שתף קטע נבחר

עד שתגידו די: אכול כפי יכולתך

רעבים לא תצאו מכאן: מצפון ועד דרום מסעדות מציעות דילים שווים וארוחות ללא תחתית וללא הגבלה עבור כל מי שנהנה לזלול ללא מעצורים - מסושי ופיצה ועד המבורגר ובירה

מי יכול לאכול את כל זה? "אכול כפי יכולתך" ב"פרה פרה" ברחובות (צילום: דרור עינב) (צילום: דרור עינב)
מי יכול לאכול את כל זה? "אכול כפי יכולתך" ב"פרה פרה" ברחובות(צילום: דרור עינב)

"אכול כפי יכולתך" הוא לא גימיק שיווקי ששמור למסעדות באייטיז - הוא נמצא גם כאן ועכשיו: מצפון ועד דרום אנו מוצאים מקומות שמציעים אחת לשבוע או אחת לחודש דילים שווים שכדאי להכיר למקרה שיום אחד נרשה לעצמנו לזלול ללא מעצורים. סושי, בשר, פיצה ואפילו המבורגרים - תוכלו ליהנות מכל המאכלים האלה בשיטה הגרגרנית, שנולדה באמריקה, ובשמה אנחנו יכולים מדי פעם גם לאכול עד בלי די.

 

 

After Dark

בפאב החיפאי נהוג לקיים מדי יום שלישי את "שלישי מעופף" ומציעים שם כנפיים ללא תחתית תמורת 50 שקלים. בנוסף, משדרים כאן משחקי כדורגל - כך שכל מה שעליכם לעשות הוא לתפוס את המשחק שמשודר ביום שלישי, וליהנות ממבצע הכנפיים כמו שצריך.

 

יפו 30 חיפה, 053-5216076, ראשון-חמישי 3:00-12:00, שישי 4:00-19:00, שבת 3:00-19:00, לא כשר

 

 (  )

קולומבוס

ארוחת "אכול כפי יכולתך" של "קולומבוס" כוללת מנות ראשונות כמו חציל בטחינה ועיקריות כמו קבבים, נקניקיות ופרגית ואת כל התוספות, בהן אורז, צ'יפס ותפוחי אדמה אפויים, ללא הגבלה. מחיר הדיל הוא 89 שקלים ואפשר ליהנות ממנו עד 17:00. אחר כך עולה התשלום ל-100 שקלים, ולארוחת ילדים - 49 שקלים.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

דרך השלום 3 רעננה, 09-9589880‏, ראשון-חמישי 2:00-10:00, שישי 16:00-10:00, שבת 1:00-19:00, כשר

 

Pazzo

הפיצרייה הכי מדליקה באזור השרון עורכת מדי יום ראשון Pizza Party ומזמינה אתכם ליהנות מפיצה ללא תחתית תמורת 69 שקלים בלבד. אז איך זה עובד? מגיעים, בוחרים בין פיצה ויין ללא תחתית לפיצה ובירה ללא תחתית - ועוזבים רק כשאין יותר מקום. הקונספט המדליק הזה נלקח מפיצרייה בברזיל שבה המלצריות מסתובבות עם מגש פיצות ביד אחת ובקבוקי יין או בירה ביד השנייה, ומחלקות פיצה ושתייה למי שנגמר לו.

 

היצירה 5 רעננה, 09-7418833‏, ראשון-שישי 2:00-18:00, שבת 2:00-17:00, לא כשר

 

הגלריה של אלמוג‏

בית קפה שכולל גלריה וחנות המעוצבת כמו ארמון מהאגדות, עם ריהוט אנגלי עתיק, נברשות, חפצי נוי וקישוטים של פרחים ומלמלות. מדי יום מוגש במקום בופה חלבי עם עשרה סוגי סלטים, פשטידות (גם ללא גלוטן), ממרחים, שקשוקה, לזניות, אנטיפסטי וגבינות, מאפים ומטבלים, מוזלי, מתוקים ועוד.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

מבחר המנות משתנה מדי יום ואין תפריט קבוע, וזוהי ללא ספק אחת מארוחות הבוקר היותר מרשימות שיצא לכם לטעום. מחירי הבופה הם 99 שקלים לסועד בימים ראשון-חמישי ו-120 בימי שישי. על ארוחה לילדים בני 5-3 תשלמו 69 שקלים, ועל ילדים בני 8-5 תשלמו 89 שקלים.

 

הגפן 3 נווה ימין, 054-5652761, ראשון-חמישי 17:00-9:00, שישי 15:00-9:00, כשר ללא תעודה

 

 

  

טיטו איטליאנו

המסעדה האיטלקית המשפחתית השיקה לאחרונה ערבי פיצה ללא תחתית המתקיימים אחת לשבוע בימי שני. מחיר ההשתתפות בחגיגה הזו הוא 69 שקלים לסועד (בתנאי שכל הסועדים סביב השולחן מזמינים גם הם), והיא מתחילה ב-18:00.

 (צילום: שרית גופן) (צילום: שרית גופן)
(צילום: שרית גופן)

בשעה זו מתחילים המלצרים להסתובב בין השולחנות עם מבחר סוגים של פיצות לוהטות (גם הקלאסיות וגם המיוחדות), ומחלקים אותן ללא הגבלה לכולם. אפשר להזמין גם מנות מהתפריט הרגיל של המסעדה.

 

דרך יצחק רבין 53 (גב הקניון) גבעתיים (הכניסה דרך הפארק שצמוד לקניון גבעתיים), 03-631-708, ראשון-חמישי 23:00-12:00, לא כשר

 

אמריקה

ב"אמריקה" של צביקי עשת תמצאו את ה"אכול כפי יכולתך" המדובר ביותר בתקופה האחרונה: התפריט כולל סלטים, תבשיל צ'ילי קון קרנה, מאפה פסטה וגבינה, כנפיים, לחמניות באן וכמובן שגם את הוופל המפורסם עם העוף המטוגן ואת הסליידרים המצוינים.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

כשהאוכל על השולחן נגמר, מזמינים שוב, ושוב, ושוב - כמה שרוצים וללא הגבלה, עד ששבעים. מחיר הארוחה 100 שקלים לסועד, ויש רק תנאי אחד - כל הסועדים בשולחן חייבים להשתתף בדיל הזה (שאינו כולל שתייה). אפשר ליהנות ממנו בימי ראשון בשעות 24:00-16:00.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

אבן גבירול 26 (בית ציוני אמריקה) תל אביב, 03-6884884, ראשון-שבת 24:00-8:00, לא כשר

 

BishiQ

מבשלת בירה שמציעה ארוחת "אכול (ושתה) כפי יכולתך", שכוללת סלטים, חמוצי הבית וקרפצ'יו סלק וממשיכה עם מנות בשר המוגשות למרכז השולחן, בהן עוף מעושן, לבבות אווז, נקניקיות בקר, שומן כבש עם שקדים וצנוברים, קציצות עגל, קרפצ'יו סינטה, שווארמה עגל כבש, אסאדו על העצם, ספריבס טלה במרינדת שום ודבש, סטייק פילה בקר, אנטרקוט מרמת הגולן מיושן על העצם, נתחי פרגית במרינדה ולקינוח - צלעות טלה.

 (צילום: ענר גרין) (צילום: ענר גרין)
(צילום: ענר גרין)

במהלך הסעודה מוגשות בירות של המבשלה וגם יינות של יקב בראו, שתייה קלה וחמה ולבסוף קינוח. מחיר התענוג - 250 שקלים לסועד.

 (צילום: ענר גרין) (צילום: ענר גרין)
(צילום: ענר גרין)

משמר איילון, 050-9989199, שלישי-חמישי 24:00-20:00, כשר

 

ביירן

הבראסרי הבווארי הראשון בישראל מציע נקניקיות ובירות ללא הגבלה תמורת 150 שקלים. זה קורה בימים ראשון ושני החל מ-18:00 וכולל את כל סוגי הנקניקיות (נקניקייה בווארית ענקית, ברוטוורסט, לנדיגר, שוויצרוורסט וגם וייסוורסט) וגם את התוספות שמתלוות אליהן.

 (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

פרישמן 22 תל אביב, 077-5565753, ראשון-חמישי 24:00-16:00, שישי-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

סאלם בומביי

במסעדת הפועלים ההודית (דאבה) מציעים מדי יום ריפיל חופשי על כל המנות שמזמינים: זה יכול להיות טאלי (צמחוני - 40 שקלים, בשרי - 50-46 שקלים), המוגש בצלחות מקוריות שיובאו מהודו, ואפילו קינוח של גולאב ג'מון, צ'פאטי פריכים ומשקה צ'אי.

 

אלנבי 124 תל אביב, 052-4846786‏, ראשון-חמישי 16:00-12:00, שישי 15:30-12:00, לא כשר

 

ג'פניקה

בסניף "ג'פניקה" השוכן מחוץ לאוניברסיטת תל אביב מציעים "אכול כפי יכולתך" שיגרום לכם לא לרצות לראות סושי לפחות שבוע אחר כך. במסגרת המבצע, שחל בימי ראשון החל מ-18:00, תוכלו ליהנות מחמוצים יפניים או אדממה למנה ראשונה, ולעיקרית - רולים של סושי, שמהם תוכלו לקבל עוד, ועוד ועוד.

 (צילום: שי בן אפרים) (צילום: שי בן אפרים)
(צילום: שי בן אפרים)

 (צילום: שי בן אפרים) (צילום: שי בן אפרים)
(צילום: שי בן אפרים)

אפשר לבחור בין סושי צמחוני, טבעוני או עם דגים, והמנות יגיעו במגוון וריאציות פרי דמיונו של השף. המבצע עולה 100 שקלים לסועד, והוא כולל גם בירות מהחבית (קלסברג וטובורג), קאווה, למברוסקו או וודקה, תוספות ושתייה קלה.

