני בלחסן)
    (צילום: רוני בלחסן)

    חטיבת גולני 3 אילת (צמוד למלון נובה) 08-6323032, לא כשר

     

    ברזיל הקטנה

    מסעדת בשרים בסגנון ברזילאי בה מגישים את ארוחת "השיפוד הרץ" ב-158 שקלים לסועד. מלבד המנה הזו מציעים כאן גם מנות בשר קלאסיות כמו פילה בקר, למשל (105 שקלים) ולקינוח - צ'ורוס.

     (צילום: תום להט) (צילום: תום להט)
    (צילום: תום להט)

    מי שמחפשים להתרחק מההמולה התיירותית ימצאו כאן בית חם, בעיקר בשל העובדה שהמסעדה ממוקמת במרכז העיר, הרחק מבתי המלון והטיילת.

     

    שדרות אילות 3 אילת, 08-6372018, ראשון-שבת 23:00-12:30, לא כשר

     

     (  )

    אל גאוצ'ו

    רשת ותיקה וקצת מיושנת שפועלת מאז 1982, וכוללת שישה סניפים המופעלים על ידי זכיינים: שני סניפים כשרים, שני סניפים גלאט כשרים ושני סניפים שאינם כשרים. סניף הדגל שלה ממוקם באילת.

     

    בחלק ממסעדות הרשת הבשר מיושן במקום, ובכולם תמצאו את התפריט הקלאסי שכולל צ'ימיצ'ורי ואסאדו עם עצם (119 שקלים ל-400 גרם), סלסיצ'ה (32 שקלים) - נקניקייה ארגנטינאית חריפה, צ'וריסו ואמפנדס במגוון מילויים (32 שקלים) וגם סלטנייה - צ'יפס דרום אמריקאי שעשוי ממיקס תפוחי אדמה ובטטה עם המון שום ופטרוזיליה.

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    בגזרת הבשרים הרשת מציעה סטייקים בחיתוכים שונים, מבחר של מנות "מיקס", עוף ודגים על הגריל ו"פינצ'ו" - שיפוד חרב ארגנטינאי עם אנטרקוט (99 שקלים), עוף (79 שקלים) או פילה (109 שקלים).

     (צילום: יח"צ) (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    בנוסף, מציעים ברשת הוא ברז בירה שולחני המכיל שלושה ליטרים של בירת טובורג או קלסברג ומחירו 99 שקלים בלבד.

     

    פפאגיו

    הרשת שנפתחה ב-1996 והייתה הראשונה ללמד את הישראלים מה משמעות צירוף המילים "ללא הגבלה", מונה כיום שני סניפים כשרים למהדרין - אחד בהרצליה והשני בירושלים. תפריט הרשת כולל מנות ראשונות קלאסיות כמו נקניקיות צ'וריסו (39 שקלים), מבחר מנות בשר על הגריל, ארוחת שרינג (324-236 שקלים) וגולת הכותרת - השולחן הברזילאי (209 שקלים לסועד בוגר ו-98 שקלים לילדים עד גיל 10) הכולל סלטי פתיחה ולחם, תוספות כמו אורז פג'ואדה, תפוחי אדמה, סלט ירוק, צ'יפס ומנות בשר המוגשות לשולחן ללא הגבלה.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: יח"צ
    האסאדו של מסעדת "פטגוניה" בקיבוץ אור הנר
    צילום: יח"צ
    מומלצים