שתף קטע נבחר

הליגה האירופית: ארסנל הופתעה בבלארוס

התותחנים הפסידו 1:0 לבאטה בוריסוב במשחק הראשון בשלב 32 האחרונות, לקאזט הורחק. 21 דקות לנאתכו ב-2:2 של אולימפיאקוס מול דינמו קייב, סביליה ניצחה באולימפיקו את לאציו

צילום: EPA
סקאביש לא סופר את גנדוזי וארסנל (צילום: EPA)

 

שלב 32 האחרונות בליגה האירופית יצא הערב (חמישי) לדרך עם הפתעה גדולה, כשארסנל הפסידה בבלארוס 1:0 לבאטה בוריסוב.

 

 

התותחנים עלו בהרכב די חסר וראו בדקה ה-45 את הבלארוסים עולים ליתרון מוצדק. איגור סטאסביץ' הגביה כדור חופשי מימין, סטניסלב דראגון נגח פנימה. חמש דקות לשריקה ספגה ארסנל מכה נוספת, כשאלכסנדר לקאזט הורחק בכרטיס אדום ישיר ולא ישחק בגומלין בשבוע הבא.

 

צילום: gettyimages
סביליה חוגגת באולימפיקו (צילום: gettyimages)

 

שער של וויסאם בן ידר (22) העניק לסביליה 0:1 מרשים באולימפיקו על לאציו. גם אינטר השיגה ניצחון חוץ מינימאלי - 0:1 באוסטריה על ראפיד וינה. לאוטרו מרטינס דייק מהנקודה הלבנה (39).

 

ביברס נאתכו נכנס בדקה ה-69 ב-2:2 הביתי של אולימפיאקוס על דינמו קייב. שלושה שערים נכבשו עוד במחצית הראשונה. קוקה (9) וגיל דיאס (40) כבשו ליוונים, ויטאלי בויאלסקי (28) ובנג'מין ורביץ' (89) איזנו.

 

צילום: רויטרס
מרטינס שואג אחרי שער הניצחון (צילום: רויטרס)

 

בנפיקה השיגה מקדמה גדולה לגומלין עם 1:2 באיסטנבול על גלאטסראיי. אדוארדו סלביו כבש ראשון (27, בפנדל), אמבאיה דיאגנה השווה (54), אבל המילה האחרונה הייתה של האריס ספרוביץ' (64).

 

במשחקים נוספים: קרסנודאר - באייר לברקוזן 0:0, ראן - בטיס 3:3, סלביה פראג - גנק 0:0.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אלכסנדר לקאזט
אלכסנדר לקאזט
צילום: רויטרס
מומלצים