שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    תפריטי הקיץ החדשים בארץ
    אם מזג האוויר הלוהט שבחוץ לא הרס לכם את התיאבון לגמרי, הכתבה הבאה היא בדיוק מה שאתם צריכים: 38 תפריטי קיץ חדשים במסעדות ברחבי הארץ

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    המשקה האולטימטיבי לקיץ הישראלי. המילקשייק של "גודנס" (צילום: יח"צ)
    המשקה האולטימטיבי לקיץ הישראלי. המילקשייק של "גודנס"(צילום: יח"צ)

     

    Leyla

    בבר הקולינרי שנמצא בכרם התימנים, השיקו תפריט קיץ עם מנות פתיחה מגוונות כמו צלחת נקניקים שכוללת ברזואלה בת חודשיים, ברווז כבוש במלח וחילבה ופסטרמה (59 שקלים); צלחת דגים כבושים עם הרינג, פלמידה, גרבלקס וטונה מעושנת (62 שקלים) ומעורב פטריות עם עגבניות לחות וחוואיג' (41 שקלים).

     

    בנוסף, יחכו לכם בתפריט החדש המבורגר וצ'יפס (41 שקלים), סלט קיסר מעושן (38 שקלים), טלה צלוי (115 שקלים), פרגית בתבלינים מיוחדים עם קרם שורשים (44 שקלים) ועוד.

     

    הכובשים 55 תל אביב, 03-6561636, ראשון-חמישי, שבת 2:00-18:00, לא כשר

     

    הגראז'

    לכבוד הקיץ, השיקו בתפריט של סניף תל אביב מנות חדשות ומעניינות (מחירה של כל מנה הוא 89 שקלים), כמו "קציצת סופרנו" - קציצה מבקר עם מלח ופלפל בלבד בלחמנייה עם גבינת ברי חרוכה, פפרוני ופרמזן מגורדת מעל; "קציצת באגסי" - קציצה מבקר עם מעט שומן כבש מתובל בתערובת הבית בלחמנייה עם גבינת אמנטל, ריבת בצל ומקלות גבינה מעל; ו"קציצת אסקובר" העשוייה מבשר בקר עם מעט שומן כבש ופלפלים מקסיקניים חריפים וטחונים בלחמנייה וצ'ורוס מצופה ברוטב קרמל וגבינת צ'דר מעל.

       (צילום: דודי אייזנטל)
    (צילום: דודי אייזנטל)

    בסניף ראשון לציון, התפריט החדש מציע את "קציצת סופרנו" עם תוספת "האש בראון", בייקון טלה, מייפל וחמאה; את "קציצת באגסי" עם ציזיקי, אננס חרוך וקריספי בטטה ואת קציצת "אסקובר" עם גבינת צ'דר, ביצת עין רכה, חלפיניו כבוש וצ'ילי קון קרנה.

     

    ראול ולנברג 24 רמת החייל תל אביב, 03-6499600, ראשון-שבת 2:00-11:00, לא כשר

    הרצל 151 ראשון לציון, 03-6499600, ראשון-רביעי 1:20-12:00, חמישי 3:00-12:00, שישי 4:00-12:00, שבת 2:00-12:00, לא כשר

     

    דלאל

    השף גולן גורפינקל מגיש במסעדה שלו מנות חדשות שמתאימות למזג האוויר "החמים" שבחוץ, ומתכתבות היטב עם חומרי הגלם העונתיים.

       (צילום: בועז לביא)
    (צילום: בועז לביא)

    בין המנות החדשות אפשר למצוא שם מסבחה של חציל ועדשים עם טחינה מורינגה, סלסה עגבניות וחריף ירוק (46 שקלים); דג ים נא עם סומק, ירקות של קיץ, כוסברה, זיתי טאטוס, קרוטונים ויוגורט (64 שקלים); קנלוני ארטישוק ירושלמי עם גבינות וכמהין עגבניות בבישול ארוך ובזיליקום (72 שקלים); וגם דג חריף וקוסקוס ומנת "פופאי" - קרואסון ירושלמי (בצורת בייגל ובמרקם של קרואסון) במילוי תבשיל תרד, ביצה, קציפת פרמזן וכמהין.

     

    שבזי 10 תל אביב, 03-5109292, ראשון-חמישי 1:00-12:00, שישי-שבת 9:00- 1:00, לא כשר

     

    פאסטל

    השף הלל תווקולי השיק במסעדה תפריט קיץ עם מנות ראשונות כמו קישוא בלאדי עם יוגורט כבשים, עלי גפן קריספיים, סירופ רימונים אוזבקי, גבינת "המאירי", פאף אורז, סומק ונענע יבשה (62 שקלים); וסשימי טונה עם ויניגרט קארי, קשיו מסוכר, מלפפון, תפוח גראן-סמית', צנונית, כוסברה וצ'ילי (64 שקלים). 

