שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    הלאנץ׳ האולטימטיבי
    מוריאל לוטן מזמינה אותנו השבוע ללאנץ׳ בפארק אבניו. המסקנות שלה יפתחו לכם את התיאבון

    כבר מספר שבועות שלא הייתי פעילה כאן. נסעתי לתל אביב לעבודה, ואת כל חוויות האוכל הטעים בטירוף שזללתי שם אחלוק איתכם בקרוב. עוד לפני שעזבתי, קבעתי פגישת עסקים לצהרי יום החזרה לניו יורק, ממש אתמול.

     

    האמת שאני לא יודעת מה חשבתי לעצמי - נחתנו בארבע וחצי לפנות בוקר, וב- 10:00 כבר בקושי הצלחתי להרכיב משפט אחד שלם. ג'ט-לג הוא כנראה אחד הדברים שלעולם לא אצליח להתרגל אליו. והוא גם הסיבה שהטור הפעם יהיה קצר מהרגיל.. אז איך צולחים עכשיו את הפגישה הזאת? מי יעזור לי? התשובה היתה ז'אן ג'ורג'.

     

     

    בנוגטין, עם הכתובת המושלמת שלה, 1 סנטרל פארק ווסט, יש את אחת ארוחות הצהריים העיסקיות הטובות ביותר בעיר. עבור 38$ תקבלו ארוחה של 3 מנות,

    שכולן מגיעות היישר מהמטבח של אחותה הגדולה והיוקרתית יותר – ז'אן ג'ורג'. האווירה הפחות-מחייבת ויותר יומיומית מדברת אליי יותר.

     

    התחלתי עם כוס קרה של סאן-סר לצד לחם זית ופרוסת לחם שאור שנטבל בשמן זית. תבקשו את השמן זית שכן הלחם מוגש עם חמאה. למנה ראשונה הזמנתי טרטר טונה. יותר נכון, טרטר טונה שלא ייאמן. אני לא נוטה לצאת בהצהרות כאלו, אבל אני אחרוג ממנהגי ואגיד שזה היה הטרטר טונה הטעים ביותר שאכלתי בחיי. טרטר הטונה מוגש עם צנוניות, נח לו על אבוקדו וכמעט שוקע ברוטב ג'ינג'ר שגורם לך לרצות ללק את האצבעות.

     

     

    המנה העיקרית הייתה דג לברק שהוגש על קונסומה פטריות. הציר עצמו היה מתקתק מעט, מה שיצר זיווג מושלם עם הטעמים שהותיר בי טרטר הטונה. האוכל היה כל כך טעים, השירות ללא רבב ואני אפילו הצליח לנהל שיחה עסקית על אף הערפול והעייפות שאפפו אותי ואפילו גרמו לי לשכוח קצת את האנגלית שלי.

     

     

    אין ספק שלדעתי הערפילית, המסעדה הזו הצילה לי את היום. ממליצה לכולכם להגיע לשם. זה מקום מושלם.

     

    מוריאל לוטן, מומחית קולינאריה ומייסדת האתר mekomee

    תחשוף בפנינו מדי שבוע את המסעדות והטעמים הכי חדשים, טרנדיים, יוקרתיים או שווים בעיר הגדולה

     

    https://www.instagram.com/mekomee_/

     

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים