שתף קטע נבחר

החדשה של מושיק רוט בנתיבות ועוד 19 מקומות חדשים בארץ

מושיק רוט בנתיבות, שגב משה בראשון לציון, בר המבורגרים היפסטרי ברעננה, ביתא קפה עם סניף חדש בסביון, מסעדה כורדית בעפולה, סנדוויצ'יה חדשה באילת וגם מעשנת בשרים בעפולה: מקומות חדשים בארץ שכדאי להכיר

בתוך הטלטלה שעובר עולם המסעדנות בעקבות ההיטל הרטרואקטיבי על העסקת עובדים זרים, ובתוך כל הקשיים האובייקטיבים שאיתם מתמודד הענף, ממשיכות להיפתח מסעדות ברחבי הארץ - רובן בקונספט קליל של אוכל רחוב.  מתוך 19 מקומות חדשים, למעלה ממחציתם הם מזללות המבורגר, פיצה, סנדוויצ'יות ואוכל פשוט "על הדרך". בכירים בענף מעריכים כי בשנה הקרובה לא ייפתחו מסעדות בהשקעה גדולה ובתמחור גבוה.

 

רשת "שמונה" של מושיק רוט בנתיבות

אחרי חולון, תל אביב, חיפה וערים נוספות ברחבי הארץ, הגיע גם הזמן של תושבי העיר נתיבות לקבל המבורגר בשמונה שקלים: בימים אלו משיק השף סניף כשר שהותאם במיוחד לאוכלוסייה החרדית בנתיבות, שמצטרף ל-16 סניפי רשת ההמבורגרים בארץ.

שף מושיק רוט (צילום: יח"צ) (צילום: יח
שף מושיק רוט(צילום: יח"צ)

בדומה לשאר הסניפים, גם בסניף החדש מגישים המבורגרים, כריכי בשר על בסיס אסאדו, נתחי אווז, קציצות מרוקאיות, סלטים ירוקים עם אגוזים, שקשוקה וחביתיות, ומנות צמחוניות וטבעוניות.

 

בסניף מציעים גם ארוחות עסקיות במחיר של 26 שקלים, הכוללות שלוש מנות לבחירה ושתייה, וגם ארוחת ילדים במחיר של 18 שקלים, המורכבת ממנה עיקרית של המבורגר או שניצל בתוספת צ'יפס ושתייה.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
  

 

יוסף סמלו 10 נתיבות, ראשון-חמישי 24:00-10:00, מוצ"ש-24:00

  

Okasan - Japanese Home Food

את המסעדה היפנית הזו פתחה בחורה בשם מנמי, שעלתה לארץ לפני 12 שנה מאוסקה שביפן. אבל שלא תטעו, לא מדובר על עוד מקום שמגיש סושי, אלא אוכל יפני ביתי, כזה שאוכלים מדי יום ביפן.

 

המקום מנסה לפנות ליפנים המתגוררים בארץ ומתגעגעים לטעמים של הבית, וגם הציב לעצמו כמטרה לגלות לישראלים את המטבח היפני האמיתי. התפריט כאן כולל חמישה סוגי תבשילים שמוגשים על אורז לבן, ביניהם תבשיל טופו ודפי סויה עם פטריות (40 שקלים), קארי יפני עם ירקות (35 שקלים), תבשיל בקר יפני (35 שקלים), תבשיל בשר לבן בבישול ארוך (40 שקלים) ותבשיל עוף עם ביצה מקושקשת (40 שקלים). 

 

גם עיצוב המסעדה מתאים לקונספט - הסועדים מוזמנים לשבת בחלל אחד, ומנמי גם מבשלת במקום, גם מארחת וגם מגישה את האוכל, ממש כמו האמא היפנית שאין לכם.

