שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    איפה מגישים ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ?
    סטייק אנד אגז, שקשוקה פירות ים וקינוח של מילפיי מפונפן עם בננות מקורמלות: הארוחה החשובה ביום היא כבר מזמן לא רק ביצים, סלט ולחם. הכירו את ארוחות הבוקר והבראנצ'ים החדשים שיגישו לכם במסעדות בארץ

     

       (צילום: אפיק גבאי)
    נגמר עידן הסלט והחביתה. הבראנץ' ב"בית קנדינוף"(צילום: אפיק גבאי)
      

    לא מעט מסעדות בארץ שדרגו לאחרונה את תפריט ארוחות הבוקר שלהן, ורובן יגישו לכם ארוחות גרנדיוזיות מתמיד. יש כאלה שנארזות בתוך קרואסון מפנק, ויש שמשלבות אלמנטים של "פארם טו טייבל" עם דגש על תוצרת ישראלית עונתית. לצד אלה, אפשר לפגוש גם לא מעט מנות בנדיקט וארוחות בוקר המוגשות בין שני ופלים בלגיים. במקביל לקרואסונים המושחתים, גם הבופה צובר תאוצה והופך לפופולרי במיוחד, בעיקר בשל השפע הקולינרי שהוא מציע והמחיר שכולל מנה עיקרית של בוקר.

     

    מאפיין נוסף שנכנס חזק לתפריט הבוקר, הוא השמות היצירתיים שמקבלות המנות ושפע המרכיבים שלהן. נגמר עידן הסלט, חביתה משתי ביצים, גבינה ולחם, והגיע תורם של עשרות רכיבים שמתחברים יחד לפלטה עשירה או למגש מפנק שיסגור לכם פינה עד שעות הערב של אותו יום.

       (צילום: שני בריל)
    ככה פותחים את היום: הבראנץ' של "קלארו" (צילום: שני בריל)
     

    אז קבלו אותן - ארוחות הבוקר והבראנצ'ים החדשים שממשיכים לשבור את כל המוסכמות שהכרנו עד היום בנוגע לארוחה החשובה של היום.

     

     (  )
     

    קפה אירופה

    במסעדה התל אביבית, השיקו לאחרונה מחדש את הבראנץ' של שבת, רק שהפעם, כך הוא מפנק, מפתיע ומיוחד הרבה יותר ממה שהגישו שם בסיבוב הראשון.

       (צילום: AVIRA)
    (צילום: AVIRA)
     

    בנוסף לקלאסיקות האהובות, טרטר בורגר ומעורב דגים, ולמנות הביצים האייקוניות שכוללות את כריך הניסואז והאספרגוס האלמותי, תוכלו להזמין שם מידי שבת גם פריטטת שרימפס (69 שקלים), סטייק אנד אגז (89 שקלים), חמון מוצרלה ותאנים (79 שקלים) ואגז בנדיקט (69 שקלים). בנוסף, במידה שתזמינו שתי עיקריות, תקבלו גם פוקצ'ה חמה ומטבלים ללא עלות נוספת.

     

    מתי: שבת 17:00-12:00

    רוטשילד 9 תל אביב, 03-5259987, ראשון-רביעי 24:00-18:30, חמישי 2:00-18:30, שישי 24:00-18:00, לא כשר

     

    דון קמיליו


    במסעדה האיטלקית שנפתחה לאחרונה במלון THE JAFFA, השף רועי ענטבי מגיש גם ארוחות בוקר שפתוחות לקהל הרחב. מחיר הארוחה הוא 135 שקלים, ובמסגרתו אפשר ליהנות שם מבופה מפואר הכולל נקניקים, דגים מעושנים, גבינות, סלטים ומאפים, עליהם חתומה השף קונדיטורית טל הניג ( לשעבר "מול ים"). זאת, בנוסף למנה עיקרית של בוקר לבחירה ושתייה קרה וחמה.

