שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    זה משבר זה? 26 מקומות חדשים בארץ

    מאפייה חדשה לליאור קוקה בתל אביב, דוכן פריקסה ובירה בשוק מחנה יהודה, מסעדה טבעונית בזכרון יעקב ומסעדה חדשה בנווה צדק במקום בליני שנסגרה: כל זה ועוד למעלה מ-20 מקומות חדשים ברחבי הארץ

     

    צפו: בדקנו איך הטעם של הפלאפל הבלגי    (צילום: טל שחר | עריכה: גלעד ילון)

    צפו: בדקנו איך הטעם של הפלאפל הבלגי    (צילום: טל שחר | עריכה: גלעד ילון)

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    Rothschild 8

    אחרי ששברה לכולם את הפיד של האינסטגרם עם הקינוחים הפוטוגניים שלה, וסיפקה לא מעט חומר לכתבות על התורים הארוכים שמשתרכים מחוץ לגלידרייה שלה שפועלת ברחוב רוטשילד, ליאור קוקה פותחת מאפייה קטנה עם שיק פריזאי - גם היא ברוטשילד, צמוד למועדון ה"ברקפסט". המקום עצמו מעוצב בגוונים של שחור עם תאורת פחם, וכל המקום משדר שיק אחד גדול.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    ומה על המדפים? עוגת הקרפים המפורסמת של קוקה בכמה גרסאות שונות (480 שקלים), וקינוחים אישיים באריזות אישיות בשיטת ה-grub & go. ביום שישי האחרון המקום חגג את הפתיחה הרשמית שלו, והוגשו שם בלינצ'ס גבינה (26 שקלים), חלת תפוחי עץ (26 שקלים), עוגת גבינה לאל גלוטן (49 שקלים), עוגת שוקולד ללא גלוטן (26 שקלים), עוגת גבינה ותותים ללא גלוטן (33 שקלים) ועוד.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)
      

    רוטשילד 8 תל אביב

     

    Honolulu

    טיקי בר מגניב שפתחו הברמנים יותם שילה ("דאבל סטנדרט"), מוש בודניק ("סושייל קלאב"), רוסקו רז ושלומי בונפילד ("ספייס האוס"), גיא זילביגר, אסי קוריס וליאב פינטו. אז מה כל העניין כאן? מדובר בבר קולינרי עם ווייב קאריבי ומעל 100 סוגי רום: בהיר, כהה, נקי, מתובל, צעיר ומיושן, מהאיים הקאריביים, מהאיטי ומברבדוס.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: אסף קרלה)
    (צילום: אסף קרלה)

    כמו גם, יש כאן קוקטיילים על בסיס רום, ומשקאות טרופיים המוגשים בתוך כוסות קוקטייל מקרמיקה בעבודת יד ובעיצוב במיוחד. לצד הקוקטיילים, מוגש תפריט אוכל עליו אמון השף דור אבן ("הרברט סמואל", "טאיזו", "פלורנטין האוס") עם מנות כמו טונה סושי בורגר (68 שקלים), פיצה טונה (68 שקלים) ושרימפס בטמפורה (48 שקלים).

    מקומות חדשים בארץ (צילום: אסף קרלה)
    (צילום: אסף קרלה)

    כיכר דיזינגוף תל אביב, 03-6328155, 3:00-16:00, לא כשר

     

    סניף נוסף לפלאפל בלגי

    המקום שהביא לנו את מנת הרחוב החדשנית - פלאפל ללא פיתה - פותח סניף שני, הפעם ברחוב קינג ג'ורג בתל אביב (ראו את הסרטון בראש הכתבה).

    הפלאפל הבלגי (צילום: טל שחר)
    הפלאפל הבלגי(צילום: טל שחר)

    בדומה לסניף הראשון שנפתח רק לפני כמה חודשים, גם בסניף הזה מציעים פלאפל בלגי, כלומר פלאפל בצורת ופל בלגי שממולא אחרי האפייה בטחינה וסלטים.

     

    קינג ג'ורג' 45 תל אביב, שעות פעילות בתקופת ההרצה: ראשון-חמישי 23:00-10:00, שישי 18:00-9:00, שבת 22:00-12:00, לא כשר
     

    אסתר ויהונתן

    אסתר ויהונתן, זוכי הריאליטי MKR, פתחו את שערי מסעדת הפועלים שלהם בבניין עתיק בעיר צפת, בה הם מגישים תפריט הרצה הכולל ארבע מנות קבועות, ביניהן החומוס המפורסם של יהונתן (שבמהלך התוכנית הוכתר על ידי השף חיים כהן כ"חומוס הכי טוב שאכל בחיים") שיעלה לכם שם 36 שקלים, וגם את קציצות הדגים של אסתר שמוגשות בתוך רוטב חריימה אדום ופיקנטי (69 שקלים).

    אסתר יהונתן מיר המטבח המנח MKR (צילום: דניאל ישראל)
    אסתר יהונתן(צילום: דניאל ישראל)

    בתי אוכל בצפת (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    את כל המנות מגישים שם על גבי מגשי נירוסטה לצד לחם הבית, שהוא למעשה פיתה עבה שנאפית בטאבון שבמקום, שתשחרר אתכם מהשימוש בסכין ומזלג מבלי להותיר בכם רגשות אשם. שתי מנות נוספות בתפריט הן, פלפל ממולא צמחוני (49 שקלים) ותבשיל דלעת ובקר עם גרגירי חומוס (55 שקלים).

    בתי אוכל בצפת (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)

    כיכר אברהם שדה רח ארלוזורוב 107 צפת, 053-2522702‏, ראשון-חמישי 17:00-11:00, שישי 14:00-11:00, כשר למהדרין

     

    La Bohème

    בר קוקטיילים להט"בי חדש שיפעל במתכונת של "ליינים" קבועים, ביניהם ערבי אלקטרו והאוס, Live jam session בהנחיית קיי לונג מידי יום רביעי וקבלת שבת מידי שישי בצהריים עם מופעים המשלבים מוזיקת עולם.

     

    החלל מכיל בר פנימי רחב וחצר הפונה לכיכר גבעון, שם מתוכננים להתקיים בקרוב מספר אירועי ענק - ביניהם מסיבות פורים, חגיגות האירוויזיון וכמובן שבוע הגאווה. ומה בתפריט? מגוון קוקטיילים ונשנושים כמו ברוסקטות ופלטות גבינות איכותיות.

     

    הארבעה 14 תל אביב, 052-5663555‏, ראשון-חמישי, שבת 5:00-20:00, שישי 5:00-12:00, לא כשר

     

    ניבה בנטו

    מסעדת בנטו טבעונית ואקולוגית שנפתחה לפני כשבוע בזכרון יעקב, שכל התפריט בו הוא נטול גלוטן. במקום יוגש אוכל יפני טבעוני עם מאכלים מיוחדים אותם יכינו במקום על פי מתכונים יפניים מקוריים, מתוך השראה ששאבה בעלת המקום, ניבה קרן אור גולדצוויג, מהמטבח היפני הבודהיסטי.

     

    גולדצוויג, הקימה את המקום לאחר שמונה שנים בהן העבירה סדנאות ללימודי בישול יפני טבעוני, והתמחתה בהכנת קופסאות האוכל היפניות שמספקות ארוחה מזינה המכילה את כל אבות המזון. במסעדה הקטנטנה שלה יש 12 מקומות ישיבה בלבד, והיא מעוצבת בסגנון רובע הרג'וקו שבטוקיו; צבעונית, שובבה וכזו שמצטלמת מצוין לאינסטגרם. בין היתר, היא מגישה שם מנות בנטו להרכבה עצמית ומספר מצומצם של מנות נוספות כמו מרק מיסו, שניצל טופו, נאטו ואומבושי.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    את הבנטו עצמו, יכולים הסועדים להרכיב בעצמם מהמרכיבים שעל הוויטרינה, ביניהם: אוניגירי (משולשי אורז ממולאים), אוניגיראזו (כריך אורז מדהים), אינאריזושי (כיסוני טופו ממולאים באורז וירקות), גיוזה, טופו מוסובי, קארה ריזו ועוד (מחירי מנות הבנטו יעמוד על 60-40 שקלים). לקינוח, יוגש שם מוס מאצ'ה ודנגו - קינוח יפני שעשוי מבצק אורז ממולא.

     

    מרכז מסחרי נווה הברון זכרון יעקב, 055-6604068‏, ראשון-שבת 20:00-8:00, לא כשר

     

    הפריקסה של שושנע

    דוכן פריקסה חדש שנפתח לאחרונה בשוק מחנה יהודה, ומציע פריקסה טוניסאי אמיתי אותו מכינים במקום על פי מתכון שעובר מדור לדור במשפחתו של הבעלים לצד בירה בטעם נענע.

     

    מחיר המנה הוא 18 שקלים, ואפשר להוסיף אליה ממבחר התוספות שבוויטרינה: סלט עגבניות ופטרוזליה, תפוחי אדמה ובצל ירוק, טונה ולימון כבוש, אריסה, סלט צ'ירשי, זיתי קלמטה, צלפים וטחינה בצד. בקרוב, תתווסף לתפריט גם בוריקה בפיתה.

     

    התפוח 16 ירושלים, 054-9324563‏, ראשון-חמישי 2:00-9:00, שישי 14:00-9:00, שבת 2:00-19:00, כשר למהדרין

     

    ברוהאוס הגולן ואגמוניה  

    מסעדת השף "ברוהאוס הגולן" שבקצרין, מתרחבת ופותחת סניף נוסף, הפעם בגליל, במתחם האוכל "אגמון מרקט". הסניף החדש פועל בחלל ענק ומעוצב הנמצא בקומה השנייה של המתחם, כשקיר אחד של המקום משמש כחלון פנורמי לנוף עוצר נשימה ובמרכז החלל יש בר גדול.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    השפית במקום היא רחל סלמה, ותפריט ההרצה מבוסס בעיקר על מנות בשר איכותיות. בגזרת הראשונות תמצאו שם מנות כמו שקדי עגל המוגשות על פולנטה (38 שקלים) וסיגר במילוי חלקי פנים (32 שקלים). בעיקריות, יש סטייק (שנקרא בתפריט "ורד הצלע") במשקל של 300 גרם (128 שקלים), צלעות טלה (148 שקלים) והמבורגר במשקל של 200 גרם (62 שקלים). עוד תמצאו שם מבחר סלטים, מנות טבעוניות ומנות ילדים.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: לין לוי)
    (צילום: לין לוי)
     

    מול הסניף החדש נפתח לאחרונה מתחם הופעות בשם "אגמוניה", שכולל בר גדול ושולחנות אוכל אליהם יוגשו מנות ממסעדת השף הסמוכה, עליה סיפרנו לכם בפסקה מעל. במקום יש דק חיצוני (ממש מתחת לבלון הפורח הענק), שם אפשר - ואף רצוי - לשבת עם כוס בירה מול נוף גלילי וליהנות מהופעות חיות של האומנים השונים שיגיעו למקום. 

     

    אגמון מרקט, 04-8129171, שעות פתיחה לתקופת ההרצה ראשון-שבת 21:00-12:00, לא כשר; אגמוניה - ראשון-שבת 24:00-19:00

     

    "ממתקים של פעם" - מפעל לייצור ממתקים נוסטלגיים 

    מפעל בוטיקי קטן לייצור ממתקים מהעבר, שבחלק הקדמי שלו פועלת חנות קטנה ומלאת קסם בה נמכר השלל הנוסטלגי. את המקום פתחה עדי אנדולט, שמכינה את המתוקים שלה על פי מתכונים שמצאה בספרי בישול עתיקים.  

     (צילום: ויקי מוצפי)
    (צילום: ויקי מוצפי)

    בין היתר, תוכלו לרכוש בחנות שלה מרשמלו מתובל, מרציפן עם תמציות פרי (תפוז, אמרטו, שוקולד, ליקר דובדבנים ועוד), מרמלדות, טופי שוקולד ופאג' שעשוי על בסיס שמנת וסוכר, אותו היא מייצרת בשמונה טעמים שונים על פי מתכון מהמאה ה-19. תוכלו למצוא בחנות גם סוכריות על מקל ומארזי שי (טווח המחירים של הממתקים נע בין 35-15 שקלים ל-100 גרם).

    מקומות חדשים בארץ (צילום: ויקי מוצפי)
    (צילום: ויקי מוצפי)

    סוקולוב 81 (בתוך הפסאג) הרצליה, 09-8309540, ראשון-חמישי 17:00-9:00, שישי 14:00-9:00, כשר

     

    אפטר דארק Street food

    צמוד לפאב "אפטר דארק" שבחיפה, נפתח דוכן אוכל רחוב חדש שבו מגישים מנות בג'פיתה - פיתה מיוחדת שיוצרה במיוחד עבור המקום והיא מעין שילוב בין פיתה לג'בטה.

     

    בעלי המקום ומי שאחראי על המנות שיוצאות מהמטבח, נתי טולוצ'ינסקי, מציע כאן פיתה במילוי שווארמה דג בקלה, פיתת מוסקה במילוי בשר טחון, חציל, עגבנייה ובצל קלויים, וגם פיתת פילי צ'יז סטייק עם מינוט סטייק, שעשוי מנתח אנטרקוט שעובר עישון ארוך במיוחד במעשנה לפני שהוא נכנס לסנדוויץ'.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: עלאא זעאתרה)
    (צילום: עלאא זעאתרה)

    עוד בתפריט: פיתה עם קבב רומני ברוטב טחינה, פיתה עם פילה עוף, חסה פריכה, רוטב קיסר ופרמזן, פיתה עם מעורב ירושלמי, עראייס ופיתה טבעונית עם שעועית לימה ובצל קלוי. מחירן של כל המנות כאן הוא 30 שקלים, ומי שמעוניינים גם ללגום בירה קרה לצד הפיתה, יוכלו ליהנות כאן מ-30 סוגי הבירות שנמזגים מהברזים של הבר הסמוך. 

     

    יפו 30 חיפה, 053-5216076, שעות פעילות בתקופת ההרצה: ראשון-חמישי 16:00-11:00, חמישי-שישי 3:00-23:00, לא כשר

     

    Mister Potato

    דוכן אוכל חדש שפועל מתוך מכולה ונפתח לאחרונה מול חוף וילג', שבכניסה לחדרה. בדוכן מציעים תפוח אדמה מזן דזירה ובטטה, שנאפים במתקן מיוחד המדמה את תהליך הצלייה על המדורה ב-300 מעלות.

     

    מעל תפוח האדמה והבטטה, אפשר להוסיף רשימה ארוכה של תוספות כמו רוטב שמנת פטריות חם, שמנת חמוצה עם שמיר, טונה, בצל ירוק, בצל סגול, פטריות, זיתים, תירס, מלפפון חמוץ, כרוב סגול, רוטב שום, אלף האיים, שעועית לבנה ברוטב עגבניות ועוד. מחיר המנה, כולל התוספות, הוא 30 שקלים.

     

    מול החוף וילג', שכטמן 10 חדרה (בכניסה למתחם קומת החוף), ראשון-חמישי 22:00-10:00, שישי 15:00-10:00, מוצ״ש-22:00, כשר ללא תעודה

     

    Cordero

    מסעדה חדשה שנפתחה לאחרונה במתחם סוזן דלל (שכונת נווה צדק) במקום שבו פעלה בעבר מסעדה "בליני", ומציעה תפריט "דרום אירופאי" המשלב בין המטבח הצרפתי, האיטלקי והספרדי, עם טכניקות בישול מיוחדות וחומרי גלם מהמזרח התיכון.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    במטבח עצמו פועלים טאבון ומעשנה, ויוצאות ממנו מנות כמו "חיונס קאליינטס" - מולים חריפים בסגנון ספרדי (65 שקלים) ו"פולפו אלה פולנטה" - תמנון בגריל המוגש על פולנטה מתירס טרי (72 שקלים). בגזרת העיקריות יש כאן ביף בורגיניון (98 שקלים) ו"קרודו קוטלט" עם שקדי עגל (108 שקלים).

    מקומות חדשים בארץ (צילום: יח
    (צילום: יח"צ)

    יחיאלי 6 מתחם סוזן דלל נווה צדק תל אביב, 03-5178486, שעות פעילות בתקופת ההרצה: שני-שבת 24:00-18:00, לא כשר

     

    קפה ג'וני

    בית קפה חדש בגבעתיים שהוקם על ידי יונתן טל ובת זוגו, אור רום. טל מגשים כאן את חלומו לפתוח מקום משל עצמו, ומתרגם את כל הידע שרכש בעבר לחווית בילוי יומיומית המשלבת בין קפה איכותי לאוכל טוב.

     

    בית הקפה פועל בתוך חלל אינטימי הכולל 50 מקומות ישיבה ומטבח פתוח. בתפריט יש מנות בוקר שמוגשות לאורך כל שעות היום כמו פנקייק (37 שקלים), כריך קורנדביף (43 שקלים), פסטת קרבונרה טלה (56 שקלים) ופיצות שעשויות מקמח איטלקי (48-42 שקלים). עוד מציעים שם, מאזטים מגוונים הכוללים גם ממרח צזיקי (16 שקלים) ומבחר סלטים יצירתיים (44-39 שקלים).

     

    כצנלסון 125 גבעתיים, 073-7790054‏, ראשון-חמישי 22:00-7:30, שישי 17:00-7:30, שבת 22:00-9:00, לא כשר

     

    אלטליו פיצרייה

    פיצרייה חדשה מבית היוצר של "פיצה פרסקה", הפיצרייה המעולה, יש לציין, מקיבוץ מסדה. במקום החדש, שנמצא בטבריה, מוגשות פיצות במשקל, עליהן אפשר להוסיף תוספות שונות המשתנות מדי יום.

     

    ומה בתפריט? תוספות קלאסיות כמו פטריות וזיתים וגם פחות שגרתיות כמו גראטן תפוחי אדמה וביצה מקושקשת, טונה מעושנת, בצל סגול מוחמץ ואפילו סלמון כבוש, אבוקדו וקרם פרש עם עירית (16-10 שקלים ל-100 גרם).

     

    יוחנן בן זכאי 1 טבריה, 04-8106388‏, ראשון-חמישי 21:00-11:00, שבת 22:30-18:00, כשר ללא תעודה

     

    גרונימן פיצה

    פיצרייה חדשה מבית היוצר של פיצת "גרונימן 8", נפתחה לאחרונה בלב תל אביב ומציעה פיצות מבצק מחמצת עם מגוון תוספות. בין היתר, תוכלו לזלול שם פיצה סגולה עם רוטב שעשוי מקרם סלק, מוצרלה וסלקים צלויים ופיצה עם בייקון טלה, בצל צלוי ומוצרלה.

     (צילום: יח"צ)
    (צילום: יח"צ)

    במקום יש גם פיצה טבעונית עם גבינת קשיו ופיצה בגרסה הקלאסית - מרגריטה עם פפרוני. כל הפיצות, שנחתכות כאן לצורת מלבן, מוגשות לצד שלושה רטבים המיוצרים במקום: רוטב שום ועגבניות, סחוג ירוק ופסטו (20 שקלים).

     

    שד"ל 7 תל אביב, שני-רביעי 2:00-18:00, חמישי 4:00-18:00, לא כשר

     

    ג'ונאם

    מקום חדש שנפתח לאחרונה במתחם "שרונה מרקט", ומציע את מנת הג'ונאם, שהתחילה את דרכה בדוכן קטן בשוק הכרמל. ולמי שלא יודע במה מדובר, נספר כי המנה היא פרשנות עכשווית ל"לחמעג'ון" הטורקי המסורתי והיא נאפית בטאבון אבן הנמצא במקום.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: רפאל שחר)
    (צילום: רפאל שחר)

    מדובר, למעשה, בבצק דק עם שלל תוספות שנחצה באמצע, המוגש לצד סלט ורטבים מיוחדים אותם יש לגלגל על המנה עצמה ולאכול יחד, בביס אחד. 