 

קפאח יחיה 1 תל אביב, ‏050-6708123‏, ראשון-חמישי 18:00-11:00, שישי 17:00-11:00, לא כשר

 

Bang Bang

בר המבורגרים באווירה היפסטרית שנפתח לאחרונה באזור העסקים של רעננה, ומציע המבורגר קלאסי עם מגוון של תוספות. הקציצה כאן מגיעה בשני גדלים קבועים - Bang במשקל 130 גרם או Bang Bang במשקל 260 גרם, ומוגשת בתוך מגוון לחמניות הנאפות במקום. את התוספות, חלקן קלאסיות וחלקן פחות ומחירן נע בין 9-5 שקלים, הלקוח יתבקש לבחור מתוך ויטרינת זכוכית שקופה.

 

תמצאו שם תוספות כמו בצל מטוגן, פטריות, ריבת בצל, גווקאמולי, טבעות בצל, ביצת עין, ריבת צ'ילי, פלפל חריף קלוי וקולסלאו וגם אננס, צ'דר, גאודה, אמנטל, חמאת כמהין, צזיקי, חלומי מטוגן ובשרים כמו בייקון, פפרוני, האם&צ'יז, Pulled beef ועוד.

 

מחיר המבורגר אחד הוא 29 שקלים ללא תוספות או 49 שקלים במסגרת ארוחה הכוללת גם צ'יפס ושתייה. מחיר ההמבורגר Bang Bang שכולל שתי קציצות (260 גרם) הוא 38 שקלים או 58 שקלים בארוחה עם צ'יפס ושתייה קלה. לצד ההמבורגרים מוגשות במקום מגוון בירות מקומיות ומיובאות.

 

הסדנא 6 רעננה, ראשון-שבת 02:00-18:00, לא כשר

 

הפתיליה של סבתא

מסעדת פתיליות שפתחו גיא קרימה ובן דודו סאלי אליהנו ממושב שדה תרומות שבעמק בית שאן. קרימה, שכל חייו בישל במסעדה של משפחתו הכורדית במושב, מביא לפתיליה את התבשילים הביתיים והמנחמים של סבתא שלו.

 

מדי יום הוא מכין בין 9-8 סירים (לתוכם תוכלו גם להציץ אם תרצו) - אחד עם מנת עוף משתנה, אחד עם מנת בקר (בשר כשר "חלק", כלומר הכשרות הגבוהה ביותר שיש), ארבעה סוגי קובה שונים שמכינה אימו של קרימה על פי מתכון שקיבלה בירושלה מסבתה ועוד. את המנות הללו אפשר לקבל עם תוספת (35 שקלים) או כחלק ממנה עסקית (60 שקלים) הכוללת שתי מנות עיקריות, מרק בשר, קובות, תוספות (אורז כורדי אדום, ירק מבושל, פירה ועוד) וסלטים, שכוללים בין השאר גם חמוצים כורדיים מיוחדים שמכינים במקום.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

בנוסף, בימי חמישה מגישים כאן מנה המכונה "יפרח" - ממולאים כורדיים (עלי גפן, בצל וכרוב) אותם אפשר לאכול במקום או לקחת הביתה תמורת 30 שקלים לקילו. במידה ותצליחו להישאר רעבים לאחר שתסיימו את המנה הזו, תקבלו בכיף ובאהבה ריפיל חופשי כיד המלך.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
  

הפרסה 5 עפולה, 055-9534591‏, ראשון-חמישי 17:00-11:00, כשר

 

התמרים 83

מקום חדש שמציע אוכל רחוב בלחם אחיד. על התפריט חתום השף טל הרשקוביץ, שייסד את "עומרס" - הכריכייה הבשרית הכי שווה בעיר, והוא רשום על הקיר וכולל שקשוקה, חביתת קבנוס או סנדוויץ טוניסאי (25 שקלים) וכריכים בעלי שמות קליטים שמגיעים בתוך חצי כיכר לחם אחיד: "מעורב פועלים" (35 שקלים), "מרלן של מרלן" עם ברביקיו (39 שקלים), כבד עוף עם ביצה קשה ובצל מטוגן (32 שקלים), מרגז ותבשיל שעועית (35 שקלים), "קבב 83" (37 שקלים) וכריך לחובבי חלקי פנים שנקרא "מחול הטחול" (48 שקלים). בימים הקרובים, מלבד הכריכים אפשר יהיה גם להזמין שם מנת טעימות של אוכל רחוב קטן לצד בירה קרה מהחבית.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

