שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות

    ישר מהתנור: פורטובלו ממולאות בגבינה

    חן לוינשטיין עם מנה ממש קלילה להכנה עם פטריות וגבינה, שילדים אוהבים ושמתאימה גם לאירוח. בתיאבון!

    בשיתוף תנובה

     

     

    מצרכים

    • 6 פטריות פורטובלו גדולות ללא הרגליים

    • ‏20 עגבניות שרי

    • ‏5-4 כפות שמן זית

    • מלח

    • פלפל

    • עלים מ-3 ענפי טימין (לא חובה)

    • ‏2 שיני שום כתושות (לא חובה)

    • ‏150 גרם גבינה חצי קשה חתוכה לקוביות בגודל 1 ס"מ

     

    פטריות ממולאות (צילום: צילום: אינטרוויזיה)
    פטריות ממולאות(צילום: צילום: אינטרוויזיה)

     

    אופן הכנה 

    ‏• מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

    ‏• מסדרים עגבניות בתבנית ומתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ותימין.

     

    1. צולים את העגבניות כ-20 דקות ומוציאים מהתנור. מעלים את הטמפ' בתנור ל-190 מעלות. מתבלים את העגבניות בשום כתוש.

    ‏2. מסדרים פטריות בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. מניחים בתוך כל פטרייה כמה קוביות גבינה חצי קשה וכמה עגבניות שרי צלויות. מתבלים במעט שמן זית.

    3. צולים כ-15 דקות עד שהגבינה חמה ומבעבעת.

    4. מגישים חם.

     

    בשיתוף תנובה




     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: צילום: אינטרוויזיה
    פטריות ממולאות בגבינה
    צילום: צילום: אינטרוויזיה
    ד"ר רק שאלה
    מחשבוני בריאות
    פורומים רפואיים
    מומלצים