קלופ: "זה לא כמו בפלייסטיישן, לא חושבים על סיטי"
מנג'ר ליברפול תירץ את ה-0:0 מול אברטון, שהותיר את קבוצתו במקום השני, במזג האוויר ששרר במגרש: "הרוח שהגיעה מכל מקום לא עזרה". על העובדה שהוא כעת מאחורי סיטי, הוסיף: "אין לי שום בעיה לרדוף"
ליברפול שוב מסתכלת על מנצ'סטר סיטי מלמטה. האדומים סיימו אתמול ב-0:0 בדרבי מול אברטון בגודיסון פארק וכעת רחוקים נקודה מהמוליכה, כשנותרו תשעה מחזורים לסיום העונה.
לטבלת הפרמייר-ליג
ומי ילוהק לסרט?
"אין לי שום בעיה לרדוף", הוסיף קלופ. "אנחנו לא חושבים על סיטי כשאנחנו מובילים עליה בנקודה ולא חושבים עליה גם כשהיא מובילה עלינו בנקודה. הם צריכים לנצח, אנחנו צריכים לנצח. הרי מי רוצה להיות בראש הטבלה במרץ? זה נחמד, אבל נותרו עוד הרבה משחקים".
הצהובונים באנגליה לגלגו על קלופ ו"המירור" מרח בכותרת הראשית שלו: "חלף עם הרוח". את עיקר הביקורת ספג מוחמד סלאח, שלא כבש משחק שלישי ברציפות. "זה לא כמו בפלייסטיישן", גער קלופ בעיתונאים. "סלאח עושה הכל נכון עד השנייה האחרונה, היום זה לא הלך".
הרשת גם צוחקת על קלופ
יורגן קלופ
צילום: EPA
מומלצים

