שתף קטע נבחר

22 מקומות חדשים נפתחו ברחבי הארץ

דוכן לממכר בשר בחוצות שפיים, בר לאונג' חדש בחלל של "ז'אז'ו" בשרונה, המבורגריה לצד איטליז בירושלים, מסעדה יפנית בחלל של המסעדות של מאיר אדוני שנסגרו בתל אביב ועוד מקומות חדשים שנפתחו בארץ ואתם עדיין לא מכירים

ההמבורגר של שגב

מסעדת המבורגרים חדשה שנפתחה בירושלים, וצמודה לאיטליז המספק את הבשר למסעדה. את המקום פתח השף ניסים שגב, המגיש בהמבורגרייה בשר אנטרקוט מנברסקה, ממנו הוא גם מכין את ההמבורגרים.

 (צילום: אלי מנדלבאום) (צילום: אלי מנדלבאום)
(צילום: אלי מנדלבאום)

התפריט מציע המבורגרים במשקל 220 גרם, ביניהם "המבורגר עצבני" עם נקניקיות מרגז ביתיות, ביצת עין והריסה (55 שקלים), "שגב מפנק" עם כבד אווז וריבת בצל (65 שקלים) וגם מנות נוספות כמו סלט אנטרקוט (45 שקלים) וכריך עוף דג'אג'י (30 שקלים).

"המיוחדים של שגב" (צילום: אלי מנדלבאום) (צילום: אלי מנדלבאום)
"המיוחדים של שגב"(צילום: אלי מנדלבאום)

בגזרת "המיוחדים של שגב" תמצאו נתחי בשר במשקל המוגשים בתוספת צ'יפס וסלט, בהם אנטרקוט (40 שקלים ל-100 גרם), סינטה (40 שקלים ל-100 גרם), פילה (45 שקלים ל-100 גרם) ופריים ריב (49 שקלים ל-100 גרם). בערב יש במקום אווירה שמחה עם מוזיקה קצבית והרבה אלכוהול.

 

יד חרוצים 4 ירושלים, 02-5017170‏, ראשון-חמישי 23:00-11:00, שישי 15:00-10:00, מוצ"ש-23:00, כשר

 

כתבות נוספות שיכולות לעניין אתכם: 

 

שיראטויה

השבוע נפתחה בחלל של מסעדות "כתית" ו"המזללה" של מאיר אדוני מסעדה יפנית חדשה, שהיא למעשה גם בית משקה וטאפאס יפני, או כפי שמכנים אותה ביפן - "איזקאיה".

טאפאס יפני ב"שיראטויה" (צילום: מוטי קמחי)
טאפאס יפני ב"שיראטויה"(צילום: מוטי קמחי)
 

יפן בישראל. "שיראטויה"  (צילום: מוטי קמחי)
יפן בישראל. "שיראטויה" (צילום: מוטי קמחי)

על פתיחת המקום אחראי המסעדן אלי (אריאל) גרוסמן (מי שהקים את מסעדת "אונאמי"), שנמצא כבר למעלה משמונה שנים מחוץ לסצנה, ובימים אלה חוזר לביזנס. התפריט כאן מבוסס על מאכלי גריל יפניים, אותם מכינים על "רובאטה" (גריל יפני מיוחד) שגרוסמן יבא מיפן לצד מנות אודאון וסושי.

אלי (אריאל) גרוסמן (צילום: מוטי קמחי)
אלי (אריאל) גרוסמן(צילום: מוטי קמחי)

נחלת בנימין 57 תל אביב, 077-7101711, ראשון-חמישי 24:00-18:00, לא כשר

 

קפה דלאל

אל חנות המאפים והעוגות של דלאל שנפתחה לפני כחודש בכיכר המדינה בתל אביב, הצטרפה השבוע הצלע הנוספת – קפה דלאל, מקום המגיש ארוחות בראנץ' במשך כל שעות היממה. בתפריט של השף גולן גורפינקל יש מנות כמו בורקסביח, בייגל בריוש עם גבינה, קרואסון בנדיקט וסלט ניסואז.