     

    בתפריט יש ג'ונאם קלאסי עם תערובת מתובלת של בשר בקר (39 שקלים), ג'ונאם שווארמה עוף (39 שקלים), ג'ונאם אונטריב עם בשר מפורק שעבר בישול ארוך (49 שקלים), ג'ונאם שקשוקה וג'ונאם מרנג'ינה עם חצילים קלויים וביצה קשה מגורדת (34 שקלים).

     

    שרונה מרקט, ראשון-חמישי, שבת 22:00-9:00, שישי 17:00-9:00, לא כשר

     

    הירו

    רשת האוכל היפני "הירו", של השף ישראל אהרוני, מגיעה לקניון רמת אביב עם סניף חדש, שלישי במספר. המקום נמצא בכניסה לקניון ומעוצב בסגנון ניו יורקי עכשווי, והשף בפועל הוא פיני מלוטניק.

    שף ישראל אהרוני (צילום: צביקה טישלר) (צילום: צביקה טישלר)
    שף ישראל אהרוני(צילום: צביקה טישלר)

    התפריט כאן כולל מנות כמו באן קריספי צ'יקן צ'אטני (32 שקלים), באן בורגר (34 שקלים), באן אנטרקוט (36 שקלים), אטריות אורז פריכות עם פרגית (74 שקלים) ואודון עם עוף או אנטרקוט ודלורית צלויה (78-74 שקלים). וכמובן, בל נשכח את הראמן המפורסם, הגיוזות, הסלטים ומנות הווק - את כולן אפשר למצוא בסניף החדש, כמו גם בשאר סניפי הרשת.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
    מקומות חדשים בארץ(צילום: אנטולי מיכאלו)

    מקומות חדשים בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
    מקומות חדשים בארץ(צילום: אנטולי מיכאלו)

    איינשטיין 40 קניון רמת אביב תל אביב, *3721, שעות פעילות בתקופת ההרצה: ראשון-חמישי 20:00-12:00, שישי 16:00-12:00, לא כשר

     

    ג'יוקוסו

    איטלקייה חדשה נפתחה בעיר התחתית של חיפה, במקום שבו פעלה בעבר מסעדת "צ'יז". המקום עצמו מתעד להעניק לסועדים אווירה צעירה, מנות קלאסיות מארץ המגף ודרינק אלכוהולי איכותי שיתאים לכל מנה כמו כפפה ליד.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: יפית בשבקין)
    (צילום: יפית בשבקין)

    מי שאמון על התפריט וגם על המנות שיוצאות מהמטבח הוא השף רועי גרבר, שמציע כאן מבחר פיצות עם תוספות לא שגרתיות, פסטות טריות שמכינים במקום וגם מרק ים מרטיני עם פירות ים וכרישה ברוטב יין לבן עם פרמזן ושמנת (46 שקלים). מנות הפסטה הבולטות והמומלצות במקום הן רביולי דה טורו בוויסקי, קרם שמנת, ציר בקר ושוקולד (54 שקלים), ולימונצ'לו שרימפס - מנת טורטליני ירוקים במילוי ירוקים, בצל וריקוטה, ברוטב שמנת עם לימון כבוש, לימונצ'לו, מולים טריים ושרימפ צרוב (54 שקלים).

    מקומות חדשים בארץ (צילום: יפית בשבקין)
    (צילום: יפית בשבקין)

    מנה מומלצת נוספת ששווה לנסות כאן היא מנת הריזוטו כמהין, שמבושלת בציר פרמזן יחד עם פורצ'יני, ערמונים, כמהין ונגיעה של קרם פרש.  ומבחר פיצות עם טופינגס לא שגרתיים.