       (צילום: אוהד קב)
    (צילום: אוהד קב)

    בגזרת העיקריות מציע השף מנות חדשות כמו לינגוויני דיו שחור עם קלמרי, שרימפס קצוץ, במיה שומשום, שום, צ'ילי, ציר דגים ופירות ים ברוטב של יין לבן וגרמולטה (126 שקלים); מרק דגים מסיציליה עם קוביות דג, פירות ים, צ'ילי, עגבניות, תפוח אדמה, פרגולה, שומר ועשבי תיבול עם ברוסקטה חמה עם איולי פיקנטי (136/186 שקלים) ועוד.

     

    גם תפריט העיסקיות שודרג כאן והתווספו לו מנות כמו סלט חסה וחמוציות (52 שקלים) ופאקרי ראגו (96 שקלים). לתפריט הקינוחים התווסף קינוח שוקולדי ומושחת שנקרא "פררו רושה של קיץ" (54 שקלים).

     

    שאול המלך 27 מתחם האופרה ומוזיאון תל אביב, 03-6447441, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    פופינה

    השף אוראל קמחי השיק במסעדה הצרפתית שלו מנות קיץ וקוקטיילים חדשים, ביניהם פילה בר ים מאודה עם כרוב בלאדי צלוי, אורז אסור וגבינת מנצ'גו (138 שקלים); וסלט ירוק קייצי עם אנדיב סגול, סלנובה, תפוח עץ כבוש, גזר, פקאן קלוי וגבינה יוונית ברוטב של שמן זית וליים (64 שקלים).

       (צילום: חיים יוסף)
    (צילום: חיים יוסף)
     

    גם תפריט הקינוחים התחדש במנות חדשות, ביניהן טארט יוזו ופירות יער עם קולי פטל, מרנג וגלידת מנגו (52 שקלים).

     

    אחד העם 3 (נווה צדק) תל-אביב, 03-5757477, ראשון-חמישי 23:30-18:30, לא כשר

     

    206 דגים

    במסעדת הדגים הוותיקה, השף איציק הראל ריענן את התפריט הקבוע עם ספיישלים של קיץ המתבססים על חומרי גלם טריים בלבד. בין המנות החדשות: כדורי טונה אדומה נאים בציפוי שומשום (66 שקלים); קלמרי יווני עם פלפל קלוי, זוקיני, בצל סגול וגבינת לבנה (65 שקלים); אורז בר עם ירקות וטונה עטופה באצת וואקמה (69 שקלים) ושרימפס מלון (58 שקלים).

       (צילום: עמיחי דורון)
    (צילום: עמיחי דורון)

    משה סנה 54 צהלה תל אביב, 03-6483030, ראשון-שבת 23:30-12:00, לא כשר

     

    Goodness

    בדיינר-הרחוב הטבעוני, כבר מוכנים לחגוג את חום יולי-אוגוסט עם תפריט קיץ חדש וסדרת מילקשייקים מושחתים במיוחד. מבחר מנות הקיץ כולל "קריספי מקסיקני" - שלוש טורטיות תירס עם ממרח שעועית, גוואקמולי, בשר סויה טחון, עגבניות ושמנת חמוצה (28 שקלים); Dip & Chips - רצועות טופו מושרות במרינדת לימון כבוש ואצות בציפוי פנקו (44 שקלים) ולזניית Raw שמורכבת משכבות זוקיני עם רוטב עגבניות מיובשות, פלפלים ופטה פקאן על מצע קרם קשיו חמצמץ (44 שקלים). מבחר המילקשייקים החדש כולל כאלה המבוססים על גלידת סויה ביתית בתוספת קצפת, שברי עוגיות, שוקולד, רוטב טופי והרבה הפתעות מושחתות (32 שקלים).

     

    קינג ג'ורג' 41 תל אביב, 03-9384499, ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי 24:00-12:00, שבת 23:00-18:00, לא כשר

     

    ג'אסיה

    המסעדה התחדשה בתפריט קיצי עליו חתום השף אמיר אגברייה, שכולל מנות כמו שיפוד מונגולי עם נתחי בקר וירקות על הגריל (139 שקלים); סושי טאבולה טבעוני (39 שקלים); באן בורגר עם עלי בוקצ'ו ומיונז יפני (69 שקלים) ועוד.

       (צילום: נטי דונדואה)
    (צילום: נטי דונדואה)

    לואי פסטר 7 יפו, *2417, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    אלגריה

    במסעדה הטבעונית השיקו מנות קיץ מרעננות כמו פלטת גבינות קשיו (68 שקלים) ויוגורט קשיו וגרנולה (34 שקלים).

       (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    אבן גבירול 165 תל אביב, 03-6136964, ראשון-חמישי 23:00-8:00, שישי 16:30-8:00, כשר ללא תעודה

     

    אברהם הוסטל

    בסניף התל אביבי של אכסניית "אברהם הוסטל" התחדשו עם תפריט קיץ שכולל עראיס (39 שקלים), מנות טבעוניות כמו שקשוקה חציל (39 שקלים) ומנות "מסביב לעולם" כמו פיצה הנאפת בתנור אבן (41 שקלים) והמבורגר במשקל 180 גרם (49 שקלים).