 (צילום: פזית עוז) (צילום: פזית עוז)
(צילום: פזית עוז)

 (צילום: פזית עוז) (צילום: פזית עוז)
(צילום: פזית עוז)

בראנץ' כל היום, קפה דלאל (צילום: אלון אלה) (צילום: אלון אלה)
בראנץ' כל היום, קפה דלאל(צילום: אלון אלה)
 

רמז 20 (פינת ז'בוטינסקי) תל אביב, 03-6960011, ראשון-חמישי 18:00-8:00, שישי 17:00-8:00 (שעות פתיחה בתקופת הרצה, בהמשך יהיה פתוח עד חצות כולל בשבת)

 

W

בחלל של "ז'אז'ו ויין בר" נפתח מתחם לייט נייט חדש השייך ל"וויסקי בר מוזיאון". מדובר בבר-לאונג' שמציע אווירה צעירה ותפריט אוכל קליל לצד האלכוהול. מדי יום יתקיים במקום ערב קונספט שונה, במהלכו יתארחו תקליטנים ומיקסולוגים .

אלכוהל ונשנושים (צילום: שי שבירו) (צילום: שי שבירו)
אלכוהל ונשנושים(צילום: שי שבירו)

דוד אלעזר 27 (מתחם שרונה) תל-אביב, 03-9551105, בימים משתנים החל מ-22:30, כשרות של השגחה פרטית

  

ואלרו

רסטרו-בר חדש נפתח בשוק מחנה יהודה בירושלים, המציע תפריט אוכל ים-תיכוני עליו חתום השף אביב משה. המקום בבעלות בני הזוג אתי וירון ישפה, ויש בו 80 מקומות ישיבה. החל מהשעה 21:00 המקום מקבל אווירת בר עם תפריט קוקטיילים ופלייליסט עדכני. 

שף אביב משה (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
שף אביב משה(צילום: ירון ברנר)

ים תיכוני עם טאץ' ירושלמי. "ואלרו" (צילום: רן בירן) (צילום: רן בירן)
ים תיכוני עם טאץ' ירושלמי. "ואלרו"(צילום: רן בירן)

התפריט כולל מנות כמו קונפי עגבניות עם גריסיני שבור, קציפת לימון ואבקת מרווה (38 שקלים), טרטר סלמון (58 שקלים), כבד אווז על טוסט אגוזים (86 שקלים), סלט חקלאי (46 שקלים), ריזוטו ראגו עם כמהין (62 שקלים), פילה לברק על קרם סלרי המוגש עם רביולי מנגולד (118 שקלים), שקדי עגל עם כיסוני בקר (74 שקלים), המבורגר אנטרקוט עם קריספי אווז מעושן (82 שקלים) ועוד.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

ביום - בר אוכל, בערב - בר קוקטיילים (צילום: אפיק גבאי)
ביום - בר אוכל, בערב - בר קוקטיילים(צילום: אפיק גבאי)

אגריפס 80 (שוק מחנה יהודה) ירושלים, 02-5465650, ראשון-חמישי 02:00-18:30, כשר

  

Alena

תגידו ביי למסעדת נורמן: השף ברק אהרוני משיק מסעדה חדשה בקומה הראשונה של מלון "דה נורמן", במקום מסעדת "נורמן" שהייתה במקום ופעלה במשך כארבע שנים, מיום פתיחת המלון. במסעדה יגיש השף  תפריט עם השפעות ים-תיכוניות.

שף ברק אהרוני (  )
שף ברק אהרוני

התפריט של המסעדה מחולק לקטגוריות - ירקות, פסטה, דגים ופירות ים ובשר. בין היתר אפשר למצוא שם עלי כרוב ממולאים בתבשיל אורז, מנגולד וצימוקים שחורים (48 שקלים), כרובית צלויה על פירה עם עשבי תיבול וזוקיני (44 שקלים), כיסונים ממולאים בבשר טלה (64 שקלים), עוף צלוי עם לימונים כבושים (78 שקלים) ושיפוד פילה עם ברוקולי בגריל, שמנת חמוצה וחזרת (145 שקלים).

עלי כרוב ממולאים בתבשיל אורז, מנגולד וצימוקים שחורים, Alena (צילום: דיוויד לופטוס) (צילום: דיוויד לופטוס)
עלי כרוב ממולאים בתבשיל אורז, מנגולד וצימוקים שחורים, Alena(צילום: דיוויד לופטוס)

כרובית צלויה על פירה עם עשבי תיבול וזוקיני, Alena (צילום: דיוויד לופטוס) (צילום: דיוויד לופטוס)
כרובית צלויה על פירה עם עשבי תיבול וזוקיני, Alena(צילום: דיוויד לופטוס)

נחמני 25 תל אביב, 03-5435400, ראשון-חמישי 11:30-07:00, 15:00-12:30, 22:30- 18:00, שישי-שבת 14:30-07:00, 22:30-18:00, לא כשר

 

המעשנה של ניסן

ניסן אלקיים הקים לפני שש שנים פיילוט של דוכן לממכר בשר מעושן במושב בני ציון, ובמהרה הפך הדוכן למפגש הפרלמנט המקומי, ועכשיו הוא פותח נקודת מכירה חדשה, הפעם במתחם חוצות שפיים.

