שתף קטע נבחר

ארוחות עסקיות בשבת

עושים עסקים גם בשבת: אוהבים מסעדות שף אבל לא אוהבים להוציא הרבה כסף? חכו לסופ"ש

 

אוהבים מסעדות שף אבל לא אוהבים להוציא הרבה כסף? חכו לסופ"ש: התחרות הגדולה על הבליין הפודי גרמה למסעדות השף היקרות והיוקרתיות (ולא רק להן) להציע עסקיות שוות ומשתלמות דווקא בשישי-שבת. אנחנו, אוהבי האוכל, מרוויחים בגדול - גם בילוי סוף שבוע, גם ארוחת שף שווה וגם מחיר שפוי. אז מי אמר ארוחת שף בפחות מ-200 שקלים ולא קיבל?

 

 (  )

TYO

השף יאמה סאן השיק לאחרונה עסקית סוף שבוע, שכוללת ראשונה ועיקרית לבחירה ב-90 שקלים. אם תבחרו ללוות את הארוחה עם אלכוהול, ישנה אפשרות להזמין קוקטיילים במחיר מוזל של 39 שקלים למשקה.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

מתי: שישי 16:00-12:00, שבת 17:00-12:00

 

מונטיפיורי 7 תל אביב, 03-9300333, ראשון-רביעי 16:00-12:00, 24:00-17:00, חמישי 24:30-12:00, שישי-שבת 24:00-12:00, לא כשר

אלנה

במסעדת השף שבמלון נורמן בתל אביב, השף ברק אהרוני השיק עסקית חדשה שזכתה שם לכינוי - "שבת המלכה". במסגרת הארוחה הזו, המנות הראשונות מוגשות למרכז השולחן והמנה העיקרית היא לבחירת הלקוח. מחיר הארוחה נע בין 155-145 שקלים, ובתמורה לכך תקבלו את הפרשנות של אהרוני למנות המסורתיות של אמו הפרסייה.

עסקיות סופ
(צילום: יהונתן בן חיים)

בין המנות הראשונות שמוגשות במסגרת העסקית, אפשר לזלול מנה של שומר ואשכוליות מהגינה, סלט טבולה סלק ועשבי תבלין, קישואים צלויים ויוגורט נענע, חצילים שרופים וחומוס ירושלמי ועוד.

   (צילום: יהונתן בן חיים)
(צילום: יהונתן בן חיים)
 

מבחר העיקריות מציע תבשיל לחי, תבשיל גונדי עם כדורי פרגית וחומוס, קציצות ,קיפוד" שהן, למעשה, כדורי בשר טלה ואורז וקוסקוס שיכול להגיע בגרסה טבעונית או עם אוסובוקו טלה. בנוסף, יש שם פילה בר ים ועופיון אורגני ממולא בתבשיל פריקי עם טרגון, זרעי כוסברה וחמוציות.

 

מתי: שבת 15:00-12:30

 

נחמני 23 תל-אביב, 03-5435400, ראשון-חמישי 7:00- 11:00, 12:30- 16:00, 18:00- 23:30, שישי 7:00- 15:30, 18:00- 23:30, שבת 7:00- 15:30, 18:00- 23:30, לא כשר

 

משייה

העסקית במסעדה של השף יוסי שטרית הושקה כבר לפני מספר חודשים, ולמרות זאת היא עדיין מדוברת מאוד ונחשבת לארוחה שווה במיוחד.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

תמורת 138 שקלים לסועד תקבלו שם מגוון פתיחים שיוגשו לשולחן, ולאחריהם מנה עיקרית לבחירה כמו כופתאות מגבינת ריקוטה, מוסר פרא, לברק צלוי, טאג'ין עגל, קציצות לוקוס ועוד.

 

מתי: שבת 17:00-12:00

 

מנדלי מו"ס 5 תל אביב יפו 03-7500999, ראשון-חמישי 11:00-7:00, 16:00-12:30, 23:30-18:30, שישי 15:00-7:00, 23:30-18:00, שבת 16:00-12:00, 23:30-18:00, לא כשר

 

הולה בראסרי

במסעדה של השף ויקטור גלוגר משיקים בימים אלו ארוחת טעימות עסקית שתוגש מדי סוף שבוע, בין השעות 18:00-12:00. הארוחה, שמחירה 135 ש"ח, תכלול מנות קטנות שיוגשו על מגש ענק, בדומה למה שהגישו במסעדת "רפאל" ששכנה שם קודם.

   (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

בתחילת הארוחה יוגשו למרכז השולחן מנות ראשונות כמו סלט חצילים קלויים על גחלים עם צ'יפס חציל, ממרח איקרה, אמפנדס במילוי זנב שור לצד צ'ימיצ'ורי ועוד.

   (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

בעיקריות, אפשר יהיה לבחור בין המבורגר פילה בקר עם כבד אווז לצד צ'יפס, פאיית פירות ים זוגית, נתח קצבים עם פירה מדורה ועוד. בנוסף, התפריט כולל אופציה צמחונית וארוחת ילדים.

 

מתי: שבת 16:00-12:00

 

הירקון 87 תל-אביב 03-5759060, ראשון-שבת 23:30-12:00, לא כשר

 

מא פאו

בסניף של "מה פאו" שבנחלת בנימין, שינו את הקונספט והמקום הפך ל"טלי בר". במקביל לשינוי הזה, הושקו שם עסקיות סוף שבוע חדשות במסגרתן אפשר ליהנות ממנה ראשונה לבחירה וכוס לימונדה במחיר המנה העיקרית.

מסעדות משפחתיות (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

בעיקריות אפשר לבחור בין שבעה סוגי טאלי שונים (75-52 שקלים), ביניהן טלי מסאלה דוסה שמורכבת קרפ נטול גלוטן מקמח אורז ועדשים במילוי תפוחי אדמה, מנת פיש טאלי עם פילה אמנון וטאלי טלה בנוסח מומבאי ברוטב ג'ינג'ר. תוכלו לשתות שם גם בירה טובורג ב-12 שקלים, יין ב-15 שקלים וקינוחים ב-15 שקלים.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

מתי: שישי 17:00-11:00, שבת 23:00-12:00

 

נחלת בנימין 59 תל אביב, 03-7739797, ראשון-חמישי 2:00-12:00, שישי 17:00-11:00, לא כשר

   

 (  )
 

קוואטרו

במסעדה האיטלקית מקבוצת "מסה" של השף אביב משה, מציעים בימי שישי את העסקיות הרגילות של אמצע השבוע (החל מ-69 שקלים לארוחה), ובשבת יש שם עסקית מיוחדת שמחירה 129 שקלים.

 (צילום: אלון גרגו) (צילום: אלון גרגו)
(צילום: אלון גרגו)

במסגרת העסקית תקבלו שם מנה ראשונה ועיקרית לבחירה מתוך המבחר שבתפריט.

     (צילום: אלון גרגו)
(צילום: אלון גרגו)

מתי: שישי-שבת 16:00-12:00

הארבעה 21 תל אביב, 03-9191555, ראשון-שבת 16:00-12:00, 23:30-19:00, לא כשר

 

יפו תל אביב

גם השף חיים כהן מגיש עסקיות לאורך כל השבוע, כולל בסופ"ש. העסקיות כוללות מנה ראשונה ועיקרית - במחיר המנה העיקרית.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

למנה הראשונה תוכלו להזמין טרטר דג ים, חציל מעושן, עגבניות טריוץ ומעט שמנת ולעיקרית מנות כמו ניוקי תפוחי אדמה עם שמנת, תרד תורכי וגבינת המאיר (95 שקלים) או זנב שור בבישול ארוך עם טורטליני בטטה וראגו עדשים (126 שקלים).

 

מתי: שישי-שבת 17:00-12:00

 

יגאל אלון 98 תל אביב, 03-6249249, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

מסה

במסעדה הנוספת של השף אביב משה, מגישים מידי יום שישי עסקיות רגילות שמוגשות בתפריט באמצע השבוע (החל מ-95 שקלים). בשבת מציעים כאן עסקית מיוחדת שמחירה 146 שקלים, הכוללת לחם ומטבלים, מנה ראשונה, עיקרית ולסיום הארוחה - חליטת השף.

   (צילום: my social)
(צילום: my social)

מתי: שישי-שבת 16:45-12:00

הארבעה 19 תל אביב, 03-6856859, ראשון-שבת 15:30-12:00, 23:00-19:00, לא כשר

 

קיטשן מרקט

גם במסעדת "קיטשן מרקט" תמצאו את אחת מארוחות העסקיות סופ"ש המוערכות והנחשקות. מחירה 138 שקלים לסועד והיא כוללת לחם, מטבלים, מנות ראשונות ומנה עיקרית.

   (צילום: עידן גרוס)
(צילום: עידן גרוס)
 

מבחר הראשונות כולל ביצה רכה, קרם מפטריות פורצ'יני, בריוש וקצף פרמזן וסבלה ברטאן עם קרם גבינת רוקפור, אוכמניות וקרם פרש. מבחר העיקריות כולל בין היתר פסטה במילוי גבינת ריקוטה וקייל, ציר סרטנים, קלמרי ותרד וסלמון סו-ויד עם קרמבל אצות ים ורוטב חציל מיסו.

 

מתי: שבת 17:00-12:00

 

הנגר 12 נמל תל אביב, 03-5446669, שני-שבת 24:00-12:00, ראשון 24:00-18:00, לא כשר

 

פופינה

במסעדה של השף אוראל קמחי מציעים בסופשי שבוע ארוחה עסקית שתאפשר לכם לטעום את מנות השף היצירתיות של קמחי, במחיר נגיש.

   (צילום: מאיר בולקה)
(צילום: מאיר בולקה)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

מחיר הארוחה 145 שקלים והיא כוללת לחם ומתבלים, מנה ראשון לבחירה וגם מנת ביניים ומנה עיקרית לבחירה.

 

מתי: שבת 15:30-12:00

 

אחד העם 3 נווה צדק תל-אביב, 03-5757477, ראשון-חמישי 23:30-18:30, לא כשר

 

יא פאן

ב"יא פאן" תוכלו לנצל את הסופ"ש על מנת לסעוד ארוחת שף ב-139 שקלים. במחיר הזה תקבלו מנה ראשונה, שנייה ועיקרית.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

רק בשביל לעורר לכם את התיאבון נציין כי יש בתפריט ראשונות כמו טרטר טונה, רובוטיאקי שהוא שיפוד הנצלה בחום גחלי אלון יפני מזוגג ברוטב הבית ומנה בשם "מאזמן" שמורכבת אטריות ראמן עבות, חמאה מעושנת, ביצת אונסן, ביצי סלמון ומח עצם.

 

מתי: שבת 17:00-12:00

 

נחמני 26 תל אביב, 03-6487796‏, ראשון-חמישי 23:30-12:00, שישי 16:30-12:00, 22:30-18:00, שבת 16:30-12:00, 23:30-18:00, לא כשר

 

טאיזו

ב"טאיזו" יש את אחת העסקיות סופ"ש היותר מבוקשות בעיר הגדולה. מחירה 155 שקלים לסועד והיא כוללת 3 מנות לבחירה - מנה אחת מתוך כל חלק בתפריט.

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

אז אם עוד לא הייתם במסעדה או שהייתם ואתם רוצים לשחזר את ההצלחה, עשו זאת בשבת.

 

מתי: שבת 17:00-12:00

 

בן גוריון 23 תל אביב, 03-5225005‏, ראשון-חמישי 15:30-12:00, 23:30-18:30, שישי 23:30-18:00 , שבת 15:00-12:00, 23:30-19:00, לא כשר

 

התרנגול הכחול

המסעדה של השף שאול בן אדרת מציעה עסקית סופ"ש שמחירה 133 שקלים לסועד.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

במסגרת הארוחה תקבלו שם את לחם הבית, מנה ראשונה, מנה עיקרית ושתייה קלה. בגזרת הראשונות יש מרק קובה, פולנטה וריזוטו, ובעיקריות - סטייק, פרגיות בטנדורי, המבורגר, ניוקי פריך וגם מבחר מנות צמחוניות ומנות דגים.

 (צילום: אפיק גבאי) (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)

מתי: שישי-שבת 16:30-12:00

 

ניסים אלוני 10 תל אביב, 03-5443349, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

  

טנדוקה

במסעדת הבשרים הכשרה תוכלו ליהנות בימי שישי מעסקית הכוללת מנת לחם ומטבלים, מנה ראשונה ועיקרית לבחירה, כשמחיר העיקרית יקבע גם את מחיר הארוחה. יש עיקריות ב-71 שקלים, ב-79 שקלים, ב-89 שקלים וגם ב-104 שקלים וגם 114 שקלים ו-128 שקלים.

 

מתי: שישי 15:00-12:00

 

מרכז המושבה יקנעם, 04-9590323, ראשון 16:00-12:00, שני-חמישי 22:00-12:00, שישי 16:00-12:00, כשר

 

שגב ארט

בימי שבת, השף שגב משה מגיש במסעדת הדגל שלו ארוחה עסקית מיוחדת המורכבת אך ורק ממנות ראשונות המתומרות כולן במחיר אחיד - 45 שקלים.

 (צילום: אנטולי מיכאלו) (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

התפריט מחולק למנות בשר, הכחול הגדול ויבשה ומבחר מנות כולל בין השאר ריזוטו סלק, מוסר חלב קוקוס ופטוצ'יני שחור. הכי כדאי להזמין כמה שיותר כדי לטעום קצת מהכל.

 

מתי: שבת 17:00-13:00

 

שנקר 16 הרצליה, 077-4142025 שלוחה 2, ראשון-שבת 16:00-12:00, 23:00-19:00, לא כשר

 

אידי

השף והמסעדן אידי ישראלוביץ' מציע ארוחת שף עסקית דווקא במוצ"ש. מחירה 145 שקלים תמורתם תוכלו לקבל לחם הבית, שום אפוי, סלט חצילים, חומוס עם טחינה, איקרה לבנה, סלט דודו וסלט כרוב למנה הראשונה.

אידי דגים ופירות ים (צילום: טל שמעוני)
אידי דגים ופירות ים(צילום: טל שמעוני)

   (צילום: אבי רוקח)
(צילום: אבי רוקח)

 (צילום: אבי רוקח) (צילום: אבי רוקח)
(צילום: אבי רוקח)

לעיקרית מוצעת הבחירה בין פילה סלמון על מצע פפרדלה, פילה דניס בגריל, שרימפס ברוטב לבחירה, קלמרי מטוגן, מולים ופילה דניס ברוטב פלפלים ועגבניות אש. יש בארוחה גם שתיה לבחירה שיכולה להיות בירה או יין וגם קינוח. שימו לב, הארוחה הזו מוצעת גם בימי ראשון בערב.

 

מתי: שבת החל מ-18:00

 

הבושם 6 אשדוד, 08-8524313, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

 

המבשלה

במבשלה האילתית שהיא גם מסעדה מציעים דיל של 20% הנחה לתושבי אילת בלבד. זה קורה בשעות העסקיות ורק בשישי-שבת. עבור כל שאר הבריות (וגם לאילתים) מציעים גם עסקיות.

 (צילום: לין לוי) (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

יש עסקית שעולה 69 שקלים והיא כוללת מנה עיקרית כמו תבשיל אסאדו או המבורגר ובירה. יש גם עסקית ב-89 שקלים שכוללת עיקרית כמו מיקס פירות ים וגם בירה. בעיקרית שעולה 109 שקלים כבר תוכלו לקבל סטייק אנטרקוט או סטייק פילה ובירה, כמובן.

 

מתי: ההנחה לאילתים: שישי-שבת 17:00-13:00, עסקיות: 17:00-12:00

 

האורגים 5 אילת, 08-9350550‏, ראשון-שבת 1:00-12:00, לא כשר

 

פאגו פאגו

בפאגו פאגו האילתית עליה מופקד השף קובי רווה, אפשר ליהנות מהעסיקת לאורך כל השבוע וגם בסוף השבוע. התפריט מציע עסקיות ב-94 שקלים או ב-109 שקלים והן כוללות מנה ראשונה שיכולה להיות מרק דגים, סביצ'ה או סלט תאילנד, קלמרי מטוגן או דגים קטנים מטוגנים ועיקריות.

יום הסושי (צילום: רוני בלחסן)
(צילום: רוני בלחסן)

בגרסה הזולה יותר מציעים מנות כמו פילה חצי דניס ושרימפס בפנקו ובגרסה היקרה יותר יש שרימפס וקלמרי בסגנונות בישול שונים, דניס ופילה מוסר. לסיום הארוחה מוגש גם קינוח.

 

מתי: שישי-שבת 17:00-12:30

 

מרינה אילת (צמוד לקראון פלאזה), 08-6376660‏, ראשון-שבת 12:30 -23:00, לא כשר

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: יהונתן בן חיים
עסקיות שבת - ארוחות שף בפחות מ-200 שקלים
צילום: יהונתן בן חיים
מומלצים