שתף קטע נבחר
 

ארז קומרובסקי מכין: לביבות מנגולד

רגע לפני שנגמר החג: השף ארז קומרובסקי מלמד איך להכין לביבות מנגולד מקמח חומוס, שנותנות בראש ללביבות תפוחי האדמה הרגילות

צילום : אביהו שפירא

צילום : אביהו שפירא

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

שף ארז קומרובסקי. מלבב לביבות (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
שף ארז קומרובסקי. מלבב לביבות(צילום: אביהו שפירא)
 

לביבות מנגולד מקמח חומוס

 

המצרכים:

1 צרור מנגולד, יפה וטרי

2 ביצים

1 כרישה, קצוצה דק מאוד

2 כפות מלאות קמח חומוס

מלח, פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם

שמן תירס לטיגון

 (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
(צילום: אביהו שפירא)
 

אופן ההכנה:

  1. מפרידים את החלק הירוק של העלים מהחלק הלבן. קוצצים או קורעים גס את החלק הירוק של העלים, ומפזרים עליו מעט מלח ים גס.
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
  2. משפשפים היטב את העלים עם המלח בין כפות הידיים, מעבירים למסננת ל-10 דקות וסוחטים היטב את העלים מהנוזלים שלהם.
  3. בקערה גדולה מערבבים את העלים עם הביצים, קמח החומוס והכרישה הקצוצה ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
  4. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
  5. יוצרים מהתערובת לביבות בגודל בינוני, מחממים שמן במחבת רחבה (לא עמוק מדי) ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה.
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
  6. אוכלים מיד עם יוגורט קר.
     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
      

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אביהו שפירא
לביבות מנגולד של ארז
צילום: אביהו שפירא
מומלצים