לקרניבורים. "המעשנה של ניסן" (צילום: יח"צ)
לקרניבורים. "המעשנה של ניסן"(צילום: יח"צ)

אלקיים מגיש כאן נתחים מעושנים כמו ספריבס (25 שקלים ל-100 גרם), פרגית (20-18שקלים ל-100 גרם) אנטרקוט (25 שקלים ל-100 גרם), פסטרמה הודו מעושנת (15 שקלים ל-100 גרם), סינטה (25 שקלים ל-100 גרם), ברוסט טלה (25 שקלים ל-100 גרם) ונקניקיות צ'וריסוס מעושנות (15 שקלים ליחידה). את כל זה הטוב הזה אפשר לאכול במקום או לקנות במשקל הביתה.

 

חוצות שפיים, 054-4223222, שישי 15:00-11:00, לא כשר

 

 

Banh Mi by ASIA

מסעדת "אסיה" במתחם שוק הפשפשים ביפו, משיקה דוכן אוכל רחוב חדש שיגיש סנדוויצ'ים וייטנאמים בשעות הצהריים. מדי יום בין השעות 16:00-12:30 יגיחו מתוך מטבח המסעדה הפונה לרחוב סנדוויצ'ים וייטנאמים - ה"באן מי" (Banh mi), שהם תוצאה של החיבור בין המטבח הווייטנאמי למטבח הצרפתי.

אסיה בלחמנייה (צילום: אוהד קב) (צילום: אוהד קב)
אסיה בלחמנייה(צילום: אוהד קב)

בין המנות שתוכלו לטעום בדוכן: באן מי דג עם דג מטוגן בבלילה ופטה כבד עוף (39 שקלים), באן מי פורקטה עם האם ופטה כבד עוף (42 שקלים), באן מי טופו במרינדה מעושנת (34 שקלים) ובאן מי פרגית, עם קציצות פרגית בקרמל ופלפל שחור (40 שקלים).

 (צילום: אוהד קב) (צילום: אוהד קב)
(צילום: אוהד קב)

בנוסף, מציעים כאן מגוון משקאות המתאימים לצהריים כמו קוקטיילים מבוקבקים ב-24 שקלים, לימונדה לבנדר או מיץ מנגו ליים טרי ב-15 שקלים ובירה אסטריה מהחבית ב-20 שקלים.

ויש גם קוקטיילים. BANH (צילום: אוהד קב) (צילום: אוהד קב)
ויש גם קוקטיילים. BANH(צילום: אוהד קב)

רבי נחמן 3 (שוק הפשפשים) יפו, 050-5427775, ראשון-חמישי 16:00-12:30, לא כשר

   

איטלקייה רמת השרון

מסעדה איטלקית חדשה נפתחה ברמת השרון, במקום שבו פעלה בעבר מסעדת "מיה קאזה". את המקום פתח אורן הדומי, בעלים של חברת ייעוץ לעסקי מזון ואת התפריט של המקום בנה השף ברק בז'רנו ממסעדת "סרדינייה", שפעלה במשך כמה שנים ביפו העתיקה.

אוכל איטלקי במחיר נוח. "איטלקייה ברמת השרון" (צילום: יח"צ) (צילום: יח
אוכל איטלקי במחיר נוח. "איטלקייה ברמת השרון"(צילום: יח"צ)

במקום מגישים פיצות ופסטות, סלטים, דגים ופירות ים, כשהדגש הוא על אוכל איטלקי במחירים נוחים ויין במחירי חנות. בתפריט המסעדה תמצאו מנות כמו צלחת נקניקים וגבינות (52 שקלים), שרימפס בטאבון (34 שקלים), סלט קפרזה (49 שקלים), פיצה ביאנקה פטריות (58 שקלים), ספגטי פוטנסקה (56 שקלים), עוף בלימון (68 שקלים) ומגוון קינוחים איטלקיים, ביניהם קלצונה מתוק עם נוטלה וגבינת מסקרפונה (28 שקלים).

סלט קפרזה, "איטלקייה ברמת השרון" (צילום: יח"צ) (צילום: יח
סלט קפרזה, "איטלקייה ברמת השרון"(צילום: יח"צ)

בשעות הצהריים מציעים במקום עסקיות ב-48 שקלים, ובין השעות 19:00-17:30תוכלו ליהנות כאן מ"עסקית הורים וילדים", במסגרתה בהזמנת מנה לסועד מבוגר תשלמו רק 20 שקלים על מנת ילדים.

 

טרומפלדור 5 רמת השרון, 03-5407074‏, ראשון-שבת 23:30-12:00, לא כשר

 

YATAI

שוק אלנבי רוטשילד התחדש ביפנית חדשה, אבל שלא תטעו - לא מדובר בעוד סושייה אלא  בדוכן אוכל רחוב יפני המתמחה ב"ראמן בורגר" - מנת פיוז'ן המחברת בין העולם המערבי לבין אחת ממנות הדגל של המטבח היפני, שהוא הראמן כמובן.

ראמן בורגר, YATAI  (צילום: מעיין דיסקין) (צילום: מעיין דיסקין)
ראמן בורגר, YATAI (צילום: מעיין דיסקין)

הראמן בורגר של "יא טאי" מורכב מלחמנייה שעשויה מכל המרכיבים של המרק היפני שפורקו והורכבו מחדש, על מנת להפוך ללחמנייה. בדוכן מוגשות חמש וריאציות שונות של ההמבורגר וגם מנות רחוב יפניות נוספות כמו שיפודי יקיטורי מפרגית (19 שקלים) או מסינטה (24 שקלים), גיודון - תבשיל בקר עם ירקות ובצל המוגש מעל אורז (38 שקלים) ואוניגירי - סנדוויץ' יפני מאורז המגיע במגוון מילויים (18 שקלים).

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

אוכל רחוב יפני במחיר נגיש, YATAI  (צילום: יח"צ)
אוכל רחוב יפני במחיר נגיש, YATAI (צילום: יח"צ)

את המקום פתחו אודי ישראלי ואשתו קיו אוקדה, שעלתה מיפן לישראל לפני 20 שנה, כשהמטרה שלהם היא להציע לישראלים אוכל רחוב יפני, עדכני ובמחיר נגיש.

 

(שוק אלנבי רוטשילד) אלנבי 111 תל אביב, 054-2399960, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

 Granola Bar

גרנולה בר חדש שהשיקה רשת הגלידריות Anita, בו יוגשו מבחר יוגורטים טריים ומקפאים על בסיס חלב בקר, חלב עזים וחלב כבשים וגם יוגורט טבעוני. אל היוגורטים משודכים כאן מגוון סוגי גרנולה שמיוצרת בעבודת יד כמו גרנולת פקאן-בננה-ושוקולד מריר, גרנולת צימוקים וקשיו, גרנולת חלבה וקינמון וגרנולת אגוזי מלך-בננה-חמוציות-וקינמון.

 
כל טוב בקערה (צילום: בן יוסטר) (צילום: בן יוסטר)
כל טוב בקערה(צילום: בן יוסטר)

מלבד הגרנולה, אפשר להוסיף ליוגורט עשרות תוספות ביניהן פירות טריים, אגוזים, פירות יבשים, רטבים וקונפיטורות ביצור עצמי, שוקולדים וסירופים מתוקים.

 

אניטה שבזי 44 תל אביב, 03-39585573, ראשון-שבת 24:00-08:00, לא כשר

 

ביר קלאב

חנויות בירה To go ממשיכות להפציע בארצנו כפטריות אחרי הגשם, ולנבחרת שכבר כוללת כמה רשתות דוגמת "ביר פוינט" ו"ביר שופ" מצטרף שחקן נוסף - "ביר קלאב", שהסניף הראשון שלו נפתח דווקא בקרית גת.

 

בחנות הסניף תוכלו למצוא מעל 20 ברזי בירה, שנמזגת לתוך בקבוקי פלסטיק המבוקבקים במקום בשיטה השומרת על טריות הבירה. את הבירה עצמה אפשר לקנות כאן גם בכוסות של שליש (18-10 שקלים) וגם בכוסות של חצי ליטר (30-15 שקלים), אך עיקר העניין כאן הוא, כמובן, בקבוקי הפלסטיק ששומרים על טריות הבירה (55-28 שקלים).

בירה ונשנושים. סניף "ביר קלאב" בקרית גת (צילום: יח"צ)
בירה ונשנושים. סניף "ביר קלאב" בקרית גת(צילום: יח"צ)

מבחר הבירות שמוצעות ב"ביר קלאב״"כולל בירות גרמניות, דרום קוריאנית, צ'כיות, בלגיות, אוסטריות וגם ישראליות, כמובן. מלבד הבירה מציעים כאן גם נשנושים ארוזים כמו דגים מלוחים, קרקרים ונאצ'וס.

 

מלכי ישראל 155 קרית גת, 050-4872066, ראשון-חמישי 22:00-15:00, שישי 22:00- 10:00, שבת 23:00-16:00, לא כשר

  

פת שטינבך

מאפיית לחמי מחמצת חדשה שנפתחה בעיר התחתית בחיפה. הבעלים, עופר שטינבך - אופה שהפך תחביב למקצוע, ואחרי שנתיים במהלכן אפה מהבית וסיפק את הלחמים במשלוח - החליט לפתוח מאפייה מקצועית, מכין כאן שלושה סוגים של לחמי מחמצת: חיטה, כוסמין ושיפון, כשהתוספות היחידות הנלוות אליהם הן מלח ים אטלנטי ומים. בנוסף, מציעים כאן לחם טוטום, אותו שטינבך מכין בשיטה שמאפשרת לייצר לחם ללא הקרום הקריספי.

 

בארסנל של שטינבך 30 סוגי לחמים, כשמדי יום הוא אופה כמה מהם: ביניהם מקלות כוסמין של חני (18 שקלים), בייגל מחמצת (8 שקלים), לחם 100% כוסמין, לחם חודנה שחור לבן עם טחינה ועוד. כל הלחמים של שטיינבך מגיעים במשקל של כ-750 גרם, ומחירם נע בין 28-18שקלים.

 

דרך יפו 28 חיפה, 054-7901078‏, ראשון-חמישי 18:00-08:00, שישי 16:00-08:00, כשר

  

Cafe Tlateen

בית קפה, חנות לעיצוב וגלריה להופעות שפתחו בחיפה אוטי מח'לוף, אשתו פרנצ'סקה דרבגדסריאן ואחותו, ניבין מח'לוף. התפריט כאן מציע ארוחות בוקר (45-28 שקלים), כריכים קטנים (17-15 שקלים) וגם המבורגרים (55-30 שקלים), עוף בשמנת (45 שקלים), קישים (32 שקלים), מנות בג'בטה כמו בייקון ביצת עין (35 שקלים) וסלטים (45-35 שקלים). בנוסף, יש כאן ליין הופעות חיות וחנות לעיצוב.

תפריט מגוון. Cafe Tlateen (צילום: יח"צ)
תפריט מגוון. Cafe Tlateen(צילום: יח"צ)

גם הופעות חיות וגם חנות עיצוב. Cafe Tlateen (צילום: יח"צ) (צילום: יח
גם הופעות חיות וגם חנות עיצוב. Cafe Tlateen(צילום: יח"צ)

מסדה 30 חיפה, 04-8584042‏, ראשון-שבת 02:00-07:00, לא כשר

 

Aperto

טרטוריה איטלקית חדשה שנפתחה לפני חודש בקיסריה. על התפריט שלה חתום הפיציולו ג'וזפה (פפה) ג'ורדנו, שהיה אחראי לפיצה "דה פפה" שפעלה בצפון דיזינגוף ב-2015.

איטלקיה בקיסריה. Aperto  (צילום: יח"צ) (צילום: יח
איטלקיה בקיסריה. Aperto (צילום: יח"צ)

את המסעדה עיצב המעצב אריק דיין, ויש בה 55 מקומות ישיבה בפנים, 40 מקומות ישיבה בחוץ ובר עם 24 מקומות ישיבה. בתפריט ההרצה תמצאו מנות כמו קרוסטיני עם טופינג משתנה (36 שקלים), סלטים כמו פנצנלה (52 שקלים), מבחר פיצות (48-42 שקלים), פסטות (69- 45 שקלים) ומנות עיקריות של עוף, דגים ונתח קצבים (95 שקלים).