התמרים 83 (צמוד לעומר'ס) אילת, 054-3213322, ראשון-חמישי 21:00-09:30, כשר

 

Susu and Sons

רשת ההמבורגרים של השף עומר מילר פתחה את הסניף השלישי שלה בקניון TLV fashion בתל אביב. בנוסף לתפריט הרגיל, יוגשו בסניף החדש מגוון מנות ספיישל המתחלפות מידי יום. הסניף הזה מצטרף לשני סניפים נוספים הממוקמים בתל אביב (ברחוב הרצל וברחוב דיזנגוף).

 

קרליבך 6 (קניון TLV fashion mall) תל אביב, ראשון-שבת 05:00-12:00, לא כשר

 

פיצה גראז'

פיצריית בוטיק ששייכת לחיים לוזון, יקי כביר ועדי וכלר (מבעלי מסעדות Tyo ו-Amama). את התפריט של המקום בנה יריב הדרו, מבעלי "הפיצה" בבוגרשוב ו"פיצה ברוקלין" בדיזנגוף. המקום מציע פיצות קונספט דקות שעשויות מבצק ללא תוספת סוכר ושמן. טווח המחירים של הפיצות נע בין 98-85 שקלים למגש משפחתי בקוטר 48 סנטימרים, ובין 17-14 שקלים למשולש בודד.

 (צילום: דרור עינב) (צילום: דרור עינב)
(צילום: דרור עינב)

מבחר הפיצות כאן כולל, בין היתר, פיצה טבעונית ופיצת תירס לילדים. מלבד הפיצה יש כאן גם קינוח של קלצונה עם שוקולד נוטלה (18 שקלים).

 

קרליבך 6 (קניון TLV fashion mall) תל אביב, 03-9305522, ראשון-חמישי 22:00-10:00, שישי 14:30-10:30, מוצ"ש-22:00, כשר ללא תעודה

 

מיט דייט בורגר

מזללת המבורגרים חדשה נפתחה בראש העין, ומלבד המבורגרים במשקל 220 גרם, תמצאו בה גם כריכי אנטרקוט מפוארים שמגיעים בתוך ג'בטה טרייה ופריכה וסלטים עם אנטרקוט ועוף.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

שילה 99 ראש העין, 03-9014212‏, ראשון-רביעי 02:00-12:00, חמישי 09:00-12:00, שבת 03:00-20:00, כשר

 

טופיה

יוגרטירייה שפתח השף ערן שוורצברד, שמציעה יוגורט מרענן בטעמים כמו חמאת בוטנים, מנגו ותות, ויש גם יוגורט בטעם טבעי ויוגורט טבעוני. מבחר התוספות שאפשר להערים על היוגורט כולל פירות טריים, בראוניז, עוגיות נשיקות, חתיכות ופל בלגי, פררו רושה, עוגיות אוריאו ועוד.

 

מלבד היוגורט, שמגיע בגדלים שונים (200/300/400 מ"ל), מציעים כאן גם מאפים כמו פאי תפוחים, בראוניז ועוד.

 

קרליבך 6 (קניון TLV fashion mall) תל אביב, 03-7783350, ראשון-חמישי 21:00-11:00, שישי 16:00-11:00, כשר

 

קראנץ' בורגר

מסעדת מזון מהיר חדשה של השף שגב משה, שמציעה תפיסה חדשה למנת ההמבורגר הקלאסית: את ההמבורגר מכינים במקום מבשר טרי, ולקציצה משתדכת תוספת קראנצ'ית ייחודית מחוטי אורז מסולסלים שגם מאריכים את גובה ההמבורגר, גם יוצרים ביס פריך במיוחד וגם הופכים את המנה להרבה יותר מושחתת ומגרה. את הצ׳יפס מתבלים כאן עם תערובת תבלינים מיוחדת.

