שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    הכי מטוקבקות
      משחק בין שחור, לבן ואפור: צפו בבית מעוצב בשרון
      בית באזור השרון עוצב עבור בני זוג עם קריירה תובענית, באופן שמציג חיי משפחה רגועים ונינוחים. קווים נקיים, שילוב סגנונות, וחזות פתוחה ומאווררת מכניסה את השינוי המיוחל את תוך חייהם, דרך העיצוב

       

       

      סגורסגור

      שליחה לחבר

       הקלידו את הקוד המוצג
      תמונה חדשה

      שלח
      הסרטון נשלח לחברך

      סגורסגור

      הטמעת הסרטון באתר שלך

       קוד להטמעה:

       

      עיצוב טוב הוא כזה שעושה שימוש בסביבתו החיצונית של הבית והולם את צרכי הדיירים. במקרים רבים האסתטיקה של הבית עשויה לשפר את איכות החיים ולהגשים את הרצונות העזים באופן האופטימלי, ההיפך מהמציאות שבחוץ. בית שעיצבתי באזור השרון מתגאה בנתונים הללו.

       

      למדורים נוספים של ביקור בית - בערוץ הנדל"ן

       

      הבית, המתפרש על שטח של 300 מ"ר, משדר שקט ורוגע, ונטמע היטב בסביבתו. החזיתות הלבנות משתלבות עם גג רעפי הבטון האפור, גוונים ששולטים גם בפנים הבית, שבו יש משחק בין גווני לבן, שחור ואפור.

       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)

      הבית שופץ ותוכנן מחדש עבור משפחה שכוללת זוג עם שלושה ילדים מתבגרים. המשרה התובענית של ההורים לא מגולמת בחדרי הבית, שמשדרים רוגע וחמימות. החללים נעימים וקלאסיים, משדרים ביתיות וחמימות ומזמינים את כולם לזמן איכות משותף.

       

       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)

      הבית כולל שלוש קומות והוא שמר על תכנון חצאי המפלסים, בשל אילוצים מבניים. כל חדר שינה מוקם בקומה נפרדת במטרה לייצר פרטיות, מבלי לאבד את הקשר בין חלקי הבית.

       
       

       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)

      בקומת המרתף יש סוויטת שינה לאחד הילדים, הכוללת חדר רחצה, וכן חדר קולנוע משפחתי לזמן של יחד. חצי מפלס מעלה נמצא חדר עבודה מרווח ואינטימי ושירותי אורחים.


       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)

      מעליו קומת הכניסה לבית, בה החללים הציבוריים דוגמת חדר המגורים, פינת האוכל, המטבח, ויציאה אל חצר ובריכה מפוארת. בקומה העליונה יש סוויטת הורים וסוויטת שינה עם חדר רחצה עבור ילד נוסף, וחצי קומה מעל, בקומת הגג, יש סוויטת שינה וחדר רחצה עבור הילד השלישי.

       


       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)

      השיפוץ המסיבי כלל את החלפת כל חלונות הבית, הרחבתם ומיסגורם בשחור, באופן שמדגיש אותם ומכניס את החוץ פנימה. החלונות, בביצוע חברת "כוכב", מייצרים תחושת מרחב, בשונה מהאופי הלחוץ של חיי היומיום. לסוויטות השינה הוספו ארגזים לתריסי גלילה, באופן שיהפוך אותם לקלים ונוחים להחשכה במידת הצורך.

       

       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)

      המראה ההרמוני והחמים של הבית התקבל בעזרת שינוי חיפוי הרצפה לפרקט עץ אלון בסגנון מיושן לכל חדרי הבית. חלל החוץ של הבית תוכנן מחדש עם גינה חדשה ובריכה רחבת ידיים שמזמינה לשבת סביבה גם בחורף. המעברים הותאמו להתנהלות בני הבית באופן שמשדר זרימה נכונה.

       

       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)

      המטבח הרחב מעוצב בסגנון מודרני עם אי רחב במרכזו, שכולל שש מקומות ישיבה ומשקיף אל חלל החוץ המזמין. מהמטבח תוכננה יציאה אל חלל החוץ, אל פינת אוכל עגולה ומעוצבת. האי הוכן מעץ צבוע ומשטח אבן קיסר אלגנטי מעל. חזיתות הארונות מעץ אגוז מתכתבות עם הפרקט שמעלה את מפלס החמימות.

       

       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)

      שטח חדר המגורים הרחב מכיל פינת אוכל רחבה ואלגנטית מצדו האחד, ושלוש מדרגות מטה סלון מרווח אך אינטימי. הסלון כולל אלמנט נגרות בעיצוב אישי, בו מוטמעים הטלוויזיה, הרמקולים ויחידת מיזוג אוויר, והוא כולל אפשרויות אחסון מרובות, ומוו קמין. החלונות המעוצבים והרחבים צופים אל הבריכה ומציעים יציאה אל פינות הישיבה האלטרנטיביות שבחלל החוץ.

       

       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)

      חדרי הרחצה קיבלו חזות נוצצת ונקייה בעזרת ריצוף וכלים סניטריים חדשים. פלטות חיפוי גדולות של גרניט פורצלן על הקירות מעניקות להם מראה אחיד ותחושת מרחב בחלל, וחיפוי פסיפס על הרצפה מסייע בחימום האווירה. בחדר האמבטיה של ההורים יש חיפוי רצפה עם דוגמה נוסטלגית, שבולטת על רקע העיצוב המודרני.

       (צילום: דודו אזולאי) (צילום: דודו אזולאי)
      (צילום: דודו אזולאי)
       

      בסוויטת ההורים יש פריט נגרות גדול שבו הטלוויזיה וחללי האחסון. טפט מעוצב על קיר גב המיטה מהווה תפאורה וכעין גב מיטה מודרני. לצד המיטה שידות צד רחבות שמרככות את הסגנון המודרני. שילוב הסגנונות מעניק נופך אינטימי ומזמין לכל פינה בבית, ומסייע לבסס חללי פנים קלאסיים וחמימים במהותם. 


      פורסם לראשונה 31/01/2018 23:13

       

      לפנייה לכתב/ת
       תגובה חדשה
      הצג:
      אזהרה:
      פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
      מומלצים