         (צילום: אילת פינקלשטיין טהיבה)
    (צילום: אילת פינקלשטיין טהיבה)

    לבונטין 21 תל אביב, 03-6249200, ראשון-חמישי 23:00-19:00, לא כשר

     

    שיראטויה

    במסעדה היפנית השיקו מנות קיץ חדשות, ביניהן בייבי בק-ריבס – צלעות חזיר מושרות בסאקה וירקות על הגריל (42 שקלים); בורגר וואסבי וקטשופ שעשוי ממיקס של בשר לבן ובקר או בשר בקר בלבד, ומוגש על אורז עם תערובת ייחודית של ווסאבי וקטשופ (60 שקלים); מנה של טומורוקושי ני קאקיאגה - גרעיני תירס בטמפורה (20 שקלים) ועוד.

       (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    נחלת בנימין 57 תל אביב, 077-7101711, ראשון-חמישי 24:00-18:00, לא כשר

     

    ויסקי בר מוזיאון

    ב"וויסקי בר מוזיאון" השיקו תפריט קיץ חדש הכולל מגוון מנות מרעננות לצד  קוקטיילים חדשים, כשגם באוכל וגם בקוקטיילים אחד המרכיבים העיקריים הוא הוויסקי.

       (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    בין המנות החדשות בתפריט: פרגית קראנץ' - פרגית שחורה עם בטטה מדורה וקרם סלרי (78 שקלים); אסאדו על העצם במשקל 500 גרם בבישול ארוך בגלייז ברביקיו וויסקי (120 שקלים) וגם קוקטיילים כמו Pina-Co-Whiskey - גרסת הקולדה המרעננת עם ויסקי, קוקוס, אננס ולימון (48 שקלים).

     

    דוד אלעזר 27 מתחם שרונה תל-אביב, 03-9551105, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי 15:00-12:00, מוצ"ש-24:00, כשר בהשגחת צהר

     

    פומו

    המסעדה האיטלקית שברמת החייל, שמציינת בימים אלו שנה לפתיחתה, השיקה תפריט עסקי של צהריים במסגרתו מקבלים מנה ראשונה, מנה עיקרית ופוקצ'ה במחיר המנה העיקרית.

       (צילום: אפיק גבאי)
    (צילום: אפיק גבאי)

    בנוסף, השיקו במסעדה מנות קיץ חדשות כמו קרצ'ופי - פטוצ'יני עם ארטישוק, אפונה וגבינת צאן (77 שקלים); ראגו זנב שור עם ריגאטוני, כבדי עוף, עגבניות, שום וצ'ילי (81 שקלים); פרוטי דה מרה – פטוצ'יני עם שרימפס, קלמרי, מולים, עגבניות, יין לבן וציר ים (96 שקלים); וגם המבורגר על פולנטה עם פטריות ברוטב דמי גלאס (84 שקלים). גם בגזרת המשקאות התחדשו ב"פומו" עם שני קוקטיילים חדשים (48-44 שקלים).

     

    הברזל 11 תל אביב, 03-9225320‏, ראשון-רביעי, שבת 23:00-12:00, חמישי-שישי 24:00-12:00, לא כשר

     

    West Side

    במסעדה הכשרה, שממוקמת במלון "רויאל ביץ'" בתל אביב, השיקו לאחרונה תפריט קיץ חדש המוגש לצד מנות הדגל של המסעדה.

       (צילום: עמרי כהן)
    (צילום: עמרי כהן)
     

    בין המנות החדשות תוכלו לטעום שם פיצת טונה אדומה ברוטב עגבניות שרי צלויות, אבקת טחינה, קוביות חציל מטוגנות, עלי רוקט וביצה רכה (88 שקלים); שקדי עגל המוגשים על קרם אפונה עם סלרי וכוסברה (85 שקלים); פילה לוקוס עם סטייק חציל פריך, סלסת עגבניות צלויות, איולי חציל ועלים בסומק (152 שקלים); ומנה של פטה כבד אווז עם ריבת דובדבנים שמכינים במקום, אנדיב וטוסט בריוש צלוי (92 שקלים).

     

    הירקון 19 (מלון "רויאל ביץ'") תל אביב, 03-7405054, ראשון-חמישי 23:00-19:00, כשר

     

    BROWN

    השפית מיכל לוי משיקה במסעדה תפריט קיצי שמבוסס על החיבור לאדמה ולשורשיות, וכולל מנות כמו סלט עלים ירוקים עם גבינה כחולה וקונפיטורת עלי סלנובה; תבשיל תרד וקייל שמוגש עם קונפיטורת אגסים וגבינה כחולה (56 שקלים); קרפצ'ו עם עלי בזיליקום, אורוגולה, כדורי מלון וגבינת פרמזן (62 שקלים); שרימפס במאפה שמרים ומנגולד עם שום קונפי, לימונים כבושים, חמאה, תרד ויוגורט כבשים מעל (68 שקלים); וחציל שלם צלוי בתנור עם גבינת ריקוטה לצד סלט בורגול עם עגבניות, פטרוזיליה, בצל ופיסטוקים קלויים (54 שקלים).