 

התפריט של המקום מציע ארוחת קראנץ' בורגר הכוללת המבורגר 200 גרם, צ'יפס ושתייה (49 שקלים), שניצל עוף (39 שקלים), המבורגר צמחוני (39 שקלים), המבורגר כפול במשקל 400 גרם (62 שקלים) וארוחת ילדים שכוללת המבורגר במשקל 100 גרם, צ'יפס ושתייה (33 שקלים).

שף שגב משה (צילום: אנטולי מיכאלו)
שף שגב משה(צילום: אנטולי מיכאלו)

התוספות שאפשר להוסיף להמבורגר הקראנצ'י יעלו לכם בין 15-7 שקלים, והן כוללות חציל וטחינה, תירס מעושן וכוסברה, גואקמולה וחלפיניו, כתף בקר וטבעות בצל צלויות, ממרח פטריות כמהין ואפילו נקניקיות צ'וריסו חריפות ושניצל פריך, שיהפכו את ההמבורגר למנה ששוברת את כל השיאים.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

הסניף הראשון של הרשת נפתח בסינמה סיטי בראשון לציון, ובהמשך יתרחב מחוץ לגבולות הארץ עם סניפים בטאיוואן, ביפן, בתאילנד ובארה"ב.

 

ילדי טהרן 3 (מתחם סינמה סיטי ראשון לציון), ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

 

ביתא קפה סביון

בית הקפה של השפית איילת לטוביץ' הגיע לסביון עם סניף חדש במרכז המסחרי המשופץ. המקום קצת יותר גדול מהסניף הוותיק ברמת אביב, והוא מכיל כ-140 מקומות ישיבה, אך הוא עדיין באווירה ביתית ושכונתית. גם התפריט במקום החדש זהה לתפריט המוכר, וכולל כמה מנות ספיישל נוספות.

 (צילום: יעל אילן) (צילום: יעל אילן)
(צילום: יעל אילן)
 

גם בסביון, בדומה לתל אביב, לטוביץ' מגישה תפריט שישי-שבת שכולל צלוחיות בוקר שאך כאן מבחרן עתיד להתרחב. בשעות הצהריים, כלומר בין השעות 16:00-12:00 תקבלו הנחה של 10% בהזמנת המנה העיקרית, ובירה או יין במחיר מבצע.

 (צילום: בן יצחקי) (צילום: בן יצחקי)
(צילום: בן יצחקי)

במקביל לפתיחת הסניף בסביון, נפתח ברמת אביב גם חלל קטן לאירועים פרטיים עד 40 איש בשם "מול ביתא" שנועד, לדברי השפית, לענות על הצורך הקיים שלא ניתן היה לענות עליו בבית הקפה. התפריט של "מול ביתא" מזכיר את התפריט שמגישים בבית הקפה, וגם העיצוב של המקום נושק לעיצוב של סניף האם, אך טיפה יותר מודרני, צעיר וחגיגי.

 

ביתא סביון - מרכז מסחרי סביון, 170070093, ראשון-שישי 17:00-08:00, שבת 17:00-09:00 (בהמשך המקום יהיה פתוח עד השעה 23:30), לא כשר

מול ביתא - ברודצקי 17 רמת אביב, 050-5804025, לא כשר

 

Chi Chi

בר קולינרי חדש מבית קבוצת "קמפאי" הבאר-שבאית, שכוללת את מסעדת "קמפאי", "קפאסה, "הספרייה", "כפרה טאפס אנד בר, "בטי בר בוטיק", ואת רשת הפאסט פוד האסייתית - "קמפאי סטריט ווק".

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

המקום נפתח בצמוד למסעדת "קמפאי", והוא אף חולק איתה את חלל הכניסה ואת המטבח. בדומה למסעדות השף בתל אביב, שבהן פועל בר קולינרי מוקפד בנפרד מהמסעדה ובחלל הצמוד אליה, גם כאן אפשר לפתוח או לסיים את הארוחה בבר, או לחלופין להגיע אליו לבילוי שוקק מוזיקה, אלכוהול ותפריט אוכל המאגד את כל דרום מזרח אסיה.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

התפריט האלכוהולי של Chi Chi כולל מבחר של יינות איכותיים, קוקטיילים קלאסיים (45 שקלים), בירות ושייקים אלכוהוליים (28 שקלים). תפריט האוכל מציע כמה מהמנות האהובות של מסעדת "קמפאי" כמו צ'יקן טיק טאק (65 שקלים), קוריאן ביף רול (46 שקלים), למון גראס קבב (48 שקלים), סלט נאפ טוק (54 שקלים), סמוסה (36 שקלים), פאנאנג קריספי פיש (58 שקלים) וטאי טאי סביצ'ה (48 שקלים).

