"כוכב מישלן זה דבר שמייצר פרנויה"

השף ארז אוחיון גילה את התשוקה למטבח בקיבוץ שבו גדל, עבר לניו יורק ומצא את עצמו כסו-שף במסעדת מישלן באיטליה - אבל אז גם הגיעה ההתמוטטות: "זה לחץ גדול ואתה יכול לגמור בבית חולים, כמו שקרה לי". עכשיו הוא מוביל את המסעדה, מבטיח לא להפוך לבוס הקודם שלו ("זה שגרם לי ליפול") ומגלה מה לחש לו באוזן הבודק של מישלן


הוא נולד וגדל בקיבוץ עין גב שליד הכינרת. במטבח התאהב לאחר השירות הצבאי, כשטיגן דגים במסעדה של הקיבוץ, ושום דבר שקרה שם לא הכין אותו למה שמתכנן לו העתיד: להפוך לשף הישראלי השני שמוביל מסעדה עם כוכב מישלן.

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לראיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

כבר יש לכם מינוי? התחברו

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
רוצים לראות מה יש לנו להציע?