     

    בחלק האיטלקי יותר של התפריט יחכו לכם מנות כמו פיצה עם סלמון כבוש, מסקרפונה, עלי תרד ובצל ירוק, צלפים וביצה מעל (66 שקלים) ומגוון פסטות.

     

    ניסים אלוני 10 מתחם G תל אביב, 03-5444024, ראשון-שבת 23:00-8:00, לא כשר

     

    ביר גארדן

    קבוצת ה"ביר גארדן", השיקה תפריט קיץ המפגיש את כל הטוב שבמטבח הבווארי עם חומרי הגלם העונתיים של המטבח הישראלי. בין המנות החדשות: ברוסקטות עם ארטישוק ושמן כמהין (38 שקלים), קארי וורסט (44 שקלים), עראיס צ'יבוריקי (46 שקלים) שווארמה דג (52 שקלים) ועוד. למנות החדשות מצטרפים גם קוקטיילים אלכוהוליים חדשים (44-38 שקלים).

     

    ריינס 2 תל אביב, 054-5274512, ראשון-חמישי 4:00-18:30, שישי 18:30-13:30, 4:00-21:00, לא כשר

    ויצמן 207 כפר סבא 099-539631, ראשון-חמישי 4:00-18:00, שישי-שבת 4:00-12:00, לא כשר

     

    יריחו

    השף של מסעדת "יריחו", עידן פרץ, השיק תפריט קיץ ששם דגש על חומרי גלם עונתיים ועל מאכלים קלילים. בין המנות החדש תמצאו סלט יפואי עם עלי סלק, קייל, לחם שום, צנוניות ויוגורט סומק (49 שקלים); טרטר קיץ עם אבטיח, פטה כבשים וזעתר (45 שקלים) ופיצה קלמרי עם קרם בצלי אשקלון, קלמרי צלוי, זיתי קלמטה ולימון מקורמל (56 שקלים).

       (צילום: גיא אביב)
    (צילום: גיא אביב)
     

    פנחס בן יאיר 4 יפו, 058-6666921, ראשון-שבת 24:00-18:00, לא כשר

     

    בליני

    במסעדה האיטלקית שבמתחם סוזן דלל בתל אביב, השיקו תפריט קיץ עם מנות שרקח השף אמיר שולר. ביניהן, מנת "ויטלו טונאטו" - פרוסות בשר עגל מכוסות ברוטב שומני דמוי מיונז המכיל טונה (52 שקלים), "מלנזנה אה-לה פרמז'נה" - שכבות של חצילים עם מוצרלה טרייה, רוטב עגבניות ובזיליקום טרי (42 שקלים), סלט "גאמברטי" עם אפרסקים צלויים בטאבון, שרימפס חלוטים בשמן בזיליקום, אורוגולה ואגוזי לוז המוגשים מעל קרם שקדים ושום (54 שקלים); "פפרדלה אלה קצ'יטורה" - פסטה עם לקט פטריות, חרדל וצלפים (89 שקלים) ו"פולפטה ורדורה" - קציצות בורי מטוגנות לצד סלט ברוקולי חם עם אספרגוס ועגבניות שרי (89 שקלים).

       (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    יחיאלי 6 (נווה צדק) תל אביב, 03-5178486, ראשון-חמישי 24:00-17:00, שישי-שבת 24:00-9:00, לא כשר

     

    Selas

    במסגרת ערבי הקונספט שהוא מקיים, השף אור גינסברג מגיש במקום תפריט קיץ חדש שכולל תפריט Fix ובו בין 8-7 מנות במחיר של 290 שקלים לסועד. ב-3 ביולי יתקיים שם ערב בסגנון מודרני-מולקולרי, ב-10 ביולי תוכלו להשתתף שם בערב יווני וב-17 ביולי גינסברג ישתף פעולה עם בית המלאכה לבשרים מעושנים, HOOK בערב שרקוטרי.

       (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    בנוסף, מדי יום רביעי מתקיים במקום ערב אסייתי ובו תפריט של דגים נאים ועמדת סושי וסשימי, בליווי קוקטיילים יצירתיים. מחיר המנות בערב זה נע בין 70-30 שקלים.

     

    רבי תנחום 6, שוק הפשפשים יפו, 9653565־03 או 054-4733173, בימי שלישי-רביעי החל מ-20:00, לא כשר

     

    דאבל סטנדרט

    בבר הקוקטיילים של המיקסולוג יותם שילה, השיקו תפריט קוקטיילים קיציים לצד תפריט אוכל חדש, עליו אמון השף אסי לוי (ויינברג).

     (צילום: גלעד לבנת)
    (צילום: גלעד לבנת)

    בין מנות האוכל החדשות תמצאו נקניקיות ספרדיות וקלאב של פרנץ' טוסט עם סלמון, ובתפריט הקוקטיילים תוכלו ליהנות מיצירות אלכוהוליות כמו "מיסטר מיאגי" (קוקטייל ווסאבי), "קאקאדו" (ורמוט מתובל), "קראנצ'י אנד נאטי" ועוד. במקום ישנה גם גינת תבלינים ריחנית, ממנה אפשר לקטוף תבלינים ולהוסיפם לקוקטייל. 

     (צילום: יותם שילה)
    (צילום: יותם שילה)
     

    דיזינגוף 247 תל אביב, 03-5550966, ראשון-שבת 3:00-18:00, לא כשר

     

    ניטן תאי

    השף שחף שבתאי, משיק לרגל בואו של הקיץ את קונספט הארוחות - Chef To Table by Shahaf Shabtay. מדובר בארוחת שף אסייתית וחוויתית, שמותאמת באופן אישי ללקוח בשיטת "טיילור מייד", וכוללת קוקטייל אסייתי לכל אורח, חמש מנות שרינג, קינוח זוגי, צ'ופסטיקס בקופסה מהודרת ולמזכרת - כל סועד יקבל בסיום הארוחה מילון תאילנדי/עברי משעשע ומפה של חומרי הגלם בהם השתמשו להכנת המנות. הארוחה תתקיים בימים ראשון-רביעי, בעלות של 440 שקלים לזוג.

       (צילום: יהונתן בן חיים)
    (צילום: יהונתן בן חיים)

    הארבעה 21 תל אביב, 03-5600555, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    Amama

    השף היפני יאמה סאן, משיק תפריט קיץ חדש הכולל בתוכו מיני תפריט תחת הכותרת: "מסעותיו של יאמה סאן באסיה". בתפריט תמצאו מנות כמו פאד תאי קון (58 שקלים), קאנג קיו קון - תאי קארי ירוק עם חלב קוקוס, שרימפס ובמבוק שוט (64 שקלים), קאו פאד טופו בטמפורה - אורז מוקפץ עם ביצה וירקות טריים (52 שקלים) ועוד.

     

    הברזל 34 רמת החייל תל אביב, 03-7781101, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    ראיסה

    מסעדת "ראיסה" שבשוק הפשפשים, מתחדשת לקראת הקיץ גם בערב וגם בבוקר עם תפריט קיצי חדש ותפריט בראנץ' חדש, המבוססים על חומרי גלם עונתיים. בין היתר, כוללים התפריטים מנות כמו חומוס כרובית (36 שקלים); ומנה של פילה דג עם לוביה, תרד וזעפרן בחריימה לימון כבוש (96 שקלים).

       (צילום: יהונתן בן חיים)
    (צילום: יהונתן בן חיים)

    בבראנץ', שיוגש שם בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 16:00-12:00, בימי שישי בין השעות 14:00-10:00, ובשבת בין השעות 14:00-11:00, אפשר יהיה ליהנות משקשוקה מוצרלה (56 שקלים), אספרגוס בביצי עין עם בייקון טלה, פרמזן, סלט פיקנטי ופיתה קטנה (62 שקלים), שרימפס בייטס על הפלנצ'ה עם יוגורט עשבים וצ'ימיצורי בצלים (34 שקלים), מסבחה חצילים (38 שקלים) ועוד.

     

    יהודה מרגוזה 10 שוק הפשפשים יפו, 03-6202262, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

     

    נינה

    לכבוד עונת הרחצה, מסעדת "נינה" מצרפת מנה חלבית חדשה לתפריט הרגיל שלה שנקראת "אנה", ומורכבת מקרואסון חמאה במילוי מסקרפונה, פירות העונה וסילאן לצד קרפצ'יו מנגו, ליצ'י ונענע ושוט של קצפת עם פיסטוקים קלויים ודובדבן. מחיר המנה המושחתת עד מאוד הזאת הוא 42 שקלים.

       (צילום: מורן בן לטין)
    (צילום: מורן בן לטין)

    הרצל 77 תל אביב, 03-5471272, ראשון-חמישי 23:30-11:00, שישי 18:00-11:00, שבת 24:00-10:00, לא כשר

     

    Meat Kitchen

    במסעדתו של השף נדב נצר, השיקו תפריט קיץ המשלב בין המטבח הישן למודרני. בין המנות החדשות המוצעות בתפריט הקיץ תמצאו סלט זוקיני ירוק עם אבוקדו, נענע ושקדים קלויים (54 שקלים); בצלים ממולאים בבשר טלה עם קרם כרובית, ירקות שורש ופטריות (69 שקלים); קרפצ'יו כבד אווז ברולה עם קרם ערמונים וצ'יפס בזיליקום (79 שקלים); עופיון שלם במרינדת סומק וזעתר עם סלט עגבניות חריף, פלחי תפוח אדמה, בצל צלוי וטחינה (105 שקלים) ועוד.

