שתף קטע נבחר

מתכון חגיגי של סופריטו

הקונדיטור מיקי שמו הצטרף לאמו במהלך ההכנות לארוחת החג, וכעת הוא מנדב מתכון טעים וחגיגי של סופריטו עוף

סופריטו

מאכל ספרדי-לדיני מסורתי, שמשלב עוף או בשר עם תפוחי אדמה ותבלינים.

 

המצרכים (ל-6 סועדים):

6 יחידות כרעיים עוף

12 יחידות תפוחי אדמה אדומים, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות

1 כפית מלח

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית פלפל שחור

2 ליטר מים

שמן לטיגון

 (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)
 

אופן הכנה:

  1. מטגנים את העוף ואת קוביות תפוחי האדמה - במחבת רחבה מטגנים בשמן קנולה את 6 יחידות הכרעיים, ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. ממשיכים לטגן את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה, מסננים ומניחים על מגש מרופד בנייר סופג.
  2. מכניסים את הכרעיים לסיר רחב, מכסים ב-2 ליטר מים חמים, מוסיפים מלח ופלפל שחור ומבשלים כשעה.
  3. מנמיכים את האש, ומוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים. מעליהם מפזרים מעט קינמון.
  4. מבשלים במשך כ-1/4 שעה, ומגישים.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דניאל לילה
מיקי שמו עם אמא במטבח
צילום: דניאל לילה
מומלצים