 

אלון התבור 11 (פארק התעשייה הדרומי) קיסריה, 04-8773366, ראשון-שבת 24:00- 12:00, לא כשר

 

BreadWay

סנדוויץ' בר חדש נפתח בראש פינה, ואפשר למצוא בו כריכים מלחם מחמצת, לחם לבן או בתוך לחמניית המבורגר עם טונה אדומה (42 שקלים), חזה אווז (53 שקלים) וכריך הבית עם חזה עוף בטמפורה וחזה אווז (45 שקלים). מלבד הכריכים, מציעים כאן גם טוסט נקניק ומבחר סלטים (69-49 שקלים).

כריך עם כל טוב בפנים. BreadWay (צילום: יח"צ) (צילום: יח
כריך עם כל טוב בפנים. BreadWay(צילום: יח"צ)

המקום שייך לשף גיא כהן שעובד במטבחים מאז גיל 15, ובין היתר נמנה עם הצוות של מסעדת "הדסון" ושל מסעדת "פינה בראש".

 

(קניון חן) המושבה ראש פינה, 077-5003906, ראשון-חמישי 24:00-09:00, שישי 15:00- 09:00, מוצ"ש- 24:00, כשר

 

מעדניית פאפו

מדובר בהכלאה בין מעדנייה וסנדוויץ' בר שכונתי, עם דגש גם על בירה ויין. תוכלו לקנות כאן גבינות קשות מכל העולם, וגבינות עזים ובאפלו תוצרת הארץ. בוויטרינת הדגים תמצאו גרבלקס, מטיאס והרינג ועל המדפים יש ריבות, ממרחים, זיתים, טחינות ושמן זית, וגם לחמי מחמצת, עוגות וזיתים מעולים.

לפנק, לפנק, לפנק. מעדניית "פאפו" (צילום: יח"צ)
לפנק, לפנק, לפנק. מעדניית "פאפו"(צילום: יח"צ)

לצד מוצרי המעדנייה, תוכלו להתפנק כאן בכריכים עם שמות יצירתיים (31-26 שקלים) כמו "טוסט 4 גבינות" (37 שקלים), "פוקצ'ה פרי סטייל" (24 שקלים) ויש גם נשנושים קטנים כמו ברוסקטות עם אנשובי (18 שקלים), קפה עם סנדוויצ'ון (22 שקלים) וסלטים כמו בופאלו שרי (22 שקלים). כמו כן, אפשר לאכול כאן פלטות עם גבינות או דגים המתומחרות לפי משקל, וצלוחיות עם "דברים טובים" (15 שקלים לאחת, 32 שקלים לשלוש צלוחיות או 65 שקלים לשש צלוחיות).

גם מעדנייה וגם סנדוויץ' בר. "פאפו" (צילום: יח"צ)
גם מעדנייה וגם סנדוויץ' בר. "פאפו"(צילום: יח"צ)

הביל"ויים 23 גדרה, 08-6847977, ראשון 20:00-16:00, שני, רביעי 20:00-08:00, שלישי 14:00-08:00, חמישי 24:00-08:00, שישי 14:00-08:00, כשר

 

Nature boys

המבורגרייה טבעונית חדשה שנפתחה במתחם גן החשמל בתל אביב. התפריט במקום מציע שלושה סוגי המבורגרים: המבורגר מחלבון חיטה עם סויה ואפונה (39 שקלים), המבורגר משעועית שחורה עם קינואה ובטטה (38 שקלים) והמבורגר מירקות שורש עם מחית שעועית לימה וכמהין (37 שקלים).

 

את הקציצה אורזים כאן לתוך לחמנייה קלויה ומעליה ירקות, סלט קולסלאו ורטבים. יש כאן גם אפשרות לשלב עם ההמבורגרים תחליפי גבינה, ולשדרג עם תוספות כמו בצל קריספי או אבוקדו (10-5 שקלים לתוספת). לצד המבורגר תקבלו כאן צ'יפס מתפוחי אדמה ובטטות שנאפו בתנור (13 שקלים) ולקינוח - גלידת אמריקאית טבעונית בטעם וניל.

 

לבונטין 30 תל אביב, 03-9581080, ראשון-חמישי 20:00-12:00, לא כשר

 

Volcano

בר אוכל חדש נפתח ברחוב בן יהודה שבתל אביב. על התפריט שלו חתום השף עמית אמון שעבד אצל השפים חיים כהן, יונתן רושפלד ועוד. 

