שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    ארז קומרובסקי מכין: לביבות מנגולד
    רגע לפני שנגמר החג: השף ארז קומרובסקי מלמד איך להכין לביבות מנגולד מקמח חומוס, שנותנות בראש ללביבות תפוחי האדמה הרגילות
    צילום : אביהו שפירא

    צילום : אביהו שפירא

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     

    שף ארז קומרובסקי. מלבב לביבות (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    שף ארז קומרובסקי. מלבב לביבות(צילום: אביהו שפירא)
     

    לביבות מנגולד מקמח חומוס

     

    המצרכים:

    1 צרור מנגולד, יפה וטרי

    2 ביצים

    1 כרישה, קצוצה דק מאוד

    2 כפות מלאות קמח חומוס

    מלח, פלפל שחור גרוס טרי - לפי הטעם

    שמן תירס לטיגון

     (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
    (צילום: אביהו שפירא)
     

    אופן ההכנה:

    1. מפרידים את החלק הירוק של העלים מהחלק הלבן. קוצצים או קורעים גס את החלק הירוק של העלים, ומפזרים עליו מעט מלח ים גס.
       (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)
    2. משפשפים היטב את העלים עם המלח בין כפות הידיים, מעבירים למסננת ל-10 דקות וסוחטים היטב את העלים מהנוזלים שלהם.
    3. בקערה גדולה מערבבים את העלים עם הביצים, קמח החומוס והכרישה הקצוצה ומתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
       (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)
       (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)
    4. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
       (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)
    5. יוצרים מהתערובת לביבות בגודל בינוני, מחממים שמן במחבת רחבה (לא עמוק מדי) ומטגנים את הלביבות משני הצדדים עד להזהבה.
       (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)
       (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)
    6. אוכלים מיד עם יוגורט קר.
       (צילום: אביהו שפירא) (צילום: אביהו שפירא)
      (צילום: אביהו שפירא)
        

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים