היה נהדר: חברי "ארץ נהדרת" נפגשים בפעם האחרונה
הקאסט של התוכנית הגיע לצפות יחד בפרק האחרון לעונה ועל הדרך סיפקו לנו עוד כמה דברים לדבר עליהם. נגיד, איפה הייתה שני כהן ומה יובל סמו עושה כשהוא לא מגלם את מירי רגב
עוד פעם זה קרה: עונה נוספת של "ארץ נהדרת" הגיעה לסופה וכל כוכבי התכנית באו להיפרד בצפייה משותפת של פרק הסיום. הנשים הכי מוכשרות על המרקע, עלמה זק, ליאת הר לב וכמובן, תום יער עם גזרה דקה מאי פעם, הגיעו ל"סלמה" בתל אביב בלי הפיאות והאיפור הכבד שמאפיין אותן בדרך כלל. מי שנאלצה להפסיד את האיוונט היא שני כהן, שנאבקת בימים אלה עם שלבקת חוגרת על העין, כפי שהעלתה לסטורי שלה ומושבתת בבית.
גם הגברים של ארץ הורידו את הפיאות ובאו לחגוג עם קצת אלכוהול את סיום הצילומים. ראינו את אסי כהן, אייל קיציס, מולי שגב, אלי פיניש, ערן זרחוביץ', ירון ברלד, אודי כגן, רועי בר נתן ומירי רגב. סליחה, התכוונו ליובל סמו, שגם כשהוא יורד מהדמות, לא מצליח להשתחרר מהאישיות שלה.
צילמה וניסתה להתקבל לקאסט ללא הצלחה: ענת מוסברג
צילום: ענת מוסברג
מומלצים