 

בשעות הצהריים (18:00-12:00) מציעים בכאן עסקיות שכוללות מנות עיקריות כמו מוסקה, המבורגר או שניצל (58 שקלים), אליהם אפשר לשדך מנה ראשונה ב-15 שקלים בלבד. מדי יום בין השעות 21:00-18:00 מתקיים כאן happy hour של 1+1 על כל תפריט האלכוהול.

 

בן יהודה 89 תל אביב, 03-5663631, ראשון-שישי 02:00-12:00, שבת 02:00-18:00, לא כשר

 

המעדנייה בראשונים

רשת המעדניות שבבעלות אנשי קבוצת "בר-דגים" מתרחבת ופותחת סניף שני. מדובר במעדנייה המתפרסת על פני 300 מטרים, שמספקת חוויה קולינרית מרגשת ומבחר מוצרים ייחודיים שקובצו יחד על ידי השפים ובעלי הרשת, ניר כרמלי וינאי ארז.

 

הדגש כאן הוא על חומרי גלם ים-תיכוניים שכוללים מגוון רחב של שמן זית, ממרחים, רטבים, פסטות, גבינות, חומץ איכותי, פטריות מסוגים שונים, כמהין, ארטישוק, צלפים, חצילים, שוקולד מיוחד, דברי מאפה ולחמים של מאפיית הבוטיק "לה פרינה". בנוסף לאוכל, המעדנייה מציעה גם יינות וסוגי אלכוהול נוספים, ובקרוב אפשר יהיה לרכוש במקום גם המבורגרים מוכנים ונקניקיות שיוצרו על פי המתכונים של כרמלי וארז.

דגש על חומרי גלם ים-תיכוניים. "המעדנייה" (צילום: אושרת כרמלי)
דגש על חומרי גלם ים-תיכוניים. "המעדנייה"(צילום: אושרת כרמלי)

במרכז המעדנייה ניצב דוכן גדול של ירקות ופירות, תבלינים טריים, פיצוחים וזיתים מכל העולם. בנוסף, בקרוב תימכר כאן סדרת מוצרים חדשה בשם "ינאי הגלילי" שיצר ינאי ארז, יליד הגליל.

 

קניון ראשונים (מתחם מרקדו), ראשון-חמישי 22:00-09:00, שישי 15:00-09:00, כשר

 

 (  )
 

The Cheesecake Factory

בעוד כשבועיים ייפתח בקניון שרונים בהוד השרון הדוכן הראשון בארץ של מותג הבייקרי החזק ביותר באמריקה - The Cheesecake Factory. הסניף השני של הרשת עתיד להיפתח בחודש דצמבר בקניון Tlv fashion mall בתל אביב. מדובר ברשת שהוקמה ב-1978 על ידי משפחת אוברטון בבוורלי הילס שבקליפורניה, ומונה כיום למעלה מ-200 סניפים ברחבי העולם.

 

ההתמחות של הרשת היא בעוגות הגבינה המפורסמות הנאפות על פי המתכון של אמא של דיוויד, וחוץ מהעוגות המפורסמות בסניף התל אביבי יוצע גם תפריט של פסטות, סלטים, כריכי בשר, פיצות והמבורגרים.

 

רוטיסרי צ'יקן קלאב

הסניף השני של הרוטיסרי האהוב משוק צפון, עתיד להיפתח בעוד חודש מחוץ לתל אביב. המיקום שנבחר הוא המרכז המסחרי "דרורים" שבצפון השרון, והקונספט עתיד להיות קצת יותר משפחתי מהאח הגדול בתל אביב.  

 

התנור המיוחד לצליית העופות כבר נחת בארץ, והמקום נמצא כעת בשלבי השיפוץ האחרונים. כשייפתח הוא יציע תפריט נרחב יותר מהסניף שבשוק צפון, כשבין המנות החדשות יהיו נאגטס, כנפיים, ראפים וסלטים עם עוף. מנת הדגל שהוא עוף וגם השפצלה המוקרם והמפורסם, יככבו גם הם כאן.

 

קניון דרורים, לא כשר

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: פזית עוז
בראנצ'ים כל היום ב"קפה דלאל" החדש בכיכר המדינה בתל אביב
צילום: פזית עוז
מומלצים