     

    הנמל 21 חיפה, 04-9887880, ראשון-רביעי, שבת 22:30-12:00, חמישי-שישי 24:00-12:00, לא כשר

     

    טשטשוילי

    חצ'אפוריה חדשה שנפתחה לאחרונה בשוק הפשפשים, ומציעה פאסט פוד גרוזיני כהלכתו. בגדול, נציין כי כאן, למעשה, ממציאים את החצ'אפורי מחדש.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: בר איילון)
    (צילום: בר איילון)

    למה הכוונה? ב"טשטשוילי" תוכלו להרכיב בעצמכם את החצ'פורי שאתם אוהבים ולשלב בו גבינות, ירקות, פירות, עשבי תיבול, בשר ואפילו ממתקים. ומי שכל אלו אינם מספיקים להם, מוזמנים להוסיף למנה תוספות כמו גאודה אדומה ונענע, גאודה ובזיליקום, רוקפור וצ'ורצ'חלה ופרמזן ופיטריות (עלות כל תוספת היא 5 שקלים).

     

    עולי ציון 15 יפו שוק הפשפשים תל אביב, 03-6588918, ראשון-שלישי 23:00-11:00, רביעי 24:00-11:00, חמישי 2:00-11:00, שישי 17:00-9:00, שבת 24:00-17:00, לא כשר

     

     (  )
     

    אנגוס

    רשת הבשרים מהצפון פותחת את הסניף החמישי שלה, הפעם במתחם G בכפר סבא. הסניף החדש מעוצב באופן דומה לסניף שפועל ברחוב הארבעה בתל אביב, והוא משתרע על פני 300 מ"ר וכולל 120 מקומות ישיבה, בר מרכזי ומרפסת חיצונית עם 40 מקומות נוספים.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    התפריט מציע נתחי בשר מעדרי הגליל ויש בו מנות כמו צלעות טלה (168 שקלים), פריים ריב (42 שקלים ל-100 גרם), טומהוק - פריים ריב (42 שקלים ל-100 גרם) ועוד. בין המנות הראשונות תוכלו לטעום מעורב ירושלמי על הפלנצ'ה (36 שקלים), צ'וריסו טלה (38 שקלים) ועוד.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
    (צילום: אנטולי מיכאלו)

    מתחם G כפר סבא, 09-9796655, ראשון-שבת 24:00-11:45, לא כשר

     

    נגיסה

    רשת המסעדות האסייתיות פותחת סניף חדש, העשירי במספר, והפעם בקניון "עופר הגבעה" שבגבעת שמואל. הסניף עצמו משתרע על פני 200 מטרים, ויש בו 65 מקומות ישיבה. במקום מציעים תפריט עסקיות, תפריט סושי וגם מנות ראשונות, מוקפצים וקינוחים.

     

    יוני נתניהו 25, גבעת שמואל, *5255, ראשון-חמישי 23:00-11:30, שישי 14:00-11:30, מוצ״ש-23:30, כשר בד"צ

     

    עד העצם אקספרס

    הרשת פותחת סניף חדש, הסניף ה-16 במספר, והפעם בקניון כפר סבא הירוקה (באותו מקום בו פעלה בעבר מסעדת "עד העצם"). בין היתר, תוכלו ליהנות שם מארוחות המבורגר מהירות (45-29 שקלים), מסנדוויץ' אנטרקוט (41 שקלים) ומקריספי צ'יקן.

     

    ובדומה לשאר הסניפים, גם בסניף החדש מציעים את מנות השחיתות המפורסמות של הרשת: צ'יפס ברוטב גבינת גרוייר חמה (22 שקלים), חלת הבצל המיתולוגית של ״עד העצם״ (15 שקלים), מעדן אווז וצ'ורוס לקינוח.

    מקומות חדשים בארץ (צילום: יח
    מקומות חדשים בארץ(צילום: יח"צ)

    מלבד האוכל, יש במקום גם אזור משחקים עם סוני-פלייסטיישן, שולחנות ביליארד ושולחנות הוקי קרח, בשביל החוויה. 