 

חיל הנדסה 1 (מתחם Big) באר שבע, 08-6655999, ראשון-שבת 01:00-19:00, לא כשר

 

הבורגנים

מזללת המבורגרים חדשה שבה ההזמנה נלקחת בדלפק והלקוח נקרא לאסוף אותה כשהיא מוכנה, כלומר - בשיטת "ארומה". מי שפתחו את המקום הם אוהד גבאי, דניאל פרץ ואורן קדוש ואת התפריט בנה השף בני בז'ה, שחגג לפני חודש את הפתיחה של מסעדת הסטריט פוד התימנית "יאמן סטריט" ברחובות.

 

ההמבורגרים במקום עשויים מבשר בקר ונכנסים לתוך לחמנייה מתקתקה (ישנה אפשרות ללחמנייה ללא גלוטן בתוספת 5 שקלים). מבחר התוספות שאפשר להערים על הקציצה כולל בין השאר בצל, אווז מעושן וביצת עין. בנוסף, אפשר ליהנות כאן ממבחר המבורגרים עולמיים כמו "מזרח בורגר" עם הריסה ולימון כבוש (63-53 שקלים), "סניור בורגר" (57-49 שקלים) עם אבוקדו ונאצ'וס ו"אמריקן בורגר" (67-57 שקלים) עם חמאת בוטנים, בצל מקורמל, אווז מקורמל וצ'ילי מתוק. גם לקוחות טבעוניים וכאלו שנמנעים מגלוטן יזכו במקום ליחס מכובד, ואת הצ'יפס יכינו להם בצ'יפסר נפרד נקי מגלוטן.

 (צילום: סלי בן נריה) (צילום: סלי בן נריה)
(צילום: סלי בן נריה)

תלמידי בית הספר מקבלים במקום 5% הנחה, ומדי יום שישי יש במקום מבצע מיוחד: שליש בירה בחמישה שקלים ומנת כנפיים ב-15 שקלים. כעת אפשר להזמין משלוחים או לאכול במקום, ובקרוב תושק אפליקציית משלוחים שתאפשר הזמנת משלוח ללא חיוג למקום.

 

שבטי ישראל 14 מודיעין מכבים רעות, 08-9427999, ראשון-חמישי 21:30-11:30, שישי 14:30- 11:30, כשר

 

HappySery

דליקטסן חדש שפתח בשוק לוינסקי מעצב הפנים ראמין מריאן, המתמחה בטקסטיל וריהוט למקומות בילוי. אחרי שעיצב את הברים והמסעדות הכי פופולריות בתל אביב ("שלוותא", "טיילור מייד, ועוד) ולמד במשך שנה וחצי את תחום המעדניות בארץ - החליט לפתוח דליקטסן שיחזיר את הלקוח אל המכולות של פעם.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

המיקום שבו נמצאת המעדנייה היה שייך בעבר לחמו, ופעלה בו מכולת עתיקה של פעם. במכולת-מעדנייה החדשה והשמחה הזו תוכלו לרכוש מוצרים מיובאים ומקומיים, משקאות אלכוהוליים, מוצרים אורגניים, גבינות חלביות וטבעוניות, תחליפי בשר וממרחים טבעוניים, שמנים מיוחדים וגם דגים מעושנים ונקניקים, הכול כשר וארוז באריזת זיפ לוק מיוחדת ששומרת על הטריות (ומשקלה אינו נכלל במחיר המוצרים שנמכרים לפי משקל). כל המוצרים בחנות כשרים, ויש במקום גם פן אקולוגי וחברתי: המקום עוצב על ידי חומרים ממוחזרים, והממרחים שנמכרים כאן מיוצרים על ידי חברה המעסיקה עובדים בעלי מוגבלויות.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