 (צילום: שי בן אפרים) (צילום: שי בן אפרים)
(צילום: שי בן אפרים)

חיים לבנון 58 תל אביב, 03-7236100, ראשון-רביעי 24:00-11:30, חמישי-שבת 1:00-12:00, לא כשר

 

גורדוס

במסעדה הצבעונית הזו מציעים "ליין שלישי שמן" - ערב צ'יפס ללא תחתית (בהזמנת מנה עיקרית).

 (צילום: ליאור גולסאד) (צילום: ליאור גולסאד)
(צילום: ליאור גולסאד)
 

 

 (צילום: אפיק רזגור)
(צילום: אפיק רזגור)

פארק פרס חולון, 03-7733366, ראשון-חמישי 2:00-17:00, שישי-שבת 2:00-12:00, לא כשר

 

Tranzit

מדי יום ראשון החל ב-19:00 מציעים במסעדה האסייתית דיל : סושי ללא הגבלה תמורת 89 שקלים. המבצע תקף על כל קטגוריית הסושי בהרכבה עצמית עם הירקות והדגים האהובים עליכם (ניגירי, הוסומאקי, סשימי, פוטומאקי, אינסייד אאוט וגם סושי מטוגן וסנדוויץ' סושי), וגם על קטגוריית הספיישלים של אותו יום. חשוב מאוד להזמין מקום מראש.

 

מאיר ויסגלר 2 רחובות, 3457*, ראשון-רביעי 24:00-12:00, חמישי-שבת 1:00-12:00, לא כשר

 

פרה פרה

במסעדת הבשר "פרה פרה", מבית היוצר של הקצבייה הנושאת את אותו השם, עורכים "משתה" בשרים אחת לשלושה שבועות בימי שלישי, בשעות 22:00-18:00. 

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

במשתה מוגשים קבב, כרעיים, קרפצ'יו, שלושה סוגי נקניקיות, מח עצם, נתח קצבים, ניו יורק סטייק, אנטרקוט, פיקנייה פרוסה ושפיץ שייטל פרוס, הכול ללא הגבלה ותמורת 190 שקלים לסועד. חובבי הבירה יוכלו ליהנות כאן מגולדסטאר ללא תחתית תמורת תוספת של 29 שקלים. ההשתתפות במשתה כרוכה בהרשמה מראש בטלפון או בעמוד הפייסבוק.

 

הבילויים 7 גדרה, 1-700-500-170‏, שני-חמישי 23:00-18:00, שישי 23:00-17:00, שבת 23:00-12:00, לא כשר

 

זה

בפאב החברתי הראשון באשדוד, ששם בקידמת הבמה את המעורבות הקהילתית, מציעים מדי יום רביעי "ערב ללא תחתית". בערבים הללו תוכלו ליהנות מבירה ללא תחתית תמורת 59 שקלים, ותמורת 89 שקלים - מהמבורגרים ללא תחתית.

 (צילום: גל זהבי) (צילום: גל זהבי)
(צילום: גל זהבי)

כדי שלא ישעמם לכם וכדי שתוכלו לנצל היטב את הדיל השווה, מדי רביעי בערב הפאב מארח הופעות חינמיות, כך שמובטח לכם שיהיה גם טעים, גם משביע וגם מעניין.

 

חוף הקשתות 12 אשדוד, 054-8082738, שלישי-חמישי 3:00-22:00, שישי-שבת 3:00-15:00, לא כשר

 

 (  )
 

רק בשר

מדי יום שלישי האחרון של כל חודש, בשעות הערב, מקיימים כאן פסטיבל בשר ומזמינים אתכם לזלול מגוון נתחים וסוגי בשר כפי יכולתכם (אנטרקוט, אסאדו, פיקנייה, סינטה וצ'וריסוס) במחיר 195 שקלים לסועד (או 170 שקלים, למי שנמנה על המועדון של "רק בשר").  

 (צילום: סטודיו דרור כץ) (צילום: סטודיו דרור כץ)
(צילום: סטודיו דרור כץ)

לצד הבשר תוכלו ליהנות ממנות ראשונות כמו צ'ילי קון קרנה, קרפצ'יו, כנפי עוף וסלט ירקות, תוספות כמו תפוחי אדמה, צ'יפס ואורז, יין, שתייה קלה וקינוחים, והכול - ללא הגבלה, כמה שרוצים.

 

לבירור הסניף הקרוב היכנסו לאתר הרשת או חייגו 1700-55-00-22, לא כשר 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ענר גרין
דילים בשיטת "אכול כפי יכולתך"
צילום: ענר גרין
מומלצים