    מסעדת דון קמיליון ביפו (צילום: דן פרץ)
    (צילום: דן פרץ)
     

    בין המנות העיקריות שבתפריט: ביצים עלומות המוגשות עם תפוחי אדמה ועגבניות שרי, פרנץ' טוסט חלה עם סירופ מייפל, פנקייקס שקדים ושקשוקה.

       (צילום: דן פרץ)
    (צילום: דן פרץ)
     

    מתי: ראשון-חמישי 10:30-7:30, שישי-שבת 11:00-7:30

    יפת 36 יפו, 03-7785660, 24:00-18:00, לא כשר

       

    קלארו

    המסעדה בבעלותו של השף רן שמולי, השיקה לאחרונה תפריט בראנץ' חדש שבמרכזו ניצבת מנת הדגל של המקום - מגש ארוחת בוקר זוגי שכולל סלט ירקות קצוץ דק, סלסילת מאפים הנאפים במקום (בין המאפים תמצאו בריוש, מאפים מתוקים עם נטיפי שוקולד לבן ומגוון לחמים מקמח מלא), ביצים לבחירה, דג פורל שכובשים במקום, גבינות עיזים ועוד.

       (צילום: שני בריל)
    (צילום: שני בריל)

    עוד תמצאו בתפריט החדש את מנת ה"סטייק אנד אגז" שמורכבת מבריוש צרוב עם איירון סטייק, ביצי עין, רוטב הולנדייז, מח עצם וחסה ערבית צלויה בגריל עם פפריקה מעושנת (86 שקלים); מנת "אגז בנדיקט" מחלה קלויה עם תבשיל תרד טורקי, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז קלאסי (64 שקלים) וראגו פטריות שמתבשל בחמאה לבנה ומוגש עם ביצה עלומה ונתח פרשוטו (68 שקלים).

     

    מנות נוספות בתפריט הן מאפה פידה עם מלוחייה וגבינת ג'בנה (62 שקלים) ופרנץ' טוסט. בנוסף, מעתה תוכלו לקנות במקום (בימי שישי בלבד) עוגות בחושות (45 שקלים), עוגות שמרים (55 שקלים) ויין (95 שקלים).

     

    מתי: שישי-שבת 12:30-9:00

    הארבעה 23 פינת דוד אלעזר, תל אביב, 03-6017777, ראשון-חמישי 2:00-12:00, שישי-שבת 2:00-9:00, לא כשר

      

    בית קנדינוף

    במקום הושק ממש לאחרונה בראנץ' יפואי שופע וצבעוני, המפגיש בין המטבח היפואי לארוחת בוקר מפנקת שכוללת מגוון לחמים (חלה טרייה, פיתה זעתר, בייגל ולחם מחמצת כהה), גבינת המאירי, מיקס זיתים ממעדניית "יום טוב", מטיאס ואיקרה, "באבא גאנוש", טרטר עג'מי, קרם סקורדלייה, סלט שוק וציזיקי.

     

    בהמשך יגיע תורן של המנות העיקריות, שכוללות מסבחה לימה עשויה מקרם שעועית לימה עם גרגירים חמים (75 שקלים); בורקס תרד וגבינה שמוגש לצד ביצה רכה (75 שקלים); שקשוקה חצילים (75 שקלים); ברבוניות מטוגנות עם קרם לבנה אדום (85 שקלים); שקשוקה פירות ים (95 שקלים) וסטייק&אגז (95 שקלים).

     

    את השתייה הקלה או החמה תקבלו שם במחיר המנה העיקרית, ואם תרצו לקנח את הארוחה במשהו מתוק, אנחנו ממליצים על קינוח המלבי המשגע (35 שקלים). אגב, חובבי האלכוהול ודאי ישמחו לדעת שמציעים שם גם קוקטיילים של בוקר בכוסות (25 שקלים) או בקראפט (70 שקלים).