מריאן הוא יליד טהרן שגדל בארה"ב, ורק בגיל 27 עלה ארצה. בחנות הוא מתכנן להשמיע מוזיקה אתנית, לתת שירות שמח במיוחד ובקרוב אף יעלה לאוויר אתר אינטרנט, בו אפשר יהיה להזמין "חבילת מסיבה" מלאה הכוללת את כל מה שנדרש לאירוח, אותה הלקוחות יקבלו עד לפתח ביתם עם שירות משלוחים.

 

זבולון 10 תל אביב, 03-6917727‏, ראשון-חמישי 20:00-08:00, שישי 15:00-08:00, כשר

 

המסעדה Expres

רשת "המסעדה" שהכניסה חיים בז'אנר מסעדות ה-Low cost, פתחה סניף Express בתל אביב, שיצטרף לשני הסניפים הקיימים שפועלים בראשון לציון וברחוב הארבעה בתל אביב. בסניף החדש יציעו מנות עיקריות כמו המבורגר, קבב כבש, סלט עוף, פיש אנד צ'יפס, כנפיים, סלט עוף ומג'דרה ב-15 שקלים, תוספות במחירים שנעים בים 7-3 שקלים, צ'ייסרים ב-5 שקלים, בירות ויין ב-10 שקלים, משקאות סמודי'ס ב-15 שקלים ושתייה קלה ב-8 שקלים.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

קרליבך 39 תל אביב, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

תחנה 4

מעשנה חדשה של בשר נפתחה במבנה ישן מ-1920 בעפולה, ששימש כתחנה הרביעית של הרכבת החיג'אזית שחיברה בין חיפה לדמשק. את המקום הזה פתחו אורי נוי, שעבד במטבחים מגיל 14 והיה הבעלים של חומוסיית "חמצה" בכפר יונה, ושלום דדו שהפעיל במבנה בו שוכנת "תחנה 4" מספר מסעדות החל מ-1974 ועד היום. במעשנה, שבנה דדו במו ידיו, הוא מעשן מדי יום נתחים משתנים של בשר ביניהם אסאדו, אונטריב, חגורת פילה עגל, שפיץ שייטל וגם חזה ושוק אווז. בנוסף לנתחים שיוצאים מהמעשנה, ישנן גם מנות בשר מהגריל כמו סטייקים ונקניקיות.

 

מהמיקס המעניין הזה בין עישון לצלייה, תוכלו ליהנות כאן מאחד משני הדילים הבאים: דיל של מיקס בשרים במשקל של שליש קילו (139 שקלים) או מיקס בשרים במשקל חצי קילו (199 שקלים), שיוגשו למרכז השולחן מעל גריל קטן שישמור על החום של הבשר.

 (צילום: סלי בן נריה) (צילום: סלי בן נריה)
(צילום: סלי בן נריה)

מלבד הבשר, כל אחד מהדילים כולל תבשיל מעושן של שעועית ובשר, לחם, חמוצים, ירקות מעושנים, סלט ירקות, רוטב צ'ימיצ'ורי, ממרח סקורדיליה וממרח כבד המוגשים לשולחן כמנה ראשונה ואפשר לקבל מהם תוספת ללא תשלום. מי שקשה לו עם המשקלים והדילים - יכול להזמין כריך בשרי ב-59 שקלים.

 

זלמן הוד 1 עפולה, 04-6591638, ראשון 23:00-19:00, שני-שישי 15:00-12:00, 23:00-19:00, שבת 23:00-19:00, לא כשר

 

רמת ישי Station

כריכייה בשרית חדשה נפתחה במקום בו פעל בעבר ה"סנדוויץ בר". המקום שייך לזיוון וינטר ויסקוב צוריאל, השף במקום הוא רועי אגאי והתפריט מציע כריכים עם אסאדו מעושן (50 שקלים), כריך כרעי עוף (43 שקלים), המבורגר מעולה, נקניקיות בוטיק (39 שקלים), כריך סלופי ג'ו (43 שקלים) ועוד.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

את האסאדו מעשנים במקום, ומלבד הבשר יש גם צ'יפס בטטה בטיבול מיוחד של שום גבישי, טבעות בצל שמייצרים במקום ומי שנמנע מגלוטן - יכול להזמין כאן את מנת הדגל - אסאדו על סלט או את מיקס הבשרים המוגשת לצד תפוח אדמה מהמעשנה (69 שקלים).

 

אקליפטוס 3 רמת ישי, 04-9503010‏, ראשון-רביעי 24:30-11:00, חמישי 02:00-11:00, שישי 04:00-10:00, שבת 01:00-10:00, לא כשר

 

 

BBB

אחרי 25 סניפים בכל הארץ, רשת ההמבורגרים הגדולה בישראל עושה עלייה לירושלים, ופותחת את הסניף הראשון בעיר הבירה.

 (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)

הסניף החדש ממוקם בין מעונות הסטודנטים לשדרת הבילויים הראשית במרכז העיר, וכולל גם חדר משחקים בקומה העליונה של המסעדה, שמאפשר להורים ליהנות מארוחה שקטה בזמן שהילדים עסוקים.

 

הלל 35 ירושלים, 02-6744479, ראשון-רביעי 03:00-11:00, חמישי 04:00-11:00 ,שישי 15:00- 11:00, מוצ"ש-04:00, כשר

 

 (  )
 

Buddha Bowl&Juice

בחודש נובמבר הקרוב צפוי להיפתח דוכן אוכל טבעוני בבעלות אנשי העסקים עמנואל דיין וקלוד לוזון, מבעלי רשת מזון שמונה למעלה מ-40 מסעדות ברחבי צרפת והעולם (בבעלותם גם מסעדת "ק-פה האנוי" המדוברת בתל אביב). הדוכן הזה יפעל בצמוד למסעדת "ק-פה האנוי" וגם על התפריט שלו, כמו על תפריט המסעדה, אחראית השפית נופר זוהר.

שפית נופר זהר (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
שפית נופר זהר(צילום: ירון ברנר)

הדוכן יציע מנות טבעוניות המוגשות בתוך קערה, שיספקו ארוחה טבעונית עם ערכים תזונתיים. כל המנות יכילו חלבון מן הצומח, דגן, קיטניה ותוספת ירק לבחירה. את כל זה יעטוף תבשיל אסייתי ביתי לבחירה. את ארוחת הבריאות הזו אפשר יהיה לאכול במקום שעוצב כמו דוכן אוכל אסייתי עם פינות ישיבה נמוכות ושרפרפים, או לקחת הביתה בטייק אווי.

 

מחירי המנותכאן  ינועו בין 40-35 שקלים, ומלבד האוכל יגישו כאן גם מיצים טבעיים שנסחטים בכבישה קרה ובליווי שוטים בריאים.

 

כיכר מלכי ישראל-פינת פרישמן תל אביב, ראשון-חמישי 16:30-10:00, כשר

 

הקפיטריה

בר-קפה-מסעדה חדש מבית היוצר של חלק מיוצרי "קפה אירופה" צפוי להיפתח בקרוב בתוך קניון האופנה החדש של גינדי - TLV fashion mall - והפעם בלי השף שרון כהן. הקפיטריה תציע תפריט ביסטרו עם השפעות ים תיכוניות ותפריט אלכוהול שכולל גם קוקטיילים, כל זה באווירת בר. השף של המקום יהיה לא אחר מאשר השף ישי כהן, אחיו של השף ממסעדת האם בשדרות רוטשילד בתל אביב. החל משעות הערב המקום ישנה את פניו, ויהפוך למקום בילוי לילי עם D.J מתחלפים מדי ערב ותפריט לייט נייט.

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יח"צ
סדוויצ'יה חדשה באילת ועוד 19 מקומות חדשים בארץ
צילום: יח"צ
מומלצים