     

    יגאל אלון 65 תל אביב, 03-6310684, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שבת 24:00-20:30, כשר

     

    Harvey's

    לקראת ימי הקיץ החמים, השף חיים (הרווי) סנדלר מציע כאן תפריט ספיישלים קיצי ועסקית צהריים חדשה. התפריט החדש מציע מנות כמו צ'ימיצ'נגה - טורטייה מטוגנת במילוי בשר עם ממרח גוואקמולי ורוטב סלסה (49 שקלים); נתחי אנטריקוט מעושנים (52 שקלים ל-100 גרם) וספריבס טלה במשקל 700 גרם עם צ'יפס וקולסלואו (249 שקלים).

       (צילום: טל מרום)
    (צילום: טל מרום)

    דיל הצהריים החדש כולל המבורגר במשקל 300 גרם עם צ'יפס וכוס בירה (הייניקן או גולדסטאר) ב- 55 שקלים (בתוקף בין השעות 16:00-12:00 ועד ה-22 ביולי).

     

    בן שטח 7 ירושלים, 02-6246444, ראשון-חמישי 23:00-12:00, מוצ"ש-24:00, כשר

     

    תמול-שלשום

    במסעדה - שהיא גם בית קפה, גם בר וגם חנות ספרים - שחוגגת השנה 24 שנים לפעילותה, השיקו תפריט חדש שהוא לא פחות ממהפך קולינרי במקום. בין המנות שבתפריט: קפלטי תרד וריקוטה עם ירקות קונפי (64 שקלים), פורל מקומי שלם ברוטב שמנת ושקדים לצד ניוקי וירקות ירוקים (126 שקלים) ועוד.

       (צילום: אתי נמיר)
    (צילום: אתי נמיר)

    יואל משה סלומון 5, נחלת שבעה ירושלים, 02-6232758, ראשון-חמישי 23:00-8:30, שישי 15:00-8:30, מוצ"ש-24:00, כשר

     

    רופטופ

    במסעדת "רופטופ" שבמלון היוקרה הירושלמי "ממילא", השף קובי בכר השיק תפריט קיץ חדש עם מנות כמו בריק פטריות ותרד טורקי עם איולי כמהין וביצת עין (68 שקלים); טרטר דג ים עם פלפלים חריפים, לימון כבוש וכוסברה על קרפצ'יו חציל ולימון פרסי (72 שקלים); ועוף אורגני עם קרם דלועים, זוקיני צלוי, פקאן מסוכר ואבקת אורז ארומטית (94 שקלים).

     

    לצד המנות החדשות, ימשיכו להציע במסעדה גם את מנות הדגל שלה, ביניהן: שווארמה לוקוס (74 שקלים) וברווז צלוי (72 שקלים).

     

    שלמה המלך 11 מלון ממילא, 02-5482230, ראשון-חמישי 23:00-18:00, שישי 24:00-12:00, שבת 23:00-12:00, כשר

     

    ואלרו

    הרסטרו בר הירושלמי פותח את עונת הקיץ עם מנות חדשות וקוקטיילים מרעננים, ביניהן סביח ים ירושלמי (58 שקלים), פילה בר ים על קרם ארטישוק ירושלמי עם רביולי סלק ברוטב קונפי שום, פלפלים ויוזו (124 שקלים), סלמון מקורמל בקציפת פורצ'יני (116 שקלים) ועוד.

       (צילום: יוני זילברמן)
    (צילום: יוני זילברמן)

    מבחר הקוקטיילים החדשים כולל קוקטייל "במבליק פסיפלורה" על בסיס ערק איילים (48 שקלים) וקוקטייל ירוק של קיץ על בסיס וודקה (48 שקלים).

     

    אגריפס 80 ירושלים, 02-5465650, ראשון-רביעי 1:30-18:30, חמישי, שבת 2:00-18:30, כשר

     

    אברטו

    השף אסף שטרן חוגג שנה לפעילות המסעדה שלו בגדרה, ומשיק לכבוד כך תפריט קיץ חדש ועסקיות ערב (העסקיות יוגשו בין השעות 19:30-18:00) במסגרתם תוכלו לקבל לחם, פתיח לבחירה וכוס שתייה במחיר המנה העיקרית.

       (צילום: אפיק גבאי)
    (צילום: אפיק גבאי)

    מבחר המנות החדשות שבתפריט הקיץ כולל סלט פאטוש עם פיסטוקים, טחינה וזעתר (45 שקלים), סשימי עם טחינת שקדים מעל לצד צנוניות, פרי העונה, קינואה שחורה ושמנת חמוצה (60 שקלים), קרפצ'יו שייטל עם איולי רמולד וכרובית צלויה (59 שקלים); לזניה עם פונדו תרד, זוקיני וקציפת פרמזן (67 שקלים); קבבים לצד כרוב ממולא בבורגול וחציל צלוי עם טחינה וויניגרט עגבניות בגריל (85 שקלים) ומנות נוספות.