     

    רפפורט 3 קניון כפר סבא הירוקה, ראשון-רביעי 24:00-11:30, חמישי-שישי 1:00-11:30, לא כשר

     

    סחבק

    הרשת הכשרה, שמציעה את מנת הקאלט הישראלית - טוסט נקניק, פותחת סניף חדש בנהריה, ברחוב הראשי של העיר. המקום משתרע על פני 50 מטרים, ויש בו 27 מקומות ישיבה ומרפסת חיצונית. בתפריט יש טוסטים עם נקניקים ורטבים שונים, וגם נקניקיות לנשנוש. עבור מנה אחת של טוסט נקניק תשלמו שם 26 שקלים.

     

    הגעתון 35 נהריה, 04-9905333, ראשון-רביעי 2:00-11:00, חמישי 4:00-11:00, שישי 14:00-11:00, מוצ״ש-4:00, כשר

     

    קפה ביגה

    רשת בתי הקפה הארצית פותחת סניף חדש בקניון מלחה בירושלים בהשקעה של 2 מיליון שקלים. גודלו של החלל הוא 140 מטרים ויש בו 120 מקומות ישיבה, מרפסת חיצונית שפונה לנוף ומעדניית בוטיק שמציעה לחמים ומאפים.

       (צילום: אלעד גוטמן)
    (צילום: אלעד גוטמן)

    קניון מלחה ירושלים, ראשון-חמישי 22:00-8:30, שישי 14:00-8:00, מוצ״ש-23:00, כשר למהדרין

     

     (  )

    פיתה מונטנה

    צמד השפים דוד אלמקייס ויוסי שטרית ("דוד ויוסף") עומדים לפתוח בקרוב מקום חדש שיתמחה בפיתות בשריות, שיפעל במבנה ההיסטורי בו פעלה בעבר "גלידה מונטנה" בנמל תל אביב. המקום יהיה כשר, ויפעל בו גריל פחמים עליו ייצלו נתח הבשר והפיתות.

     

    התערוכה 5 נמל תל אביב, כשר

     

    סניף חדש של מסעדת טאטאמי בתל אביב

    רשת המסעדות האסייתית והחיפאית עושה עלייה לתל אביב, ועתידה לפתוח בסוף חודש מרץ סניף חדש בקניון רמת אביב. הרשת, הנמצאת בבעלות איש הקולינריה ערן לוי, מתמחה בשילוב מנות ממגוון מטבחים מהמזרח, ביניהם המטבח היפני, הסיני, הקוריאני, התאילנדי, ההודי, האינדונזי, הוויטנאמי ועוד.

     

    בסניף החדש יהיו כ-50 מקומות ישיבה שיתרכזו סביב שולחנות עגולים, ובמרכז החלל יפעל בר מעוצב. במקום יהיה גם חדר יפני ייחודי, בו יישבו הנוכחים בהתאם למסורת היפנית על מחצלות קש מסורתיות.

     

    התפריט במקום יכלול סושי ומבחר מנות אסייתיות נוספות, לצד אפשרויות ללא גלוטן, מנות צמחוניות וטבעוניות ותפריט להריוניות, וכמובן תפריט סאקה וקוקטיילים. בנוסף, יציע המקום גם משלוחים לרחבי העיר.

    איינשטיין 40, קניון רמת אביב, תל אביב

     

    רשת Burgerim פותחת 4 סניפים חדשים

    רשת ההמבורגרים מתרחבת, ובמהלך השבועות הקרובים ייפתחו ארבעה סניפים כשרים חדשים בארץ: בשכונת הארגמן (משה לרר 24) נס ציונה, בנווה זאב (יוהנה ז'בוטינסקי 26) באר שבע, באגריפס 77, מול מחנה יהודה ירושלים; וברמון, שדה התעופה החדש, הנמצא בסמוך לעיר אילת. הסניפים החדשים מצטרפים לכ-50 סניפי הרשת הפזורים ברחבי הארץ.

       (צילום: משה יוסף)
    (צילום: משה יוסף)
     

    בימים אלו, משלימה הרשת שיפוץ ושדרוג של סניף "בורגרים" בתחנת סונול נתניה ובסניף באר שבע הנמצא בעיר העתיקה. 

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: יפית בשבקין
    הישארו מעודכנים: 26 מקומות חדשים בארץ
    צילום: יפית בשבקין
    מומלצים