     

    מתי: שישי-שבת 16:00-11:00

    הצורפים 14 יפו, 03-6502938, שני-רביעי 1:00-17:00, חמישי 2:00-17:00, שישי-שבת 2:00-11:00, לא כשר

     

    טיטו איטליאנו

    במסעדה האיטלקית שבקניון גבעתיים, השיקו לאחרונה בראנץ' איטלקי בסגנון של "אכול כפי יכולתך" ב-69 שקלים לסועד. הארוחה, שתתקיים מדי יום שישי, מורכבת ממזנון עשיר וססגוני המציע מבחר סלטים טריים, מאפים עם מילויים שונים, גבינות משובחות מהמטבח האיטלקי, אנטיפסטי, מגוון קינוחים ועוד.

       (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)
     

    וכדי שחלילה לא תצאו רעבים משם, מציעים ב"טיטו" (בתוספת תשלום) גם מנות בראנץ' כמו סטייק אנד אגז, שקשוקה איטלקית, ברקפסט פיצה קרבונרה, אגז פולנטה, מנת ביצים קלאסית (אומלטים מיוחדים, ביצת עין, מקושקשת עם עשבי תיבול ועוד) וקוקטיילים אלכוהוליים.

     

    מתי: מדי שישי 13:30-09:00

    דרך יצחק רבין 53 (גב הקניון) גבעתיים, 03-6317080, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

     

    קפה אלברט

    בבראסרי שבקניון רמת אביב, הושקו לאחרונה ארוחות בוקר עם מנות בנדיקט עשירות במיוחד, שלאורך כל חודש אוקטובר יתומחרו במחיר אחיד של 49 שקלים. 

       (צילום: סולאל פקיאל)
    (צילום: סולאל פקיאל)
     

    בין היתר, תמצאו שם את הבנדיקט קלאסי, בנדקיט סלמון, מנת פלורנטין עם תרד, מנת ראגו פטריות, סלופי ג'ו וגם מנת בנדיקט שמגיעה בתוך קרואסון ממולא בגבינת אמנטל ואספרגוס.

     

    מתי: ראשון-שבת 11:45-9:00

    איינשטיין 40 קניון רמת אביב תל אביב, 053-7930992, ראשון-חמישי 22:00-9:00, שישי 16:00-8:00, לא כשר

     

    בראון

    הבראנץ' של "בראון" מתחדש עם מנות שמשלבות בין "עולם הבוקר", "מנות צהריים" ו"פתיחת שולחן". הארוחה הזוגית נפתחת עם שישה מאזטים לבחירה (ביניהם אנטיפסטי, סלט גבינה כחולה וקלמרי במחבת ועוד), ובהמשך כל סועד מוזמן לבחור מנה עיקרית מהתפריט.

       (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)
     

    מחיר הארוחה הוא 85 שקלים לסועד, ומבחר העיקריות כולל "אגז בנדיקט", שקשוקה, פסטה ראגו, קציצות דניס, פיצה פפרוני עם גאודה ואורוגולה, מאפה שמרים במילוי שרימפס ומנות נוספות.

     

    מתי: שישי-שבת 17:00-13:00

    מתחם G ניסים אלוני 10 תל אביב, 03-5444024, ראשון-שבת 23:00-8:00, לא כשר

     

    נינה

    גם מסעדת "נינה" שברחוב הרצל בתל אביב, התחדשה עם ארוחות בוקר משודרגות ומפנקות.

     (צילום: יואב פלד)
    (צילום: יואב פלד)
     

    מעתה, הסועדים במקום יכולים לבחור בין "בוקר ספרדי" שכולל מאפה טרי במילוי גבינת מנצ'גו, מלפפון חמוץ, ביצה קשה וזעתר, מטבל עגבניות, גבינת שמנת, סלט קצוץ, טחינה וזיתים (42 שקלים) לארוחת "או לה לה" שכוללת קרואסון חמאה קריספי, ביצה עלומה, אבוקדו, גבינת אמנטל, סלט עגבניות שרי, רוקט ושקדים קלויים (42 שקלים). מנות נוספות בתפריט הן "פיתה בראנץ'", שקשוקה ובסוף השבוע מגישים שם גם ג'חנון.