     

    שכביץ 5 גדרה, 08-6680066/0, ראשון-שבת 18:00-23:00, לא כשר

     

    לוויתן

    במסעדת השף האילתית, החליטו, לרגל בואו של הקיץ, להוסיף מספר מנות חדשות לתפריט הקיים. בין המנות שהצטרפו אפשר למצוא דגי ארסים מטוגנים (המנה שכל ילד אילתי מכיר מחופשת הקיץ) שמוגשים עם צ'יפס ורוטב טרטר (78 שקלים); ומנת "סרף אנד טרף" לא שגרתית של קלמרי צרוב עם טלה טחון וסופריטו, עלי לפת, ארטישוק, יוגורט עיזים וגרמולטה (60 שקלם).

       (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    בגזרת הקינוחים כדאי לכם לטעום את עוגת הגבינה שמכינה ענבר, הקונדיטורית של המקום, שלאחרונה הפכה אותה למושחתת במיוחד בזכות תוספת של שוקולד לבן ואוכמניות (50 שקלים).

     

    טיילת מלון "הרודס" המזרחית החוף הצפוני אילת, 08-9209393, ראשון-שישי 23:00-19:00, לא כשר

     

    סינטה בר

    בסניף אקספרס של מסעדת "סינטה בר" השיקו תפריט חדש עם מנות כמו סיגר טלה, כריך "פרגית טנדורי" עם פרגית עטופה ברוטב קארי, כריך חזה עוף ואווז צלוי וכריך שווארמה טבעונית עם נתחי סויה על הפלנצ'ה. יש במקום גם קינוחי פרווה חדשים, ביניהם נמסיס, בננה לוטי, מילפיי ומלבי.

       (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    בנוסף, השיקו במקום עסקיות חדשות הכוללות מנה ראשונה, עיקרית ושתייה קלה (החל מ-69 שקלים) וגם מנות ילדים ב-49 שקלים.

     

    דרך חיפה 30 קרית אתא, 04-6601234/5, ראשון-חמישי 22:00-11:00, שישי 16:00-11:00, מוצ"ש-22:30, כשר

     

    רוברטה וינצ'י

    באיטלקייה הפסטורלית של פרדס חנה-כרכור, שדרגו את התפריט הרגיל עם מנות קייציות ומרעננות. בין היתר, תמצאו שם סלט ריג'לה ענבים עם יוגורט וגאודה מעושנת (46 שקלים), תירס צלוי עם פפריקה מעושנת (42 שקלים), קרודו דג (56 שקלים) וניוקי פורצ'יני (58 שקלים).

       (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    גם בגזרת הפיצות חלו שינויים, וכעת אפשר למצוא בו פיצה עם ריקוטה מוקפצת (58 שקלים) ופיצה עם פנצ'טה טלה, ברוקולי וצ'דר מיושנת (68 שקלים).

     

    אחוזה 43 פרדס חנה-כרכור, 04-6037377, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

     

    פאב הבראון

    בפאב המיתולוגי שבחיפה, השיקו השבוע תפריט קיצי חדש שמציע קרפצ'יו סינטה (49 שקלים), כריך קורנדביף עם איולי חזרת (59 שקלים), "שווארמה בראון סטייל" - פרגית בפיתה עם טחינה, בצל וסומק (59 שקלים) וגולת הכותרת: כריך פילי צ'יז סטייק עם פרוסות דקות של סינטה וגאודה, בצל מטוגן, עגבנייה ומיונז צ'יפוטלה (59 שקלים).

        (צילום: יפעת ירושלמי)
    (צילום: יפעת ירושלמי)
     

    יש בתפריט החדש גם מנות כמו רוסטביף (63 שקלים) ופיצת "אגן הים התיכון" עם פלפלים קלויים (47 שקלים).

     

    מוריה 131 חיפה, 04-8112391, ראשון-שבת 6:00-18:00, לא כשר

     

     (  )

    לולה וקובה

    הביסטרו "לולה וקובה" של דנה הראל, הפועל מזה שש שנים בהוד השרון, מתחדש בשף החדש אביב רגב שלרגל כניסתו לתפקיד, משיק ממש בימים אלו תפריט קיץ חדש.

       (צילום: דניאל לילה)
    (צילום: דניאל לילה)

    התפריט כולל מנות כמו קבב דג ועשבים שמוגש לצד סלט טבולה, לימונים כבושים ופלפל חריף (58 שקלים); אספרגוס עם ביצה רכה, גבינת פרמזן ושמן כמהין (42 שקלים); סלט קינואה אדומה עם פלחי תפוז, חומוס ירוק, פיסטוקים, ריג'לה, חמוצים ווינגרט הדרים (54 שקלים); "עוף סופרים" - חזה עוף צלוי לצד פירה (68 שקלים) ופרפרדלה ירוקה עם ארטישוק אלא-רומנה, קישואים, עגבניות שמש, שעועית ירוקה, אורוגולה ולימון.

     

    מבוא קדם 5 הוד השרון, 09-8352312, ראשון-שישי 23:00-8:00, שבת 23:00-9:00, לא כשר

      

     (  )

    BBB

    שף רשת ההמבורגרים, אילן פנחס והצוות הקולינרי שלו, משיקים ממש בימים אלו תפריט קיץ שכולל שלושה המבורגרים חדשים: "באסטה בורגר" עם בצל ופטרוזיליה קצוצים, חציל קלוי, שווארמה וטחינה; "חלומי בורגר" - קציצת פטריות וגבינת חלומי עם איולי פטריות וכמהין; ו"קראנץ' בורגר" - חזה עוף בציפוי פריך עם אננס צרוב בצ'ילי מתוק וסריצ'ה.

       (צילום: גליה אבירם)
    (צילום: גליה אבירם)
     

    למבחר המנות העיקריות התווסף תבשיל של נתחי סויה עם שעועית ירוקה, פלפלים, בצל וברוקולי ברוטב סויה ופלפלים. גם תפריט הקינוחים שודרג עם קינוח המכונה THE BBB המורכב מבראוניז, קרם ברולה ובננות ומוגש עם רוטב טופי ושברי בייגל מלוח.

     

    קמפאי סטריט ווק

    ברשת מסעדות הרחוב האסייתית, השיקו לכבוד הקיץ תפריט טרופי חדש עם מנות כמו "סלמון פוריקאקה רול" במילוי סלמון בטמפורה, ג'ינג'ר, מלפפון, אבוקדו ובצל ירוק, עטוף בסלמון קצוץ עם קרם וואסבי, ליים ושבבי פוריקאקה פריכים (44 שקלים); וסלט "יאם מה מואנג" עם מנגו בוסר ודג פריך, אגוזי קשיו, עגבניות שרי, צ'ילי, בצל סגול וירוק, בזיל תאילנדי, כוסברה וקריספי שאלוט ברוטב נאם פלא, ליים ולמון גראס (42 שקלים).

     

    בנוסף, הושק שם תפריט שייקים חדשים שכולל משקאות כמו לאסי (21 שקלים), "פיליפינית" (21 שקלים), תפוז סיני (21 שקלים) ועוד.

     

    Moses

    רשת ההמבורגר השיקה תפריט קיץ עם סדרת המבורגרים "חובקי עולם" (72 שקלים או 74 שקלים במסגרת ארוחה עסקית הכוללת מנה ראשונה ושתייה) שחוזרת לתפריט ומגוון מנות חדשים. בנוסף, בימים אלו משיקים שם את תפריט ה"לייט נייט" החדש (65 שקלים).

       (צילום: חיים יוסף)
    (צילום: חיים יוסף)

    בין ההמבורגרים החדשים תוכלו למצוא את מנת ה"פראנץ׳ בורגר" עם גבינת שמנת, ריבת בצל, גבינה כחולה, רוטב גבינות חם, טבעת בצל פריכה ונבטי חמנייה; את מנת "הפורטוגזי" עם פסטו, רוטב פירי-פירי, חזה אווז וטבעת בצל פריכה; המבורגר "מידל איסט" המוגש בתוך פוקצ'ה עם טחינה חלפניו; מנת ה"טור דה פראנס" בלחמניית בריוש עם רוטב בורדולייז ואת המבורגר "אטטורק" שעשוי מבשר פרגית ובשר בקר עם מיונז צ'ילי הודי.

     

    מבחר המנות החדשות שאינן המבורגר, כולל גבינת חלומי עם סלט מלפפונים ועשבים, כריך פורטובלו טבעוני וצ'יפס ברוטב גבינות.

     

    קפה גרג

    לכבוד עונת הקיץ והחופש הגדול, השיקו ב"קפה גרג" תפריט חדש לילדים שנקרא - "מגלי הארצות של גרג". התפריט מעוצב בהתאמה לעולם הילדים, ומציע מנות ממטבחים שונים בעולם ב-29 שקלים, וארוחת תינוקות ב-10 שקלים, שמורכבת משלושה מרכיבים לבחירה: אורז לבן, אבוקדו, גבינת עיזים, מחית בטטה, עגבנייה קצוצה ומלפפון קצוץ.  

       (צילום: דן פרץ)
    (צילום: דן פרץ)

    מבחר המנות החדשות כולל ארוחת בוקר, טוסט, פיצה פיתה, פסטה, שניצלוני דג (או עוף בסניפים שאינם כשרים). כל המנות מוגשות עם שתייה לבחירה ורול שוקולד לקינוח.

     

    מקס ברנר

    ברשת המתוקה השיקו תפריט קיץ חדש, המבוסס על חדשנות וחיבורים בין חום לקור. מבחר המנות החדשות כולל שלישיית קסטות מעוגיות שוקולד; קינוח שנקרא: Summer celebration עם פיסטוקים או אגוזים (79 שקלים), קינוח שנקרא: Surprise Ball בלונדיז או טרופי (52 שקלים) ומילקשייק סיישל על בסיס גלידת וניל עם אננס ונענע (34 שקלים).

       (צילום: PINKME)
    (צילום: PINKME)

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: בועז לביא
    תפריטי קיץ חדשים במסעדות ברחבי הארץ
    צילום: בועז לביא
    מומלצים