     

    מתי: לאורך כל שעות הפעילות

    הרצל 77 תל אביב, 03-5471272, ראשון-חמישי 23:00-11:00, שישי 18:00-11:00, שבת 24:00-10:00, לא כשר

     

    יריחו

    בבר-מסעדה היפואי, מגישים בראנץ' חדש שמורכב משלוש מנות בוקר בלבד: המנה הראשונה היא מגש של בוקר עם ביצים לבחירה, לבנה, איקרה, טחינה שמכינים במקום, סלסת חומוס, מטבל עגבניות ומגוון לחמים (64 שקלים כולל שתייה חמה).

     

    המנה השניה היא סלט טולום (41 שקלים), והשלישית היא ארוחת "בוקר מרוקאי" שמורכבת מחביתה עם נקניקיית מרגז צלויה בטאבון, מנגולד לימוני וביצה רכה (52 שקלים).

     

    מתי: שישי-שבת 15:00-11:00

    פנחס בן יאיר 4 יפו, 058-6666921, שני-רביעי 1:00-17:00, חמישי 2:00-17:00, שישי-שבת 2:00-11:00, לא כשר

     

    Villa mare

    ב"וילה מארה" שעל חופי בת ים, השף אלכסנדר דרוז משיק בימים אלו תפריט ארוחות בוקר חדש עם מנות כמו "פלטת ארוחת בוקר" הכוללת גרבלקס שמיוצר במקום, סלט טונה וסלט אבוקדו, מגוון גבינות ולחמים (45 שקלים); מנות בנדיקט עם תוספת לבחירה של גרבלקס, בייקון, ברווז או מוצרלה (65 שקלים) וגם לביבות גבינה אפויות שמוגשות ברוטב ריבת חלב ופירות יער (45 שקלים).

       (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    לצד אלו, נוספו לתפריט גם קוקטייל בוקר (15 שקלים) ושקשוקה שמוגשת לצד טחינה וסלט ירקות.

     

    מתי: 13:00-9:00

    בן גוריון 69 בת ים (על החוף), 054-7317740‏, ראשון-שבת 2:00-9:00, לא כשר

     (  )

    הבית בעולש

    "הבית בעולש" נפתח מחדש ממש בימים אלו, על מנת להשיק את ארוחת הבראנץ' החדשה שמורכבת מבופה מפנק עם מגוון גבינות, דגים מלוחים, סלטים ומאפים, לחמים, זיתים ועוד לא מעט מאכלי בוקר טעימים. 

       (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    על הצד הקולינרי של המקום אחראי השף רמי קונסטנטינובסקי ("גוז' ודניאל", "קפה אירופה"), ועל המאפים והקינוחים מופקדת זוגתו סיון, קונדיטורית במקצועה. מחיר הארוחה הוא 70 שקלים, והיא כוללת בופה ומנת ביצים לבחירת הסועדים (אומלט, ביצי עין או מקושקשת), שתייה קלה וקפה. בתוספת של 15 שקלים, אפשר לצרף לבופה גם שקשוקה נהדרת או להזמין את השקשוקה בנפרד (59 שקלים).

     

    אל תוותרו גם על קינוח משובח מעשה ידיה של סיון, שכולל טארט שוקולד (36 שקלים), פבלובה עם קרם מסקרפונה ופירות העונה (32 שקלים) ומילפיי עם קרם פטיסייר, בננות מקורמלות ורוטב טופי (42 שקלים).

     

    מתי: שני-חמישי 13:00-9:00, שישי 13:00-8:00

    סמטת הבית עולש, 09-7932822‏, שני-חמישי 13:00-9:00, שישי 13:00-8:00, חלבי כשר

     

    פארו

    במסעדה האיטלקית שנפתחה לפני מספר חודשים במתחם "M הדרך", החלו להגיש בסופי השבוע האחרונים בראנץ' שמביא לצלחת את השילוב בין כל מה שטוב במזרח התיכון לבין כל מה שטעים באיטליה.

     

    הארוחה עצמה מורכבת מבופה עם פוקצ'ות שנאפות בטאבון שבמקום, מגוון סלטים מיוחדים, גבינות ומאפים שונים, קינוחים ופירות. והשוס - את כל הטוב הזה תוכלו לזלול על הרקע הכחול והמהפנט של הים שנשקף מכל חלונות המסעדה. מחיר הארוחה הוא 78 שקלים, וכולל גם קפה ושתייה קלה.

       (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)
     

    מלבד הבופה, מציעים ב"פארו" גם תפריט בוקר שכולל ביצים עלומות על קרם ראטה-כמהין לצד אספרגוס ופיסטוק קלוי (52 שקלים), פיצה שקשוקה (58 שקלים) קלצונה תרד וריקוטה ומבחר טאפאס של בוקר (22 שקלים).

     

    מתי: שישי-שבת 12:00-8:30

    M הדרך מחלף בית ינאי 09-7603330‏, ראשון-חמישי 24:00-12:00, שישי-שבת 24:00-8:30, לא כשר

     

    לולה וקובה  

    בביסטרו שבהוד השרון, יתחילו להגיש החל מסוף השבוע הקרוב (3-2 בנובמבר) תפריט בראנץ' בסגנון בופה שיציע מנות ביצים לבחירה, שתייה חמה וקלה, שפע של סלטים מחומרי גלם עונתיים כמו סלט עגבניות מוצרלה, סלט ירקות טריים, סלט טונה, סלמון מעושן ועוד.

       (צילום: דניאל לילה)
    (צילום: דניאל לילה)
     

    בנוסף, אפשר יהיה לזלול שם מאפה פילו, שקשוקה, יוגורט, גרנולה, מבחר מאפים ביתיים, שפע גבינות, ביניהן צזיקי, לבנה, שמנת ועוד, וגם - מבחר נקניקים, זיתים מתובלים, חלווה, ריבות ומגוון מתוקים. הבראנץ' יתקיים בסופי השבוע בלבד, ועלותו - 89 שקלים לסועד. על ילדים בגילאי 10-6התשלום הוא 50 שקלים, ועל ילדים עד גיל 6 אין צורך לשלם. יש להזמין מקום מראש.

     

    מתי: שישי 14:00-08:00; שבת 14:00-09:00

    מבוא קדם 5 הוד השרון, 09-8352312, ראשון-שישי 23:00-8:00, שבת 23:00-9:00, לא כשר

     

    גרציא קפה ותוצרת

    ב"גרציא" הושק לאחרונה תפריט חדש שמציע מבחר מנות בוקר מעניינות, ביניהן: "1,2,3, דג מלוח" - חגיגה של גרבלקס סגול עם מטיאס, איקרה, ביצה רכה, ירקות וחלה טרייה בצד (38 שקלים); מנת "סביח אל ח'יר" שמורכבת מחציל מטוגן ותפוח אדמה עם גרגירי חומוס, טחינה, ביצה קשה, סלט קצוץ ועמבה (48 שקלים); מנת "סלמון הולנדייז" שמוגשת על חלת בריוש (51 שקלים) וקרואסון עם שינקין גאודה ומקושקשת (38 שקלים).

       (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אפיק גבאי)

    מתי: ראשון-חמישי 12:00-8:00, שישי 12:45-8:00

    קיבוץ העוגן, 09-8943942, ראשון 16:00-8:00, שני-חמישי 23:00-8:00, שישי 15:00-8:00, לא כשר

      

    נומילי פטיסרי

    ברשת הפטיסרי של השף דן קלי, מציעים מנות בוקר צרפתיות קלאסיות, ביניהן: "קרוק ברי פאן דה מי" מלחם צרפתי קלאסי עם רוטב בשמל, ריבת בצל וגבינת ברי (42 שקלים) ו"בוקר בורקס צרפתי-ישראלי" שהוא, למעשה, מאפה מבצק עלים במילוי פטה שמוגש לצד טחינה, ביצה קשה, ירקות טריים וזיתים (45 שקלים כולל שתייה).

       (צילום: יהונתן בן חיים)
    (צילום: יהונתן בן חיים)
     

    יש שם גם בייגל סלמון (34 שקלים) וקרואסונים במילוי פטריות שמפיניון וגבינת צ'דר או במילוי גבינת סנט מור ועלי בייבי (36-30 שקלים).

     

    מתי: לאורל כל שעות היום.

    סוקולוב 3 פינת ויצמן, כפר-סבא 09-7662616, ראשון-חמישי 20:00-6:30, שישי 15:00-6:30, כשר חלבי

    הבנים 14, הוד-השרון 09-7441920, ראשון-חמישי 20:00-6:30, שישי 15:00-6:30, כשר חלבי

    התדהר 15, מגדל אליהו יצחקי רעננה 09-8668040, ראשון-חמישי 16:00-6:30, שישי 15:00-6:30, כשר חלבי

      

     (  )

    כרמים

    מסעדת כרמים, בניצוחו של השף סהר רפאל, חוגגת 15 שנה של פעילות עם השקת תפריט סתיו ומנות בראנץ' חדשות.

       (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)
     

    מהיום, אפשר יהיה להזמין בשני סניפי המסעדה מנות פריטטה מגוונות, ביניהן פריטטה ציידים עם בייקון טלה צלוי ( 58 שקלים כולל לחמים, מטבלים ושתייה קרה וחמה), אומלט גבינות במילוי פסטו, גבינת קממבר ואגוזי מלך וגם מגוון מנות ביצים כמו "בנדיקט פלורנטין" (58 שקלים), "בנדיקט צרפתי" עם קרואסון חמאה (65 שקלים) ובנדיקט עם שרימפס, קלמרי ולחם בריוש (76 שקלים).

     

    מושב סגולה, בכניסה למושב, 08-8505859, ראשון-שבת 24:00-9:00, לא כשר

    דרך חברות 66 באר שבע, 08-9966444, ראשון-שבת 24:00-9:00, לא כשר

     

     (  )

    R&R DineR

    בדיינר הירושלמי החלו לפני מספר חודשים להגיש תפריט בראנץ' שכולל שקשוקה פיקנטית (52 שקלים), מנת "פריז מון שרי" המורכבת מקרואסון עם ביצת עין, גבינת אמנטל ובייקון (42 שקלים) ומנת "בוקר לאמיצים" שכוללת טוסט אמנטל עם צ'וריסו, ביצת עין, קריספי בייקון ותפוח אדמה (64 שקלים).

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)
     

    מנות יצירתיות נוספות בתפריט הן "ברוקלין סטייל" - טוסט טונה פתוח עם גבינת אמנטל מותכת מעל, וערימת פנקייקס מתוקים ומושחתים במיוחד (58 שקלים).

     

    מתי: שישי-שבת 13:00-8:00

    יפו 33 ירושלים, 02-6253435, ראשון-חמישי 1:00-12:00, שישי-שבת 13:00-8:00, לא כשר

     

     (  )

    מקס ברנר

    ברשת השוקולד השיקו לאחרונה תפריט חדש, שמציע מנות בוקר עם שילובים אמיצים לצד מנות ופל משודרגות. בין היתר, תמצאו שם ופל בטטה ופטריות שמורכב משני וופלים עשויים מבטטה, עליהם תוספת של פטריות מוקפצות עם בצל, קציפת גבינת פטה וערמונים בתוספת גלידת שמנת חמוצה (54 שקלים). מנה נוספת ומפתיעה לא פחות היא ופל בטטה ותרד שמורכבת משני וופלים מבטטה ומעליהם תרד בשמנת, קציפת גבינת פטה ובטטה קריספית בתוספת גלידת שמנת חמוצה (54 שקלים).

       (צילום: PINKME)
    (צילום: PINKME)
     

    פחות מאתגרות אך לא פחות מוצלחות, הן מנות הוופל טוסט "ארבע גבינות" (49 שקלים) והוופל טוסט פטריות (54 שקלים).

     

    קפה קפה

    ברשת בתי הקפה השיקו תפריט ים-תיכוני חדש שכולל מנות בוקר כמו "בוקר בנמל" - מאפה עלים במילוי גבינת שמנת, סלמון מעושן, בצל ירוק, רוטב הולנדז וביצי עין; מנה של טונה בפריקסה; סלט מוצרלה מטוגנת ועוגת סברינה "של פעם".

       (צילום: בן יוסטר)
    (צילום: בן יוסטר)
     

    כספי

    גם רשת "כספי" שדרגה את תפריט הבוקר שלה עם מנות חדשות, ביניהן בורקס במילוי גבינה בולגרית ותרד המוגש לצד סלט קצוץ אישי, חומסינה אישית, חמוצים, ביצה, סלסת עגבניות, שתייה חמה וקרה.

       (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    בנוסף, מגישים שם ג'חנון שמכינים במקום, שקשוקה קלאסית המוגשת עם סלט ולחם פרנה. טווח המחירים של מנות הבוקר, במסגרת ארוחה הכוללת שתייה, נעים בין 45-35 שקלים.

     

    Buy the way

    בסניף שבכפר סבא, החלו להגיש בנוסף לארוחות הבוקר מאפים עם שמות יצירתיים ומילויים מפנקים. בין היתר, תוכלו להזמין שן את "ארוחת פועלים" - מאפה במילוי מנגולד וגבינת פטה שמוגש לצד ביצה קשה, עגבנייה, חציל קלוי ומלפפון חמוץ (36 שקלים כולל מיץ סחוט או שתייה חמה); ו"בוקר בקיבוץ" - קרואסון במילוי גבינת גאודה וקורנביף (36 שקלים בתוספת מיץ סחוט או שתייה חמה).

       (צילום: שי בן אפרים)
    (צילום: יח"צ)

    מנה נוספת בתפריט היא "ישר מהרפת", קרואסון במילוי כדורי לבנה וגבינת באפלו, ממרח ריוויון, עגבניות שרי, ארוגולה, נענע ובזיליקום (38 שקלים בתוספת מיץ סחוט או שתייה חמה).

     

    מתי: לאורך כל שעות הפעילות

    שד' מנחם בגין כפר סבא, 09-7446868, שעות פתיחה א עד שבת 6.30 עד 20.00

     

    לחם ארז

    ב"לחם ארז" שדרגו את תפריט הבוקר עם מנות חדשות שמביאות את הטבע לצלחת, ביניהן "ברוסקטת משק ישראלי" עם ממרח צ'ימיצ'ורי וסלט עגבניות פיקנטי; פוקצ'ה גלילית עם לבבות חצילים קלויים וגבינת לבנה; וסברינה במילוי קרם מסקרפונה ורוטב דולצ'ה ופירות יער. טווח המחירים של ארוחות הבוקר החדשות נע בין 64-34 ליחיד ובין 132-116 לזוג.

       (צילום: בן יוסטר)
    (צילום: בן יוסטר)

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: יהונתן בן חיים
    מאתגרים את הארוחה החשובה ביום. קרואסון עם כל טוב של "נומילי פטיסירי"
    צילום: יהונתן בן חיים
    מומלצים